Pro Kristýnku <3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
1.5.14 20:53

@maminka189 a co napsala a pomáhá to? mě teda přijde divný že jí ani nechtěla vidět v akci když už jste tam byli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 21:32

@Markéta80 No to mě taky.Bych mohla být blázen a nakecat jí cokoliv…některé matky přehání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
1.5.14 22:34

@maminka189 no právě a zrovna dávat léky na útlum :?, ty prý nejspíš T dostane taky, on je fakt furt v letu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 22:41

@Markéta80 Malá se moc neuklidnila.Je pravda, že už nenaráží hlavou do nábytku, ale úzkostlivá je stejně. Dneska se mi ve vaně málem utopila jak tam vyváděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 22:42

@Markéta80 Představa,že mi jednou umře je hrozná :,( A je jedno zda mi bude 30,40 nebo 80 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.5.14 09:07

Holky, o víkendu jsme potkali dvě maminy se staršíma dětma (kolem 10 let, špatně se mi to odhaduje) - kluk měl takovou tu měkkou helmu i přes obličej. Holka šíleně lítala po parku, narážela do plotu, máma měla co dělat, aby ji udržela, pak se mlátila rukou po hlavě. Oba šíleně kňourali a řvali. Nevím, co jim bylo, ale to, že to bylo pro ně „normální“, je šílené. Vím, že když je to moje dítě, musím v tom fungovat, zvyknu si, ale je musí to strašlivě vysávat energii…
@Markéta80 @maminka189 Držím vám palce, ať jste silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
2.5.14 09:11

@Ukulina Víš co je ai nejhorší? Že lidé nevidí a nenapadne je, že za to to dítě nemůže. Ale napadne je, že je hrozně rozmazlené a matka to nezvládá :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.5.14 09:15

@maminka189 Ano, pokud dítě nevypadá retardovaně (ty v tom parku tomu odpovídaly). Proto nesoudím nikoho, pokud ho neznám.
Jen jsem si v tom parku uvědomila, že i když si člověk čte vaše problémy s dětma, zkusí si je představit, tak dokud to neuvidí na vlastní oči, neprožije, tak fakt netuší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
2.5.14 09:20

@Ukulina Já slovo retardovaný úplně nesnáším. Říkám, že ty děti jsou „jiný“-vyjmečný :kytka: Přesně tak…Jedna pani mi říkala, že by mi malou vzala na tábor, že by jí 100% zvládla. Ta jsem se jen smála :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.5.14 09:24

@maminka189 To s tím táborem bylo pěkné přestřelení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 22:54

@Ukulina To ano. Nedala bych jí nikomu :srdce:

Jinak zítra jdeme na kontrolu tak nám prosím držte palčky :kytka: Docela se toho bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
5.5.14 11:26

@maminka189 Už jste zpět od doktora? Nebo vás to ještě čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.5.14 13:55

@Ukulina Už jsme doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
5.5.14 17:09

@maminka189 až td koukam co píšeš, vůbec se mě neukázalo v upozornění :cert: :cert: Tomík teda je hodně živej, až moc, po nábytku šplhá, vše musí být na zámky. ted se mu práv bude dělat vlastní pokoj, takže přepažení, naštěstí poslali zpětně příspěvek na péči tak je za co, dostane novou postel, to jsme zvědavá jak do ní bude chodit do ted spí v postýlce :mrgreen: ale neubližuje si vůbec, to se doktorka ptala jestli se třeba kouše. vim že u cf je to boj ale co víme, třeba objeví léčbu která pomůže, nemoc zastaví :hug: @Ukulina no já jedné co říkam že je štěstí že to neni genetické, mít doma tři autisty to teda fakt nevim :jazyk:. Naštěstí starší už je ve škole a nejmladší je taky ok :palec: a i tak to je těžké, uvidíme jak to bude vypadat s lékama, u Tomíka to bez léků asi nepůjde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.5.14 17:50

@Markéta80 Možná sem se na to už ptala, ale jak dlouho jste čekali na PnP? Já žádala v lednu a zatim nic :-/.Potřebovala bych aspoň první stupeň :-(.
Gratuluji k doplatku to potěší :palec:.

Malá poslední tři měsíce ani gram. Vyrostla o centimetr. Zvýšili léky a uvidíme na další kontrole…Asi bude nutná genetická konzultace zda tam není ještě nějaký problém :nevim: Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová