Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Otázka jasná![]()
Prdíme doma všichni přede všema. Starší děti ví, že ve společnosti se to nedělá.
AA
Ano. Kdybych to nedělala, tak se rovnou můžu někam zavřít a nevylézat.
@Anonymní píše:
Otázka jasná![]()
Já tedy neprdím ani před manželem ani před dítětem ale jednou, jsem byla nemocná a nějak to prostě ze mě vyjelo.. ale takovej zrovna hlasitej.. a syn dostal záchvat smíchu a říká - máma fuuuj
docela jsme se zasmáli ![]()
@Anonymní píše:
Ano. Kdybych to nedělala, tak se rovnou můžu někam zavřít a nevylézat.
Ne, doma sme k sobě ohleduplni takže si prdi každý v soukromí, když to někomu ujede před synem tak ten z toho má srandu a pak půl dne chodí a prdi pusou ![]()
Ne. Ani před ostatními. Jasně, stane se, že někomu může něco ujet, ale záměrně mi to teda přijde
. Ale různé mravy asi, tady koukám samý anonymní prdík. ![]()
Ano, i pred detmi i pred manzelem, ale mame to tak, ze pokud je to mozne, tak to tisime nebo jdeme jinam
zkratka bolebrich si zamerne nezpusobujeme ![]()
@Tiger-lily píše:
Ne. Ani před ostatními. Jasně, stane se, že někomu může něco ujet, ale záměrně mi to teda přijde. Ale různé mravy asi, tady koukám samý anonymní prdík.
Protože prozrazují závažné skutečnosti, které by je neanonymně mohly ohrozit. ![]()
Hako zajimava otazka. Ja se pred manzelem nestydim, on prede mnou taky ne. Ale pred ditetem si rikam, ze bych asi nemela. Je ji teprve 16m, tak z toho nema rozum, ale brzo bude a nemuzu ji prece vychovavat v duchu, ze prdet nema a pak sama prdet, ze?
Ale otazka spis znela, zda to delame pro pobaveni? Tak to asi fakt ne.
Otázka jasná