Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fear1 píše:
Dobrý večer, moje přítelkyně má slabé bolesti v podbřišku. Na obouch stranách, ale více na pravé. 2.2.2018 jsem jí prstil. Měl jsem suchý prst. Ale nevim jestli uplně. V ten den si dala horkou koupel. 8.2.2018 dostala menstruaci (opožděně +-1den). Dnes 24.2.2018 jí začalo pichat v podbřišku. Kolem 3.března má dostat menstruaci. DÍTĚ NECHCEM. Prosím o rady. A Vaše příznaky těhotenství. Prosím odpovědi bez vtipů. Předem děkuji za ochotu a odpovědi.
Myslím, že je. Normálně se totiž dá otěhotnět z prstu.
![]()
Já bych spíš řekla, že má ovulaci akorát, proto ji píchá v podbřišku ![]()
Sex není jen soulož. I to, co popisuješ, je jedna ze sexuálních praktik. Ale pokud na těch prstech nemáš sperma, otěhotnění je zcela vyloučené. Schválně, jak bys to prstem asi udělal?
![]()
@Fear1 byl si ve škole když jste probírali rozmnožování? Asi ne, že?
Jako těhotenství ze suchyho prstu je nejaka nova metoda početí? ![]()
Jo bravo to byl časák a dotaz mohu s líbání otěhotnět. Nejlepší po sexu je pro přítele dát mu sáček s ledem po vyvrcholení na přirození a nebo hledali jme s přítelem bod G tvrdí mi že je hluboko v krku hledal ho penisem ale mě se pouze zvedal žaludek. DD a podobně to byl mazec číst. D
![]()
@Fear1 píše:
@-Sára @Markéta80 nebyl sex
@Máca-Míša píše:
Jako těhotenství ze suchyho prstu je nejaka nova metoda početí?
jsi neslyšela o prstíčkové metodě? ![]()
Zdravím, tak ms už mam. Ale asi na me leze chripka. Bolest svalu, bolest hlavy - nekdy moc nekdy malo
@Fear1 píše:
Zdravím, tak ms už mam. Ale asi na me leze chripka. Bolest svalu, bolest hlavy - nekdy moc nekdy malo
ty si ta přítelkyně?