Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DeniSsM Za tři dny žádné těhu příznaky mít nemůžeš, ale otěhotnět jsi určitě mohla.
@DeniSsM píše:
Ahoj vsichni,
Dnes je to treti den, co se mi mota hlava (cely den), nemam chut kourit, nechutenstvi k jidlu, zvracela jsem vcera vecer, jsem furt ospala jak kdybych vubec nespala. Muzu byt tehotna? Samozdrejme si dnes udelam test az prijde pritel z prace. V sobotu jsem mela mit ovulaci a ctvrtek, patek jsem mela sex (bez anti, bez kondomu) takze sance je pomerne vysoka. Co myslite?
Tak jak to dopadlo? Dělala jsi si tt?
@DeniSsM ja mela priznaky takove… 2 dny po ms me hodne bolelo v podbrisku, te jsem myslela ze ms dorazí, ale nedorazila…po tydnu tt pozitivní, kolem 7tt byly nevolnosti, trvalým cca do 13 tt a motani hlavy jsem mela v 15 tt az tak ze jsem omdlela. Snad jsem ti tim pomohla ![]()
@DeniSsM chapu jak se citis, taky bylo pro me vse nove a pořad je… taky jsem mlada je mi 17 ale na mimco se tesim
@chs.jasmin píše:
Tak jak to dopadlo? Dělala jsi si tt?
2 dny po předpokládané ovulaci?
![]()
Já měla taky příznaky až tak 2 týdny po vynechání MS. Změny nálad a stavy jak po kocovině, ani jednou jsem nezvracela, jen jsem se cítila, jako bych minulou noc prochlastala.
Je to opravdu moc brzy a testovat až po vynechání MS.
Motani hlavy trvalo 4 dny ted uz jsem v cajku asi dehydratace nevim
@DeniSsM píše:
Motani hlavy trvalo 4 dny ted uz jsem v cajku asi dehydratace nevim
Moc se pozoruješ.
Chtela bych se jen zeptat ve ctvrtek jsem byla na gynekologii a doktor rikal ze mu utz. ukazal presne 7tt takze kolik jsem dneska? omlouvam se ale tehotna jsem poprve
@DeniSsM píše:
@chs.jasmin negativní
I kdyby došlo o víkendu k oplodnění, těhotenský test ti teď žádný jiný výsledek ani ukázat nemůže. ![]()
@bartsch no neke a ja myslela ze mi to ukaze hned po dvou dnech.. treba sem myslela ze sem fakt v tom, nehlede na to kdy k oplodneni doslo.. Mohlo k tomu dojit treba driv, treba mesic zpatky. Kdykoli. Mela sem zlej pocit, bylo mi hnusne jak nikdy v zivote. Smajlik vystihuje jdi a skoc do ty zdi, ty co si asi sezrala celej svet.
@DeniSsM píše:
@bartsch no neke a ja myslela ze mi to ukaze hned po dvou dnech.. treba sem myslela ze sem fakt v tom, nehlede na to kdy k oplodneni doslo.. Mohlo k tomu dojit treba driv, treba mesic zpatky. Kdykoli. Mela sem zlej pocit, bylo mi hnusne jak nikdy v zivote. Smajlik vystihuje jdi a skoc do ty zdi, ty co si asi sezrala celej svet.
Brzdi, holka, jsi drzá a základní znalosti = nula.
Dnes je to treti den, co se mi mota hlava (cely den), nemam chut kourit, nechutenstvi k jidlu, zvracela jsem vcera vecer, jsem furt ospala jak kdybych vubec nespala. Muzu byt tehotna? Samozdrejme si dnes udelam test az prijde pritel z prace. V sobotu jsem mela mit ovulaci a ctvrtek, patek jsem mela sex (bez anti, bez kondomu) takze sance je pomerne vysoka. Co myslite?
A pokud si teď dítě nemůžeš dovolit (tvá slova), začni zjišťovat i něco o antikoncepci. Pak si odpustíš takové diskuze na netu. Nehledě na tvé nervy. Protože pokud vám to jednoho dne nevyjde a ty otěhotníš, budeš dělat co? Mít dítě je hodně velký závazek a zodpovědnost a ty tu zodpovědnost v sobě zatím nemáš.
@bartsch uz asi po 3 anti jsem brala musela jsem ji na cas vysadit (zdravotni duvody)
@DeniSsM píše:
Škoda, že si ale přibarvuješ fakta, jak se ti to hodí. Podle prvotního popisu…V sobotu jsem mela mit ovulaci a ctvrtek, patek jsem mela sex (bez anti, bez kondomu) takze sance je pomerne vysoka…jsi nikde nepsala, že jsi měla se před tím a jak ses chránila.
Takže radím uvádět celá fakta a nevymýšlet si, jak se ti to hodí. A spíš si opravdu něco načíst, jak se chránit, pokud otěhotnět nechceš. Dětí, které doplácí na nezodpovědnost rodičů je dost i bez tebe.