Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já s mrnětem odcházela, když chlap chodil do práce, vstával před šestou, kolikrát ho čekala služebka přes půl republiky, já to mohla dohnat přes den. Ale kdybych nechala dítko řvát v náručí v ložnici, síš by mě politoval, max. by si šel lehnout jinam, pokud by fakt potřeboval spát. O volnu tohle neřeším vůbec. Bohužel naše mimčo se nenechá uklidnit od nikoho jinýho než mě, i když on se snaží. Ale ta komunikace je oboustranná, zkusit mi vyčíst, že mimčo v noci brečí (i kdyby fakt řvalo na celý kolo), tak já ječím, že mě slyší na druhým konci města.
@Anonymní píše:
Je mi 40, děti nemám a všechny maminky obdivuji. Já bych to nedala.
No musela bys to dat, nic jinyho by ti nezbylo. Nastesti jsou i deti ktery v noci spi vetsinou dobre, jako treba moje. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny…povezte co mám dělat? Přítel je zvyklý vstávat 5.15 do práce takže je vše v pořádku ale od včera má volno a malá si začla v 3.30 povídat trvalo to asi 5 min nešlo jí utěšit tak jsem okamžitě šla vedle s ní a až usla v 5.30 ráno tak jsem se vrátila zpět do postele. Kolem 6 ráno se jí něco asi zdálo zasklebila se a zaknucela - toť vše! Přítel se převalil a řekl achjo…říkám si no neřeším to. A kolem 7.00 vstávala a zaknucela JEDNOU vzala jsem si ji a šla vedle protože jsem věděla že už vstava. Přítel opět po jednom zaknuceni v 7 prohlásil achjo…pak vstal a šel kolem mě jako bych byla vzduch..říkám mu co je jako já jsem vzduch? A říká mi : nechápu! Od 6ti vkuse kňučí povídá a ty ji ani nevezmes vedle nic…jsem na něj totálně naštvaná protože já ho nechám vyspat jdu vedle 3.30 až do 5.30 aby ho tam nebudila a on mi ráno řekne tohle když přitom vuuubec od 6-7 neknurala to si asi myslel jen v povědomí protože mě probudí každý její pohyb! Byly by jste na něj nastvane? On je naštvaný na mě…mysli si něco jiného…prý že má volno a nemini aby jsem ho budila a nechávala malou hodinu knurat přitom to tak vůbec není a hned jdu vedle..a že jednou zaknuci že se jí něco zda (otázka 10 sekund) a on takhle..tak to ne…fuuu musela jsem se vám vypovídat![]()
Debil, idiot… ![]()
Jako že můj chlap byl sobec na X způsobů, ale co se týče malýho, tak si nikdy nedovolil držkovat, že jako já mám něco udělat s tím brečícím dítětem nebo mi předhodit, že se musí vyspat do práce a ať s tím prtětem odejdu na druhou stranu baráku ![]()
A o víkendech dost často k malýmu vstal on, protože sem kolikrát byla tak mrtvá, že sem ho prostě neslyšela ![]()
Manželovi bych řekla, zakladatelko, že ste se dali na vojnu, tak musíte bojovat, a že prostě malé děti občas brečí, ať si zvyká. Spousta rodičů se nevyspí dalších deset let, tak to prostě chodí…základ je ale tolerance, ústupky od OBOU a vzájemná výpomoc.
To, že má volno, by právě měl být důvod pro to, aby ti pomohl…
Přišla jsem za ním že ať mě chápe že jsem taky unavená a že chci ať někdy vstane i on ráno když má volno…uplne mě poslal někde že tohle dělat nebude že já jsem od toho placená…a že muzu spát odpoledne kdy malá usne…jenže za prvé neusnu odpoledne a za druhé kdyby jo tak než usnu malá je vzhůru
úplně po mě začal řvát ať jdu do **** a odešel pryč
Je tak těžké mu vysvětlit že taky potřebuju někdy odpočinek…ne prostě říkám že to s ním nejde má názor ze jsem od toho placená a on má volno aby si odpočinul…
![]()
@Anonymní píše:
Přišla jsem za ním že ať mě chápe že jsem taky unavená a že chci ať někdy vstane i on ráno když má volno…uplne mě poslal někde že tohle dělat nebude že já jsem od toho placená…a že muzu spát odpoledne kdy malá usne…jenže za prvé neusnu odpoledne a za druhé kdyby jo tak než usnu malá je vzhůruúplně po mě začal řvát ať jdu do **** a odešel pryč
Je tak těžké mu vysvětlit že taky potřebuju někdy odpočinek…ne prostě říkám že to s ním nejde má názor ze jsem od toho placená a on má volno aby si odpočinul…
![]()
![]()
Takovej byl uz predtim? Protoze neverim, ze se lusknutim tak zmenil ![]()
Prej: od toho jsi placena. Jakoze coze? On jako neni rodic? Tak toho bych taky poslala nekam ![]()
@Kukacka123 píše:
Takovej byl uz predtim? Protoze neverim, ze se lusknutim tak zmenil
Prej: od toho jsi placena. Jakoze coze? On jako neni rodic? Tak toho bych taky poslala nekam
Nevěděla jsem jaký bude otec když je to naše první miminko… ![]()
Tvl no, jsi za tu 24/7 hodin sluzbu kralovsky placena a nemas narok ani na chvili volna. To je otec roku fakt.
@Anonymní píše:
Nevěděla jsem jaký bude otec když je to naše první miminko…
Ano, mozna ne otec. Ale jinak se neprojevoval? Ze by jen s ditetem tak zmenil? Tesil se aspon a nebo jste pro nej ted vzduch ty i mimco? ![]()
Ja treba vedela, ze manzel bude dobry tata - vim, jak se choval k neteri a synovci, k ostatnim detem…a je skvely tata ![]()
@Kukacka123 píše:
Ano, mozna ne otec. Ale jinak se neprojevoval? Ze by jen s ditetem tak zmenil? Tesil se aspon a nebo jste pro nej ted vzduch ty i mimco?
Ja treba vedela, ze manzel bude dobry tata - vim, jak se choval k neteri a synovci, k ostatnim detem…a je skvely tata
On se těšil a k malé se chová hezky ke mě taky.. samozřejmě že padnou někdy hádky to tak chodí snad všude ale nic víc..prostě mě s tím poslal někde tak už se neminim nervovat zvládnu to…jen mě fakt strašně mrzí jaký má. pristup..
@Anonymní píše:
On se těšil a k malé se chová hezky ke mě taky.. samozřejmě že padnou někdy hádky to tak chodí snad všude ale nic víc..prostě mě s tím poslal někde tak už se neminim nervovat zvládnu to…jen mě fakt strašně mrzí jaký má. pristup..
Jasný, že to zvládneš, ale on by si měl uvědomit, že vy ses taky mohla složit. Ona to fakt není prde. l kor, když mimčo vstává několikrát za noc… Bych ho hnala
…
@Anonymní píše:
Hele ja bych na nej kaslala. Kvuli jednomu knournuti bych teda miminko hned netahala pryc. Rekni mu, ze pokud mu to vadi, at spi v obyvaku on ne? V prac. dny (i tak nechapu no), ve volnu nevidim duvod, proc by ti nemohl pomoct.
Jinak ze se k tobe chova hezky, kdyz te posila nekam a rve po tobe? To mi teda neprijde
prijde mi, ze ted se ho akorat zastavas ![]()