Příznaky těhotenství

Anonymni
24.10.03 16:54

Příznaky těhotenství

Jak poznám první příznaky těhotenství prí nepravidelném ciklu. Poslední MS jsem měla 26.8.2003 tt negativní.Prsa pobolívají už měsíc a stále nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
24.10.03 19:35

Příznaky těhotenství

nechci te urazit, ale misto psani dotazu by sis mela zajit k lekari budes vedet na cem jsi kazdy ma priznaky jine zbytecne budes v nejistote drzim palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.03 17:36

Příznaky těhotenství

Děkuji za odpověď. K lékaři jdu přístí týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.03 18:14

Příznaky těhotenství

Bohuzel z vlastni zkusenosti si myslim, ze to tehotenstvi asi nebude. Ja to tak nejak vycitila. Taky jsem mela stejny problem. MS zadna a tt negativni. Doktor nasel cystu na vajecniku, pichl mi injekci a dostavila se MS. Tehotenstvi ma i jine priznaky, kazda to ma jinak. Drzim palce u doktora

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.10.03 09:18

Příznaky těhotenství

Nevím teda jaké příznaky má těhotenství, u Vás , ale u mě nemělo žádné. Taky jsem měla velmi nepravidelnou menzes a každý měsíc chodila na injekce. Když jsem měla poslední mens. 3.8. a 19.8. jsem to zase nedostala tak jsem šla k lékaři, ten udělal test z krve a ten byl negativní dostala jsem injekci a šla domů. Za 14 dnů po injekci jsem to opět nedostla a lékař na ultrazvuku zjistil, že jsem v 2 hém měsíci těhotenství. Takže vůbec neztrácejte hlavu vy, kdo to máte nepravidelný. Cau J+10tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.10.03 09:20

Příznaky těhotenství

Promiňte chci opravit jen datum kdy jsem to nedostala bylo to 19.9. viz předchozí

• Citovat
  • Upravit
2
2.4.13 18:05

Ranne priznaky tehotenstvi??

Zdravim vsechny,
obracim se na poradnu, protoze muj dotaz nemam s kym poradne konzultovat. S pritelem planujeme miminko a hned prvni den po menstruaci jsme se zacali snazit, od te doby uplynulo asi 8 dni a ja behem poslednich 5 dnu citim zmeny. Zhruba 3 den po prvnim pokusu me bolelo v podbrisku, den na to zase silene klouby a svaly na nohou, nasledovala nevolnost od zaludku, ktera je s prestavkama celodenni a trva az do dnes. Take mam zvysenou teplotu a picha me v zadech. Chci se jen zeptat, zda je tohle vsechno tak brzy mozne??Jen chci vedet, jestli ano, jinak mam asi obycejnou chripku :(. Ovulaci jsem si nikdy nepocitala a do dalsich MS mam dalsich 16 dni, dekuji za radu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
2.4.13 19:33
@Vcelaa píše:
Zdravim vsechny,
obracim se na poradnu, protoze muj dotaz nemam s kym poradne konzultovat. S pritelem planujeme miminko a hned prvni den po menstruaci jsme se zacali snazit, od te doby uplynulo asi 8 dni a ja behem poslednich 5 dnu citim zmeny. Zhruba 3 den po prvnim pokusu me bolelo v podbrisku, den na to zase silene klouby a svaly na nohou, nasledovala nevolnost od zaludku, ktera je s prestavkama celodenni a trva az do dnes. Take mam zvysenou teplotu a picha me v zadech. Chci se jen zeptat, zda je tohle vsechno tak brzy mozne??Jen chci vedet, jestli ano, jinak mam asi obycejnou chripku :(. Ovulaci jsem si nikdy nepocitala a do dalsich MS mam dalsich 16 dni, dekuji za radu. ;)

Myslím si, že je to nepravděpodobné, ovulace je v půlce cyklu, s bídou ses k ní teď dostala, pokud počítám, že menses trvá týden. Maximálně bys byla těhotná pár dní a to těžko pocituješ nějaké příznaky. Spíš to vypadá na chřipku, navíc v této zimě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.4.13 21:06

Zdravim :-)
Normálně beru HA, miminko určitě ještě neplánujeme, ale po dobu 5 let, co beru HA se mi nestalo, že by se mi nedostavila 4. den menstruace. 29.3. jsem měla začít menstruovat, ale bohužel nic doteď, jen asi v neděli hnědé špinění, nic víc, test jsem si dělala v pondělí a vyšel negativní. Ale v sobotu se mi udělalo z ničeho nic nevolno od žaludku a bylo mi špatně i celou neděli a i přítel si všiml, že se mi zvětšili prsa. Ke gynekologovi se mi zatím moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 14:39

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda-li by se mohlo jednat o těhotenství…Bolí mě už 3 dny v podbřišku (bolest jako při menstruaci),jsem podrážděná, po ránu celá zlámaná-jakoby mě přejel tank, bolí mě občas žaludek (většinou po ránu), a také mám pocit jako by mě boleli kosti na nohou a v oblasti pánve. Před dvěma dny jsem si dělala těh. test a vyšel negativní.
Děkuji. Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.5.13 17:43

Ahoj, podle toho co píšeš, to může být cokoli.. I obyčejná viróza. Spíš bych si spočítala, jak mi vychází MS a ovulace a kdy asi mohlo dojít na pohlavní styk. Pak bych si zkusila test třeba za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.13 13:53

Ahoj, omlouvám se, ale jsme tu nováček a ráda bych se na něco zeptala.. S přítelem se o miminko nesnažíme( je na nás ještě moc brzo), poslední styk jsme měli 7 dní po posledním dnu menstruace a vím, že se do mě „neudělal“, bohužel mám mít menstruaci až za týden a už mě tak 4-5 dnů mě opravdu silně pobolívá v podbříšku a mám citlivé bradavky a velké nadýmání.. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Mám z toho celkem velké obavy, protože na dítě nejsme připravení. Napadlo mě, jestli z mého velkého strachu nemohou pramenit, již zmíněné potíže.. Za jakoukoliv reakci budu hrozně ráda.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.12.13 14:03

@Katheri
asi máš obyčejné prdy…:-))
Ne vážně, pokud se to tebe „neudělal“, tak bys byla těhotná jen v případě, že na tebe sestoupil duch svatý;-) Neměj obavy… Pro klidné spaní udělej testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.13 14:09

Na testík je podle mě určitě brzy.. Neudělal se, ale bojím se těch „kapek lásky“ tak nevím no.. I když podle kalkulaček na výpočty plodných dnů, jsem plodné dny neměla určitě, když to bylo týden po dokončení menstruace, myslíš, že se tedy obávat nemusím ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.12.13 14:19

@Katheri
Ne, nebála bych se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...