Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem nikdy dřív ovulaci neřešila, ale když jsme se začali snažit, všimla jsem si, že kolem 13. až 16. dne mě pobolívá břicho jako před ms a pravidelně byl i výtok. Před tím jsem se tolik nepozorovala a nikdy jsem si toho nevšimla.
![]()
Ahoj holky, jsem vicenasobna matka, takže o těhotenství už neco vím.
Momentálně mám vsechny priznaky, citim se těhotně, nechutná mi kafe a sladké
Byla bych na začátku, asi 3+3, když jsem si delala test. Celkem 3 a vsechny negativní. ![]()
Miminko by nám nevadilo, ale bylo by neplánované, ale určitě ne nechtěné.
Ale dotaz zní -čeho jiného můžou být tehotenske priznaky priznakem? Ve čtvrtek jdu strach, aby mi nebylo něco vážnějšího
.
Nečekám diagnozu, jen podobne zkusrnosti.
A ty priznaky jsou: nevolnost, tlak v podbrisku, unava a spavost, nechutenství. Nechutná mi jidlo, z toho se mi zvedá žaludek.
Dekuji všem
Opravim překlepy, ve ctvrtek jdu k praktické, tak se necham prohlédnout a koncem října jdu na gyndu, tak taky
Zakl
@ZZloba89 na to jsem nikdy netrpela, že by tak najednou po 30 letec, co to. Mám? ![]()
Zakl
Ja teda nevim ale 3+3 to je prece blbost. Zkus TT pozdeji tak za tyden, nejlepe za dva
@Anonymní píše:
Ja teda nevim ale 3+3 to je prece blbost. Zkus TT pozdeji tak za tyden, nejlepe za dva
Je to brzo, ale ne blbost. U druhého těhotenství jsem si dělala test ve 3+2 a byl pozitivní. K dr jsem sla samozřejmě až nekdy na 6tt
Zakl
Dobry den, mohla bych taky prosim otazecku? uz asi 1tyden vypada zebych mohla byt tehu.,vsechny priznaky mam jako u prvni princezniky, hlavne bolava prsa, velke brisko nafoukle, nehorazna chut na vse zaroven, bolest krizi a podbrisku a celeho tela,,dr tikal ze na ultrazvuku cysta neni a ze to vypada ze mala dutinka tam je, ale ted bych mela dostat menzes za 2 dny, mam nepravidelny menzes.ale dneska rano jsme se vzbudila s velkou bolesti v krizich a podbrisku, a objevilo se cervene krvaceni. semtam jenom hnede, muze se jednat o usazovani vajicka? a newite jak dlouho trva? pokud se nekomu stalo? moc dekuji Mirka
@NATAMI0727 mám to úplně stejně s tom rozdiem, že mam ms pravidelnou a krvácení jsem ani pri jednom z predchozich těhotenství neměla. U dr jsem ještě nebyla, tak se necham prekvapit, hestli ms ted dostanu
Zakladatelka
@Anonymní píše:
@NATAMI0727 mám to úplně stejně s tom rozdiem, že mam ms pravidelnou a krvácení jsem ani pri jednom z predchozich těhotenství neměla. U dr jsem ještě nebyla, tak se necham prekvapit, hestli ms ted dostanu
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Zakladatelka
ahoj.jj ja jsem z toho dneska cela rozcarovana…newim vo si myslet necham se v pondeli prekvapit na krev hcg a uvidime. napisu sem jak jsem dopadla..moc ti diky za odpoved. jsme uz klidnejsi moc dijy
@NATAMI0727 a chtěla bys? U nás by to bylo neplánované, ale určitě bych byla šťastná. Partner se zatím tváří, že by mu toasi taky nevadilo a nebo doufá, že se to nepotvrdi,
ale podle toho se nechová. Uvidíme.
Zakl
@Anonymní píše:
@NATAMI0727 a chtěla bys? U nás by to bylo neplánované, ale určitě bych byla šťastná. Partner se zatím tváří, že by mu toasi taky nevadilo a nebo doufá, že se to nepotvrdi,ale podle toho se nechová. Uvidíme.
Zakl
mame jen jednu princeznu, ikdyz je neplanovane i tohle, s manzelem bysme byli radi mooc, proto mam obavy a bylo by mi to strasne lito, kdyby se neco stalo a nevyslo.
@NATAMI0727 píše:
mame jen jednu princeznu, ikdyz je neplanovane i tohle, s manzelem bysme byli radi mooc, proto mam obavy a bylo by mi to strasne lito, kdyby se neco stalo a nevyslo.
My máme dohromady 3,ale spolu žádné. Taky by mi to nevadilo, řeším jen vek