Příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
8.10.14 16:26

Taky jsem nikdy dřív ovulaci neřešila, ale když jsme se začali snažit, všimla jsem si, že kolem 13. až 16. dne mě pobolívá břicho jako před ms a pravidelně byl i výtok. Před tím jsem se tolik nepozorovala a nikdy jsem si toho nevšimla. :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 15:04

Priznaky těhotenství, ale těhotenství to nejspíš není

Ahoj holky, jsem vicenasobna matka, takže o těhotenství už neco vím.

Momentálně mám vsechny priznaky, citim se těhotně, nechutná mi kafe a sladké :nevim: Byla bych na začátku, asi 3+3, když jsem si delala test. Celkem 3 a vsechny negativní. :think:
Miminko by nám nevadilo, ale bylo by neplánované, ale určitě ne nechtěné.

Ale dotaz zní -čeho jiného můžou být tehotenske priznaky priznakem? Ve čtvrtek jdu strach, aby mi nebylo něco vážnějšího :nevim:.

Nečekám diagnozu, jen podobne zkusrnosti.

A ty priznaky jsou: nevolnost, tlak v podbrisku, unava a spavost, nechutenství. Nechutná mi jidlo, z toho se mi zvedá žaludek.

Dekuji všem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.16 15:06

Opravim překlepy, ve ctvrtek jdu k praktické, tak se necham prohlédnout a koncem října jdu na gyndu, tak taky

Zakl

• Citovat
  • Upravit
458
4.10.16 15:07

Může to být parádní PMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.10.16 15:09

Zánět dělohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 15:32
@Tiger-lily píše:
Zánět dělohy :nevim:

Jéžiš, to mě nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.16 15:35

@ZZloba89 na to jsem nikdy netrpela, že by tak najednou po 30 letec, co to. Mám? :think:
 Zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.16 15:36

Ja teda nevim ale 3+3 to je prece blbost. Zkus TT pozdeji tak za tyden, nejlepe za dva

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.16 15:39
@Anonymní píše:
Ja teda nevim ale 3+3 to je prece blbost. Zkus TT pozdeji tak za tyden, nejlepe za dva

Je to brzo, ale ne blbost. U druhého těhotenství jsem si dělala test ve 3+2 a byl pozitivní. K dr jsem sla samozřejmě až nekdy na 6tt
 Zakl

• Citovat
  • Upravit
15
4.10.16 15:49

usazovani vajicka

Dobry den, mohla bych taky prosim otazecku? uz asi 1tyden vypada zebych mohla byt tehu.,vsechny priznaky mam jako u prvni princezniky, hlavne bolava prsa, velke brisko nafoukle, nehorazna chut na vse zaroven, bolest krizi a podbrisku a celeho tela,,dr tikal ze na ultrazvuku cysta neni a ze to vypada ze mala dutinka tam je, ale ted bych mela dostat menzes za 2 dny, mam nepravidelny menzes.ale dneska rano jsme se vzbudila s velkou bolesti v krizich a podbrisku, a objevilo se cervene krvaceni. semtam jenom hnede, muze se jednat o usazovani vajicka? a newite jak dlouho trva? pokud se nekomu stalo? moc dekuji Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 16:13

@NATAMI0727 mám to úplně stejně s tom rozdiem, že mam ms pravidelnou a krvácení jsem ani pri jednom z predchozich těhotenství neměla. U dr jsem ještě nebyla, tak se necham prekvapit, hestli ms ted dostanu
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
15
4.10.16 16:41
@Anonymní píše:
@NATAMI0727 mám to úplně stejně s tom rozdiem, že mam ms pravidelnou a krvácení jsem ani pri jednom z predchozich těhotenství neměla. U dr jsem ještě nebyla, tak se necham prekvapit, hestli ms ted dostanu
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Zakladatelka

ahoj.jj ja jsem z toho dneska cela rozcarovana…newim vo si myslet necham se v pondeli prekvapit na krev hcg a uvidime. napisu sem jak jsem dopadla..moc ti diky za odpoved. jsme uz klidnejsi moc dijy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 16:47

@NATAMI0727 a chtěla bys? U nás by to bylo neplánované, ale určitě bych byla šťastná. Partner se zatím tváří, že by mu toasi taky nevadilo a nebo doufá, že se to nepotvrdi, :mrgreen: ale podle toho se nechová. Uvidíme.
 Zakl

• Citovat
  • Upravit
15
4.10.16 18:53
@Anonymní píše:
@NATAMI0727 a chtěla bys? U nás by to bylo neplánované, ale určitě bych byla šťastná. Partner se zatím tváří, že by mu toasi taky nevadilo a nebo doufá, že se to nepotvrdi, :mrgreen: ale podle toho se nechová. Uvidíme.
Zakl

mame jen jednu princeznu, ikdyz je neplanovane i tohle, s manzelem bysme byli radi mooc, proto mam obavy a bylo by mi to strasne lito, kdyby se neco stalo a nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 19:13
@NATAMI0727 píše:
mame jen jednu princeznu, ikdyz je neplanovane i tohle, s manzelem bysme byli radi mooc, proto mam obavy a bylo by mi to strasne lito, kdyby se neco stalo a nevyslo.

My máme dohromady 3,ale spolu žádné. Taky by mi to nevadilo, řeším jen vek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí