Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hm tak já jdu s váhou furt nahoru
už mi hrabe. sem zvědavá kdy to přijde
Zlobisek klid
ja nabrala 40 kilo
ja jsem rarita ![]()
Anonymek
bud v klidu…ja rodila v koncem cervence a to uz mi hrabalo z tech veder
ale jak uz meknes atp tak fakt bych udelala vejslap do kopce, myti zeme nakolenou
pak sexik a horkou vanu a myslis ze pojedes ![]()
@majsinka
no taky pěkný, a dolů to šlo samo? co na to doktor že si tolik přibrala, nenadával moc?
@majsinka píše:Anonymekbud v klidu…ja rodila v koncem cervence a to uz mi hrabalo z tech veder
ale jak uz meknes atp tak fakt bych udelala vejslap do kopce, myti zeme nakolenou
pak sexik a horkou vanu a myslis ze pojedes
No ja za to pribirani nemohla…v rodine mameze pribereme zensky kolem 30 kg normos, ale v 9tym jsem blila jak amina tak me zavreli na tri dny do nemocnice na kapacky na zavodneni a zavodnovala jsem a zavodnovala…kecu jsem si vyslechla nemalo..jak od dr tak od sestricek, tak porodnich asistentek…moc to na psychice nepridalo ale kila jsem mela dole uz kdyz malej mel rok
to jsem mela nahore ccauz jen 5 coz jsme byla rada…a samo to slo az v momente kdy jsem prestala kojit…dokud jsem kojila tak jsem mela porad 25 hore
Anonymek…no cca dva dny pre dporodem to bylo jako by tam uz nebyl, skoro se nehybal nemel misto ![]()
@majsinka píše:
Anonymek…no cca dva dny pre dporodem to bylo jako by tam uz nebyl, skoro se nehybal nemel misto
Tak nám se nehýbe už asi týden, pořád jen spinká, pořádně ho rozdráždilo až ktg a to šílel celý den ![]()
Ja myslim ze ot uz za chvelo bude…ja v den porodu ve 35°C davala s mym na plot tu zabranu aby nam neslo jen tak videt do zahrady, pak jsem smejcila barak na kolenou a uz pi tom jsem zacinala cvrkat
pak jsem to podporila horkou koupeli a sexem a uvarila mymu jidlo a valili jsme ![]()
@majsinka píše:
Ja myslim ze ot uz za chvelo bude…ja v den porodu ve 35°C davala s mym na plot tu zabranu aby nam neslo jen tak videt do zahrady, pak jsem smejcila barak na kolenou a uz pi tom jsem zacinala cvrkatpak jsem to podporila horkou koupeli a sexem a uvarila mymu jidlo a valili jsme
Všude čtu, jak se má hned po prasknutí plodovky odjet do nemocnice kvůli mozne infekci plodu, ale muj doktor mi treba rikal, ze tak cca za 2hod po prasknuti to staci, ja sama tam nechci byt tak dlouho pred porodem ![]()
@Anonymní píše:
Všude čtu, jak se má hned po prasknutí plodovky odjet do nemocnice kvůli mozne infekci plodu, ale muj doktor mi treba rikal, ze tak cca za 2hod po prasknuti to staci, ja sama tam nechci byt tak dlouho pred porodem
me praskla voda az v porodce
ja jsem jen cvrkala…mam obracenou delohu tak to trvalo ![]()