Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky:O)
Prosím vás o radu - podávám daňové přiznání (samostatné, ne společně s manželem). za rok 2006 jsem ale neměla žádné zdanitelné příjmy. Mám to přiznání vůbec podávat? A pokud ano, to budou v celém formůláři pouze nuly? Díky moc za případnou radu, dělám to (jako vždy) na poslení chvíli a jsem z toho fakt jelen…
Jaa
AHoj, tak nejjednodušší bude, když si vypíšeš přiznání s nulou - za to nic nedáš, zajdeš v pondělí na Finančák a tam se zeptáš. ASPOň u nás teď přiznání kontrolují, když teda chceš. ![]()
Pokud máš povinnost podávat daňové přiznání, tak buď jej podej s nulovými hodnotami,. nebo stačí podat čestné prohlášení, že jsi v roce 2006 neměla žádné zdanitelné příjmy.
Pokud ale je dítko, pak bych doporučovala podat společné sdanění manželů šárka
Ahoj, potřebuji aby mi finančák vystavil kopii mého daňového přiznání…je to vůbec možné? ![]()
@Wecernice2 píše:
@Mia82 Ano, normálně půjdete ke svému správci daně a tam si zažádáte.
Takže půjdu na finanční úřad kam jsem to podávala a oni mi to vyjedou? Trvá to dlouho? Děkuji ![]()
@Mia82 píše:
Ahoj, potřebuji aby mi finančák vystavil kopii mého daňového přiznání…je to vůbec možné?
Ano, ale je to zpoplatněno.
@Wecernice2 píše:
@Mia82 U nás to dělají na počkání..
Díky a nevíš cenu?
@Mia82 No nenechávala jsem si to dělat už tak tři roky, ale teda kdysi platilo, že první kopie je zdarma a ty další se platí.. tak nevím. Třeba @Iljaa poradí více..
Jee, tak to si nevzpomenu. Ale řídí se to vyhláškou. Pisu z mobilu, jinak bych se ti mrkla. Zkus si to najit na internetu.
@Mia82 Nedalo mi to a hledala jsem. Pokud bude kopie pořízena na tiskárně nebo kopírce, což asi určitě bude, platí se 15 korun za první stránku a 5 korun za každou další započatou stránku.
@Ijaa píše:
@Mia82 Nedalo mi to a hledala jsem. Pokud bude kopie pořízena na tiskárně nebo kopírce, což asi určitě bude, platí se 15 korun za první stránku a 5 korun za každou další započatou stránku.
Děkuji ![]()