Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 u nás je taky čekačka skoro rok, objednávala sjme ho v létě a šli jsme v dubnu a psycholog tam má rok čekání. Jo on hned leze pod trika ale jenom ženským
, miluje přezky na pásku
, jak tady byla paní z ranné péče tak po ní šel taky, samo pásek pak se na ní vrhnul a začal zkoumat knoflíky na svetru
![]()
@Ukulina Appla je to samé. Tady to budeme mít komplet.Ale nebudu lhát, že se toho nebojim…
@Markéta80 Tak to máte dobré sousedy. U nás to je docela problém ![]()
@maminka189 píše: Ženy přijde vám normální, že psychiatrička napíše dítěti léky na uklidnění aniž by s ním pracovalo???
Ne, to není normální. To je doktorka, co vás chce mít rychle z krku. Šla bych jinam. Psychiatr musí vidět dítě v akci.
@maminka189 stěžujou si na hluk? Ono se to prostě těžko koriguje
, nevysvětlim mu aby nekřičel, neječel ![]()
@maminka189 píše:
Jo ještě vás mohu drze poprosit o hlashttp://prozeny.blesk.cz/…68/kristynka
Hele a nechceš to hodit na FB a dát sem odkaz?
Už jste na druhém místě.
Na facebooku by to určitě hodně lidí sdílelo a třeba by se Kristýnka vyhoupla zpátky na první místo. ![]()
@Markéta80 Jo jo stěžují si. Když je potkám tak mi říkají až dcerce domluvím a buší na nás… @Nelisa Už jsem na pátem. Nedá se nic dělat, už jsem si na nedostatek štěstí zvykla ![]()
@maminka189 řekla bych že domlouvám ale bohužel to malá nechápe ![]()
@Markéta80 Já nedomlouvám. Pokusila jsem se o to jednou a malá dostala záchvat a vzteky sebou švihla a prokousla si ret ![]()
@maminka189
ale říct jim to můžeš. Tomíkovi nějaké domluvy jsou úplně jedno ![]()
@Markéta80 sousedům je to taky jedno chtějí mít klid
.Jako bych za to mohla…