Pro kočičí znalce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
29.12.22 14:51
@Anonymní píše:
Ahoj všem, kdo mají rádi kočky :) Už nějakou dobu uvažuju, že svému kocourkovi pořídím nějakého dalšího kočičího kamaráda a parťáka, aby mu nebylo doma smutno, když jsem v práci. Přemýšlím o kočičce/kočičákovi z útulku, v tom mám celkem jasno. Ale čeho se bojím, je to, aby můj současný kocourek neměl pocit, že se k nám vplížil vetřelec. Aby se nebál, že ho chci vyměnit, že jsem si přivedla nového, nebo tak něco. Kocourovi budou dva roky, mám ho od kotěte. Je velmi kontaktní a mazlící, zvyklý spát se mnou v posteli, náš vztah je hodně blízký. Proto ty obavy. Máte někdo zkušenost s podobnou kočičí situací? Děkuji předem za odpovědi.

Měli jsme tři kočky, ale během letoška nám bohužel dvě z nich odešly za duhový most. Chtěli jsme jedno kotě, ale nakonec jsme tak nějak ne úplně plánovaně z útulku donesli hned dvě kočičky. No, původní domácí čičinda to nenese zrovna dobře, ba bych řekla, že je na nás docela doooost naštvaná. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!