Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zakladatelko, nečetla jsem celou diskusi, ale nepřeháníš, určitě ne.
@Anonymní píše:
neztrácejte naději kdo podobné řešíte, jde to. jen jsem přišla na to, že moje dítě nebude bít ani přítel, ani otec, ani nikdo. prostě ho budu bránit všemi svými silami, a bít si ho v případě potřeby sama.Lída
tohle mi rozum nebere, promiň. Není to dítě i tak trochu tvého partnera??? Když tohle čtu, chudáci chlapi. Takže oplodnit, pak platit potřeby tvého? dítěte???
Tak mně to taky přišlo hrozně trapne dát pohlavek dospělému, ale jak se asi cítil syn? Taky asi trapně, ovšem to nikdo neřeši že. Takže jo opravdu jsem udělala pořádny trapas, ale jen sobě. A dokonce se tomu umíme i zasmát, naštěstí mám chlapa který to nevzal vážně.
Jo a nebojte se, tatínek opravdu nemá po autoritě. Bylo to totiž jen jednou a opravdu to byla reakce nato co udělal.
@Anonymous1 píše:
tohle mi rozum nebere, promiň. Není to dítě i tak trochu tvého partnera??? Když tohle čtu, chudáci chlapi. Takže oplodnit, pak platit potřeby tvého? dítěte???
taky mě ta reakce anonima zarazila, je to matka tak si dítě bít může a otec ani náhodou tak to teda čumím
jako by byl otec něco méně ceného a nebyl vlastně ani otec a neměl právo co mluvit do výchovy. fuj
@Anonymní píše:
Pokud má mít přítel „povinnosti“ má mít i „práva“. Dovol mu chování takové, jako bys dovolila biologickému otci. Jinak se přítel může cítit, že nemá právo na to co otec a přestane „otcem“ chtít být.
Mám „vyvdané“ děti, vím o čem mluvím…
Nikdo nema pravo nekoho tyrat.
@arigra píše:
Nikdo nema pravo nekoho tyrat.
Reaguješ na 10 let starý příspěvek. ![]()