Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 Mas tam ode me uz 6 hlasu
Znova za hodku
Vkladej to sem na kazdou stranku
Zkusim sdilet na fb ![]()
@1Luca DĚKUJU.jde to až pětkrát za hodinu z jednoho PC
.
Malá seděla v kočárku to bylo všechno. Nemluvila na ní ani se s ní nesnažila komunikovat
Pak jí zvýšila léky na ukllidnění a dala jí homeo na vztek. Prý se někdy děti vztekají ani neví proč, ale moje malá se na 99% nevzteká jen tak, ale přechází to s úzkostného pláče a strachu ![]()
@maminka189 to už bylo minule něco podobného ne
. Měla jsi malou vyndat z kočáru ![]()
@Markéta80 Jo to spala
.Já chtěla ale ona prý ať jí neprovokuju ![]()
Já doufám, že už brzo mi přijde dopis o nástupu do Motola
@maminka189
to je hustý
a co v motole? Co reference na tuhle? To neni normální, se bála že tam malá bude běhat a dělat bordel ne ![]()
@Markéta80 Měla tam krásně naklizeno. Kdyby jsem pustila to moje tornádo tak by to uklízela minimálně týden
Reference 50 na 50
Jsme objednaný do motola na psychiatrii. Měla by to být týdenní hospitalizace
@maminka189 já Tomíka vypustila a chtěla ho hlídat a doktorka at ho nechám at ukáže co umí a mam si sednout, během 5 minut
, neskutečný bordel, co jiné děti nezajímá Tomík vše vyházel, všechny puzzle dohromady, odřezky od pastelek vysypal do toho, pak se vrhnul na doktorku a začal jí rozepínat oblečení, pak jí urval jmenovku na plášti
ale kontakt s nim nenavázala, pak jí začal odstrkovat když mu bránila ve výhledu a na závěr se vrhnul na uklízečku co přinesla odpadkový koš
ale pokud by seděl v kočáru tak prd pozná jak dítě reaguje, jak se chová
a předepsat léky když nevim jestli jsou vůbec nutné
, ten motol je dobrý nápad ![]()
@maminka189 Mně to přijde taky dost divné, aby předepisovala léky, aniž by dítě vyšetřila nebo se o to snažila, aby ho viděla „v akci“. Vrchol je to, když malá spala… Já by takovému doktorovi nevěřila.
@Markéta80
promiň vím, že na tom není nic k smíchu, ale živě si představuju jak se sápe po té doktorce
.To malá by maximálně vřískala nebo by chodila v kruhu.Jo jo tam jsme objednaný od prosince myslím, ale čekačka tam je rok ![]()