Prividelek na RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.21 14:20

@Kriss Tina ano to sem také dělá Vala, mnela sem strašně moc objednávek. Jenže začala corona a lidi se dali n pečení. A mně objednávky ubejvali. Až to dopadlo takhle. Ještě Teda mám Global ale to taky nic moc no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
25.8.21 14:23

Jenže na legální pečení musí mít zvlášť prostory. To může tak prodávat známým u kterých ví, že ji nikde neprasknou. Jinak je to dost o hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.21 14:24

@JancaS84 ano přesně tak, většinou to byli známí komu sem pekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.8.21 14:32

Zacala bych zakoupenim pravidel pravopisu a nejdriv si doplnila chybejici mezery v dane oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 14:33

Mam 2 vysoke skoly a doktorat z fyzikalni chemie. Jezdim 2× tydne dopoledne do laborky delat experimenty a data zracovavam z domu na PC. K tomu 1× tydne online prednasim na univerzite (vecerni prednaska). Ale musela sem tvrde makat, abych byla tam kde jsem..

Vydelavam velmi slusne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2330
25.8.21 14:51

Proč chtějí všechny ženské kompletovat průpisky? :think:
Ty se kompletují v Číně jedna za cent a pak se tady dováží v kontejnerech pro Evropu. Už vidím, jak by nějaká firma nabízela zakladatelce @Terka Protivinská kompletaci a platila ti zato :mrgreen: cent za kus.
Dělej čili umíš. Práce z domu je hafo. Opravdu. Ale musíš vždy něco umět. Není to pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
25.8.21 14:56

Kamarádka doma žehlí, je spokojená. Já chodila uklízet, ale to není z domu, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 15:04
@Anonymní píše:
Mam 2 vysoke skoly a doktorat z fyzikalni chemie. Jezdim 2× tydne dopoledne do laborky delat experimenty a data zracovavam z domu na PC. K tomu 1× tydne online prednasim na univerzite (vecerni prednaska). Ale musela sem tvrde makat, abych byla tam kde jsem..Vydelavam velmi slusne :mrgreen:

Hele, já ti to sice přeju, ale tohle má pomoct zakladatelce jak? :think:

Taky bych mohla flexit, že moje práce se dá dělat z domu, můžeš jí dělat kdykoliv během dne a hodně vydělává. Ale nějak nevidím význam si tu honit triko na zakladatelce a nedat jí jedinou užitečnou radu. :roll: Kdyby uměla jazyky a měla několik VŠ, tak to asi zmíní nebo se tu v prvé řadě ani neptá.

• Citovat
  • Upravit
1695
25.8.21 15:05
@Anonymní píše:
Mam 2 vysoke skoly a doktorat z fyzikalni chemie. Jezdim 2× tydne dopoledne do laborky delat experimenty a data zracovavam z domu na PC. K tomu 1× tydne online prednasim na univerzite (vecerni prednaska). Ale musela sem tvrde makat, abych byla tam kde jsem..Vydelavam velmi slusne :mrgreen:

Hele a myslíš, že kdyby každý byl jako ty, tak se budeme mít líp? Ne, někdo musí dělat rukama, abys měla co jíst, doktorko…tvůj povýšený příspěvek je trapný. A nemluví ze mě závist, taky mám Vš a pracuju v laborce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
25.8.21 15:06

@Parninas si mě předběhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.8.21 15:10

V dnešní době bych zkusila zpravovat nějaký značce sociální sítě jako třeba instagram, psát příspěvky atd. Nebo si pak udělat třeba kurz účetnictví a pracovat z domova, ta korona doba tomu hodně pomohla, většina zaměstnavatelů už s tím problém nemá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
25.8.21 15:13
@Luciecernik píše:
V dnešní době bych zkusila zpravovat nějaký značce sociální sítě jako třeba instagram, psát příspěvky atd. Nebo si pak udělat třeba kurz účetnictví a pracovat z domova, ta korona doba tomu hodně pomohla, většina zaměstnavatelů už s tím problém nemá :)

Na účetnictví opravdu kurz nestačí pokud o něm víš kulovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 15:15
@Pantalaimon píše:
@Parninas si mě předběhla

Mě to vyloženě fláklo do očí. :roll: Bych taky mohla zakladatelce říct, že by mohla dělat třeba kontraktora v IT. Znám hromadu lidí, co se tak živí buď fulltime nebo jako přivýdělek, točí se tam parádní prachy, nemusí na to mít člověk žádné školy a dělá se z domova. Ale asi tohle nebudu psát když očividně není z oboru.

• Citovat
  • Upravit
21293
25.8.21 15:17
@Anonymní píše:

Proc to pises anonymne? To se za to stydis? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.8.21 15:23

Zkus operatorzdomova.cz
jde to sice jen na DPP, případně na IČO, kdybys to chtěla dělat dlouhodobě, takže záleží, jaké máš nároky, ale je to solidní práce, žádný hajzli ;)
V zimě trasovali covid, zajišťují linku 1221, mají i jiné projekty (ale tam už je to častěji aktivní telemarketing, ale zase žádná hypertragédie, rozhodně nevalíš do lidí smlouvy na novýho dodavatele elektriky :zed: ).
Můj chlap se tím živí, já si to střihla jako brigádku přes zimu na pár hodin týdně, když sem byla s malým věčně doma zavřená, online školení, smlouvy poštou, fakt nemusíš vytáhnout paty z domova :)
Ale když děláš, chce to mít klid (takže synátor si četl, byl na tabletu nebo zalezlej vedle v pokoji a věděl, že když máma telefonuje, nemá hulákat.
Stačí ti noťas, sluchátka za tři kila a wifina ;)

Nabírali teď nedávno posily kvůli lidem, co volali přes léto na podmínky pro cestování, tak nevím, kdy budou nabírat znovu, ale za mě, jedna z mála solidních prací z domova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný