Příze na háčkovanou čepici

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
12.2.16 11:57

@tehulka001 doporuč kamarádce, ať si najde přízi, která se jí líbí. Nebo v tomhle případě kombinaci přízí.

1. fotky zkreslují, takže ve skutečnosti to může být úplně, ale úplně jiný odstín.
  2. pokud je to fotka z ciziny, tak tuhle přízi v ČR nemusíš vůbec sehnat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.2.16 11:58

@tehulka001 Zvládneš. A nebo to zkoušet pořád dokola, protože Ti to nedá. :D Já mám obvykle s těmahle vzorkama udělanýma do kruhu taky problém. Rovně to není problém, ale pak dokola mi to nevychází. Takže pro mě rozkres je super.
Já jsem raději, když si vlny vyberu osobně. Nebo si je aspoň okoukám, osahám, pro sebe si je nějak zařadím a pak je to na netu jednodušší. Jinak se mi na netu blbě vybírá, pokud vybírám něco takhle konrétního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.2.16 11:59

Krom toho teda to může být barva bájo, ale na omak hnus, například.
Nebo (méně pravděpodobné) nějaká velice exkluzivní kombinace jačí vlny s hedvábím, kdy klubko vyvažuješ zlatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
12.2.16 12:08

@Knihomyš To jsem zkoušela a marně prej to mám vybrat já :roll:. Já jdu po značkách jako Alize, Himalaya, Yarnart ty mám ozkoušené a jsou dobré ale nějak mi prostě nejde trefit ten odstín koukala jsem i na Drops a toptex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
12.2.16 12:11

@tery16 No právě nedá mi to :mrgreen: jakmile mám něco rozdělanýho tak to prostě musim udělat i kdyby nevim co :mrgreen:. Já to mám taky radši jenže oprvadu tu máme prd eště třeba tak Filium v tescu tam toho maj asi nejvíc ale stejně to co zrovna potřebuju nemaj nikde :roll:. Třeba Dolphin baby tady u nás neni šance sehnat jen na netu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.2.16 12:38

@tehulka001 Tak jsem se překonala a šla vyštrachat svoje klubko, abych Tě třeba inspirovala ještě ve výběru :D
http://www.vlnika.cz/…8-prize-iris
Barevně to úplně neodpovídá, ale je taková s chlupem, seděla by mi na to. Ještě jsem z ní nedělala, ale líbí se mi, že ty přechody jsou takové táhlé, jemné. Mám právě tu poměnkově modrou přecházející do odstínů zelené.
Pokud by kamarádka trvala na tom melíru, co tam přesně je, tak pak asi fakt vybrat hooodně slabou přízi a dát to trojmo a melírovat to sama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
12.2.16 12:43

@tery16 Ty jsou moc hezký všechny ani sem je asi eště neviděla i když já zatím melíry neměla moc šanci ozkoušet :mrgreen:. Právě sem jí psala ať se mi ozve a chci se s ní nějak domluvit snad si dá říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.2.16 12:51

@tehulka001 Já jsem ji se štěstím koupila u nás v prodejně Vesna (nemáte někde poblíž, Vesna je snad všude), kde byla z 89,– sleva na 20,– Moc se mi líbí, ale nějak nevím, co s ní. Ale jak jsem viděla ten Tvůj obrázek, hned jsem si na ni vzpomněla. :D
Já melíry miluju, ale nemám moc ráda tyhle chlupatky.
Tak pak dej vědět, jak to dopadlo a co jsi vybrala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.2.16 12:57

https://www.etsy.com/…arn-100-wool?… grey yarn&ref=sr_gallery6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.2.16 13:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.2.16 13:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.2.16 13:24

@Regina Hero No, 26 dolarů za 75 g… plus poštovné… :think:
(http://www.freiafibers.com/…re_sport.htm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.2.16 13:37

@Knihomyš ale je nádherná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
12.2.16 14:09

@Regina Hero Jo to bude 100% ona ale je fakt drahá 8o to radši zkusim to zplácat nějak dohromady sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
12.2.16 14:10

@tery16 Koukala jsem na vesnu co jsem našla na netu tak tu nějaká je ale prodávají tam polštáře atd. je to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat