Přivýdělek přes instagram
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pikola ja si nikdy žadný sledujicí nekupovala, první výplatu už mam na účtě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milacek991 píše:
@pikola ja si nikdy žadný sledujicí nekupovala, první výplatu už mam na účtě
Ale ty jsi ten sledující
ty děláš falešného kamaráda pokud jsi ten systém nepochopila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola což to mi je docela jednon
ještě chvili tam budu necham si vyplatit další a pak si všechny koho sem zacala sledovat vymažu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milacek991 můžeš mi ten odkaz poslat tedy? Kouknu na to. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola a oni ti lidí mají něco konkrétního z toho velkého počtu sledujicich? Pokud jen nějakou jakože prestiž v rámci té soc site, tak pak mi to jaksi nedává smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaela píše:
@pikola a oni ti lidí mají něco konkrétního z toho velkého počtu sledujicich? Pokud jen nějakou jakože prestiž v rámci té soc site, tak pak mi to jaksi nedává smysl.
Tak oni pak muzou mit na zaklade poctu sledujicich placenou spolupraci s firmama, ne ![]()
Juuu, taky bych si chtela zaplatit kamarady. Pripomina mi to internetove souteze o nejkrasnejsi miminko s nejotravnejsi maminkou ![]()
- Citovat
- Upravit
Kolik se dá na tom vydělat čistě teoreticky? Kolik jsi dostala za jak velkou práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
@Náměsíčná si snad zalozim druhej fake profil, nebo on toto zverstvo nekdo provozuje na svym realnym profilu?
Tak jsem se na to pro zajímavost mrkla a musíš to provozovat ze svýho realnyho profilu. Navíc musí být veřejný. Profil ověřují a pokud je to fake s cizima fotkama, bez komentářů, nově založený atp., tak ti profil zablokují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaela píše:
Samozřejmě že někteří mají, na Instagramu přece vydělávají všichni „influenceři“. Potřebují k tomu nejdřív mít hodně sledujících. Ale pořád nerozumím, kdo jim vlastně platí (pokud pominu reklamní spolupráce - tam je to jasné).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková píše:
Muze mi to prosim nekdo vysvetlit? To je placena sluzba, kdy se umele zvysuje poptavka nebo „oblibenost“ nejakych profilu? Jestli ano, jeste ze to nemam
Ty to ani pochopit nemůžeš, když zadarmo vybuduješ fanklub i tady na emiminu
Tohle je služba pro losery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
Ty to ani pochopit nemůžeš, když zadarmo vybuduješ fanklub i tady na emiminuTohle je služba pro losery.
- Citovat
- Upravit