Přivýdělek přes instagram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
9.10.19 12:34

@pikola ja si nikdy žadný sledujicí nekupovala, první výplatu už mam na účtě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
9.10.19 12:35
@Milacek991 píše:
@pikola ja si nikdy žadný sledujicí nekupovala, první výplatu už mam na účtě

Ale ty jsi ten sledující :mrgreen: ty děláš falešného kamaráda pokud jsi ten systém nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.10.19 12:41

@pikola což to mi je docela jednon :D ještě chvili tam budu necham si vyplatit další a pak si všechny koho sem zacala sledovat vymažu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.10.19 12:45

@Milacek991 můžeš mi ten odkaz poslat tedy? Kouknu na to. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
9.10.19 12:54

@pikola a oni ti lidí mají něco konkrétního z toho velkého počtu sledujicich? Pokud jen nějakou jakože prestiž v rámci té soc site, tak pak mi to jaksi nedává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 13:05
@chaela píše:
@pikola a oni ti lidí mají něco konkrétního z toho velkého počtu sledujicich? Pokud jen nějakou jakože prestiž v rámci té soc site, tak pak mi to jaksi nedává smysl.

Tak oni pak muzou mit na zaklade poctu sledujicich placenou spolupraci s firmama, ne :think:

Juuu, taky bych si chtela zaplatit kamarady. Pripomina mi to internetove souteze o nejkrasnejsi miminko s nejotravnejsi maminkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
602
9.10.19 13:27

Kolik se dá na tom vydělat čistě teoreticky? Kolik jsi dostala za jak velkou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.10.19 14:48
@Cenarius píše:
@Náměsíčná si snad zalozim druhej fake profil, nebo on toto zverstvo nekdo provozuje na svym realnym profilu?

Tak jsem se na to pro zajímavost mrkla a musíš to provozovat ze svýho realnyho profilu. Navíc musí být veřejný. Profil ověřují a pokud je to fake s cizima fotkama, bez komentářů, nově založený atp., tak ti profil zablokují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
9.10.19 17:40
@chaela píše:
@pikola a oni ti lidí mají něco konkrétního z toho velkého počtu sledujicich? Pokud jen nějakou jakože prestiž v rámci té soc site, tak pak mi to jaksi nedává smysl.

Samozřejmě že někteří mají, na Instagramu přece vydělávají všichni „influenceři“. Potřebují k tomu nejdřív mít hodně sledujících. Ale pořád nerozumím, kdo jim vlastně platí (pokud pominu reklamní spolupráce - tam je to jasné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.10.19 22:35
@PaníKadrnožková píše:
Muze mi to prosim nekdo vysvetlit? To je placena sluzba, kdy se umele zvysuje poptavka nebo „oblibenost“ nejakych profilu? Jestli ano, jeste ze to nemam :roll:

Ty to ani pochopit nemůžeš, když zadarmo vybuduješ fanklub i tady na emiminu :mrgreen: Tohle je služba pro losery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 22:42
@Ba-stet píše:
Ty to ani pochopit nemůžeš, když zadarmo vybuduješ fanklub i tady na emiminu :mrgreen: Tohle je služba pro losery.
:zed: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat