Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kriss Tina ano to sem také dělá Vala, mnela sem strašně moc objednávek. Jenže začala corona a lidi se dali n pečení. A mně objednávky ubejvali. Až to dopadlo takhle. Ještě Teda mám Global ale to taky nic moc no.
Jenže na legální pečení musí mít zvlášť prostory. To může tak prodávat známým u kterých ví, že ji nikde neprasknou. Jinak je to dost o hubu.
@JancaS84 ano přesně tak, většinou to byli známí komu sem pekla
Zacala bych zakoupenim pravidel pravopisu a nejdriv si doplnila chybejici mezery v dane oblasti.
Mam 2 vysoke skoly a doktorat z fyzikalni chemie. Jezdim 2× tydne dopoledne do laborky delat experimenty a data zracovavam z domu na PC. K tomu 1× tydne online prednasim na univerzite (vecerni prednaska). Ale musela sem tvrde makat, abych byla tam kde jsem..
Vydelavam velmi slusne ![]()
Proč chtějí všechny ženské kompletovat průpisky? ![]()
Ty se kompletují v Číně jedna za cent a pak se tady dováží v kontejnerech pro Evropu. Už vidím, jak by nějaká firma nabízela zakladatelce @Terka Protivinská kompletaci a platila ti zato
cent za kus.
Dělej čili umíš. Práce z domu je hafo. Opravdu. Ale musíš vždy něco umět. Není to pro každého.
Kamarádka doma žehlí, je spokojená. Já chodila uklízet, ale to není z domu, no…
@Anonymní píše:
Mam 2 vysoke skoly a doktorat z fyzikalni chemie. Jezdim 2× tydne dopoledne do laborky delat experimenty a data zracovavam z domu na PC. K tomu 1× tydne online prednasim na univerzite (vecerni prednaska). Ale musela sem tvrde makat, abych byla tam kde jsem..Vydelavam velmi slusne
Hele, já ti to sice přeju, ale tohle má pomoct zakladatelce jak? ![]()
Taky bych mohla flexit, že moje práce se dá dělat z domu, můžeš jí dělat kdykoliv během dne a hodně vydělává. Ale nějak nevidím význam si tu honit triko na zakladatelce a nedat jí jedinou užitečnou radu.
Kdyby uměla jazyky a měla několik VŠ, tak to asi zmíní nebo se tu v prvé řadě ani neptá.
@Anonymní píše:
Mam 2 vysoke skoly a doktorat z fyzikalni chemie. Jezdim 2× tydne dopoledne do laborky delat experimenty a data zracovavam z domu na PC. K tomu 1× tydne online prednasim na univerzite (vecerni prednaska). Ale musela sem tvrde makat, abych byla tam kde jsem..Vydelavam velmi slusne
Hele a myslíš, že kdyby každý byl jako ty, tak se budeme mít líp? Ne, někdo musí dělat rukama, abys měla co jíst, doktorko…tvůj povýšený příspěvek je trapný. A nemluví ze mě závist, taky mám Vš a pracuju v laborce ![]()
V dnešní době bych zkusila zpravovat nějaký značce sociální sítě jako třeba instagram, psát příspěvky atd. Nebo si pak udělat třeba kurz účetnictví a pracovat z domova, ta korona doba tomu hodně pomohla, většina zaměstnavatelů už s tím problém nemá ![]()
@Luciecernik píše:
V dnešní době bych zkusila zpravovat nějaký značce sociální sítě jako třeba instagram, psát příspěvky atd. Nebo si pak udělat třeba kurz účetnictví a pracovat z domova, ta korona doba tomu hodně pomohla, většina zaměstnavatelů už s tím problém nemá
Na účetnictví opravdu kurz nestačí pokud o něm víš kulovy.
@Pantalaimon píše:
@Parninas si mě předběhla
Mě to vyloženě fláklo do očí.
Bych taky mohla zakladatelce říct, že by mohla dělat třeba kontraktora v IT. Znám hromadu lidí, co se tak živí buď fulltime nebo jako přivýdělek, točí se tam parádní prachy, nemusí na to mít člověk žádné školy a dělá se z domova. Ale asi tohle nebudu psát když očividně není z oboru.
@Anonymní píše:
Proc to pises anonymne? To se za to stydis? ![]()
Zkus operatorzdomova.cz
jde to sice jen na DPP, případně na IČO, kdybys to chtěla dělat dlouhodobě, takže záleží, jaké máš nároky, ale je to solidní práce, žádný hajzli ![]()
V zimě trasovali covid, zajišťují linku 1221, mají i jiné projekty (ale tam už je to častěji aktivní telemarketing, ale zase žádná hypertragédie, rozhodně nevalíš do lidí smlouvy na novýho dodavatele elektriky
).
Můj chlap se tím živí, já si to střihla jako brigádku přes zimu na pár hodin týdně, když sem byla s malým věčně doma zavřená, online školení, smlouvy poštou, fakt nemusíš vytáhnout paty z domova ![]()
Ale když děláš, chce to mít klid (takže synátor si četl, byl na tabletu nebo zalezlej vedle v pokoji a věděl, že když máma telefonuje, nemá hulákat.
Stačí ti noťas, sluchátka za tři kila a wifina ![]()
Nabírali teď nedávno posily kvůli lidem, co volali přes léto na podmínky pro cestování, tak nevím, kdy budou nabírat znovu, ale za mě, jedna z mála solidních prací z domova ![]()