Příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.13 20:14

Nooo…tak to já se jednou milovala s přítelem…On měl kondom, který nebyl prasklý. Všechno bylo naprosto normální a já pak zjistila že jsem těhotná. Přítel se se mnou málem rozešel s tím, že to snad musím mít s někým jiným-že to prostě není možný. :roll: A já přitom nikdy nespala s nikým jiným. :nevim: Nakonec jsme vydedukovali, že by se to leda mohlo stát z těch „kapiček lásky“.Tekutiny, kterou mají muži -když ještě nemají orgasmus, jen jsou hodně vzrušení. Je tam (dle netu) malilinkatý počet spermií. Pravděpodobnoust, že se to takto stane je minimální-ale stát se to může. Můj syn je toho důkazem. To jsem s málem dělala srandu, že jsem porodila malého Ježíška.-))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 12:03

Už 6měsíc se snažíme s přítelem o druhé mimco bohužel bez úspěchu… teď mi začaly ale divně pachutě v ústech něco jako hořkost a jako kov.. také mne dost poboliva hlava maté někdo podobnou zkušenost?? test si dělat zatím nechci vždy jsem byla zklamaná… menstru. má přijít až ke konci měsíce snad nepřijde ;-) díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
19.3.14 15:15

Já už dítě mám a také jsme se rozhodli, sice s odstupem 6-ti let, že pořídíme dcerce sourozence, byla jsem si naprosto jistá, že otěhotním hned první cyklus, tak jako to bylo poprvé s dcerkou, ale ouha, ne a ne a ne až těd po 6-ti cyklech se zadařilo a zrovna, když jsem to už vzdala, koupila si pernamentku do fitka a na squash, jela na týden za svou sestrou a s přítelem jsme milování nechali náhodě, sám mi říkal, že až to příjde tak to příjde a ouha, Přišla jsem na to, že je to opravdu o psychice, když jsem se přestala snažit a nepočítat dny, nezkoumat jakýkoliv nový pocit na sobě, tak to najednou přišlo a to jsem byla ve fitness centru 3 krát a cvičila dosti obtížné cviky na bříško 8o. Takže ted pozpátku si trošku vyčítám, že jsem riskovala, ale to jsem ještě o tom nevěděla a jak říkám už jsem na to nemyslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
19.3.14 15:19

A dnes jsem byla na uzv a již viděla srdíčko, takže všem kočenám tady držím palečky a věřit, že to příjde, myslet pozitivně ( i když je to velice obtížné sem tam, ja vim :) ), ale ten čas příjde v pravý čas a nebo si pořídít pernamentku do fitness centra jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 21:57

@Petulka1234 gratuluji at je miminko zdrave ;-) a vse probiha jak ma. my mame zatim dva dny zpozdeni ms tak treba uz se taky zadarilo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
11.4.14 15:51

Nicollmaybe neboj, bude to a dej vědět ju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 09:07

Příznaky těhotenství

Ahoj omlouvám se předem jestli jsem to napsala k někomu jako komentář ale nevím jak se mám dát svůj příspěvek.
Chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s příznaky v těhotenství hodně kamarádek o tom nevěděli že jsou těhotné tak se chci nejdříve zeptat než půjdu na vyšetření.
Mám poslední 3 dny silné křeče do podbříška, divnou pachuť v puse, jíddlo co miluju tak v něm cítím jakoby železo, motá se mi hlava, mám silné výtoky. Měla jsem to dostat, ale ještě jsem to nedostala. Test jsem si dělala ale byl negativní. Děkuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 19:46

Ahoj všem, měla bych dotaz. S budoucím manželem se snažíme o miminko. Jsem 4 měsíce po vysazení HA. Tento měsíc jsem nedostala MS. Cca 35 dní od poslední MS. Asi 10 dní mě pobolívá břicho jako před MS, bolesti jsou ale bodavější. Někdy bolí i záda. Domů se poslední 3 dny vracím unavenější. Je možné, že bych byla těhotná i přes to, že těhotenský test je negativní? Nebo prostě jen plaším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 16:44

Dobrý den, chci se prosím vás zeptat.
Brala jsem prášky, ale několikrát jsem zapomněla a tak jsem si prášek vzala vždy až druhý den, po více než 12ti hodinách. Potom jsem bohužel odjela pryč, a antikoncepci jsem si zapomněla doma, takže jsem ji nebrala celkem 5 dní, a právě ten pátý den mi dorazila nečekaná MS. Mezitím jsem samozřejmě měla pohlavní styk, tak se chci zeptat, jestli je možnost těhotenství, když jsem si dělala test, a ten vyšel negativní? Normální MS mám dostat za týden. Kdy si tedy mohu případně udělat další test? Nechci být znovu zklamaná. :( A myslíte si, že mohu být těhotná, když mě bolí v podbříšku, sem tam mi je na zvracení, mám zvýšenou chuť k jídlu a jsem strašně unavená? Děkuji moc za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
43
15.5.14 08:14

Ahoj holky. Potrebuji poradit. 29.4.v utery jsem byla prvni den bez prasku. Mela jsem s pritelem nechraneny sex a myslim si ze pred vyvrcholenim ho jaksi nestacil vyndat a zustalo ve me trosku sperma. Dalsi den byl take nechraneny sex. pritel byl trosku podnapily a nejsem si jista zda to opet stihl… do menstruace mam jeste daleko, ale uz druhy den me boli v podbrisku, jsen unavena ze div neusnu v praci na pocitaci.Jsem podrazdena, mam hodne chute na jidlo, coz driv jsem skoro nejedla. citim se tak jinak… Vcera vecer a dnes rano jsem zkousela test, ale vysel negativne. Je to 14 dni od styku… co si myslite? S pritelem by nam miminko ani nevadilo, tesime se na nej. Ted jde o to jestli bude nebo ne.. poeadte prosim. jinak v utery jdu k doktorce na prevenci, tak se muzu nechat vysetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.5.14 13:10

@lilavatty
No, když vynechám fakt, že by byl asi zázrak, kdyby jsi otěhotněla druhý nebo třetí den od toho, co jsi přestala brát prášky (šance tu samozřejmě je vždycky, ale když vezmu fakt, že po vysazení HA bývá někdy první měsíc anovulační, tak se mi to moc nezdá), tak si myslím, že je fakt blbost, aby jsi týden nebo 14 dní na to začala mít nějaké projevy těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.7.14 12:25

Ahoj, potrebovala bych poradit. Pred 4 dny, kdy mi mela prijit menstruace jsem si delala test a vysel mi negativne. Ted mam uz 4 dny zpozdeni, mam prujem a zacala jsem lehce spinit. Cely tyden jsem unavena, kdyz rano vstanu, tak me boli vsechny svaly a klouby po celem tele, nemam na nic k jidlu chut, nezvracim ale abych snedla neco maleho, tak se k tomu musim hodne nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
8.10.14 14:53

Příznaky těhotenství - výtok

Objevil se u někoho z vás pár dní po otěhotnění výtok? Ochranu poslední dobou s manželem neřešíme a někdy přibližně v období během nebo lehce po ovulaci se mi objevil hodně vodnatý výtok. (nikdy jsem to nemívala) Trvalo to asi tři dny a odeznělo to. Nic co by napovídalo mykoze, žádné svědění. Napadlo mě, jestli to nemůže mít souvislost s otěhotněním. Na těhotenský test je zatím brzy.

• Citovat
  • Upravit
9950
8.10.14 15:18

Vodnatý kluzký je při ovu..a ty 3dny by tomu i odpovídaly..tak zkus cca za 10dní test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
8.10.14 15:41

Právěže jsem nikdy během ovulace takový výtok nemívala… ale možná se jen víc pozoruju. Dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex