Příznaky před porodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
5.2.13 17:01

Hm tak já jdu s váhou furt nahoru :zed: už mi hrabe. sem zvědavá kdy to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.2.13 17:08

Zlobisek klid :D ja nabrala 40 kilo :D ja jsem rarita :D

Anonymek :D bud v klidu…ja rodila v koncem cervence a to uz mi hrabalo z tech veder :D ale jak uz meknes atp tak fakt bych udelala vejslap do kopce, myti zeme nakolenou :D pak sexik a horkou vanu a myslis ze pojedes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.2.13 17:11

@majsinka :hug: no taky pěkný, a dolů to šlo samo? co na to doktor že si tolik přibrala, nenadával moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 17:14
@majsinka píše:Anonymek :D bud v klidu…ja rodila v koncem cervence a to uz mi hrabalo z tech veder :D ale jak uz meknes atp tak fakt bych udelala vejslap do kopce, myti zeme nakolenou :D pak sexik a horkou vanu a myslis ze pojedes :D
:kytka: :kytka: Taky se ti pak už mimčo méně pohybovalo? Mně přijde, že prospí 85% z 24hod… jen se rano a vecer mirne protahne, obcas i odpoledne… jinak průtoky a ktg ok…
  • Citovat
  • Upravit
255
5.2.13 17:15

No ja za to pribirani nemohla…v rodine mameze pribereme zensky kolem 30 kg normos, ale v 9tym jsem blila jak amina tak me zavreli na tri dny do nemocnice na kapacky na zavodneni a zavodnovala jsem a zavodnovala…kecu jsem si vyslechla nemalo..jak od dr tak od sestricek, tak porodnich asistentek…moc to na psychice nepridalo ale kila jsem mela dole uz kdyz malej mel rok :D to jsem mela nahore ccauz jen 5 coz jsme byla rada…a samo to slo az v momente kdy jsem prestala kojit…dokud jsem kojila tak jsem mela porad 25 hore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.2.13 17:18

Anonymek…no cca dva dny pre dporodem to bylo jako by tam uz nebyl, skoro se nehybal nemel misto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 17:19
@majsinka píše:
Anonymek…no cca dva dny pre dporodem to bylo jako by tam uz nebyl, skoro se nehybal nemel misto :D

Tak nám se nehýbe už asi týden, pořád jen spinká, pořádně ho rozdráždilo až ktg a to šílel celý den :nevim:

• Citovat
  • Upravit
255
5.2.13 17:30

Ja myslim ze ot uz za chvelo bude…ja v den porodu ve 35°C davala s mym na plot tu zabranu aby nam neslo jen tak videt do zahrady, pak jsem smejcila barak na kolenou a uz pi tom jsem zacinala cvrkat :D pak jsem to podporila horkou koupeli a sexem a uvarila mymu jidlo a valili jsme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.13 17:38
@majsinka píše:
Ja myslim ze ot uz za chvelo bude…ja v den porodu ve 35°C davala s mym na plot tu zabranu aby nam neslo jen tak videt do zahrady, pak jsem smejcila barak na kolenou a uz pi tom jsem zacinala cvrkat :D pak jsem to podporila horkou koupeli a sexem a uvarila mymu jidlo a valili jsme :D

Všude čtu, jak se má hned po prasknutí plodovky odjet do nemocnice kvůli mozne infekci plodu, ale muj doktor mi treba rikal, ze tak cca za 2hod po prasknuti to staci, ja sama tam nechci byt tak dlouho pred porodem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
255
5.2.13 17:43
@Anonymní píše:
Všude čtu, jak se má hned po prasknutí plodovky odjet do nemocnice kvůli mozne infekci plodu, ale muj doktor mi treba rikal, ze tak cca za 2hod po prasknuti to staci, ja sama tam nechci byt tak dlouho pred porodem :nevim:

me praskla voda az v porodce :D ja jsem jen cvrkala…mam obracenou delohu tak to trvalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí