Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Celina píše:
Paradox je, že různé nechutnosti se někteří před cizími stydí udělat a před blízkými ne?! Právě proto, že je mám ráda a vážím si jich bych to prostě nikdy nedělala a už vubec ne záměrně nebo pro pobavení…![]()
Chlap byl jednou v Praze a vykládal, že před nim stála skupina číňanů a obdivovali památku. A jeden číňan si hrozně nahlas a dlouze uprdl. Chlap zadržoval smích ale ostatní číňané nehnuli ani brvou a kochali se dál okolím.
@Celina píše:
Paradox je, že různé nechutnosti se někteří před cizími stydí udělat a před blízkými ne?! Právě proto, že je mám ráda a vážím si jich bych to prostě nikdy nedělala a už vubec ne záměrně nebo pro pobavení…![]()
me zase prijde paradox, ze ani doma pred blizkymi se clovek nema pravo uvolnit. Venku neprdim proto, ze je to spolecensky neprijatelne ale kdyby nebylo, tak si vesele prdim, stejne tak jako doma. Prdy proste k normalnimu fungovani organizmu patri.
Ne, před partnerem to nedělám. A ani on přede mnou. Přijde mi to buranské!
Ale moje kámoška jde klidně před svým mužem i na velkou.
zjistila jsem to před X lety když jsme byli ještě mladí na společné dovolené. Ona byla s přítelem (dnes manželem) a já se svým tehdejším klukem. Říkala mi tehdy, že to pochopím až spolu budeme žít. Zatím jsem to nepochopila a to už uplynulo 15 let.
@Celina píše:
@warita uvolním se na wc, nebo pokud jsem doma sama. Přijde mi to stejně nechutné, jako dloubání v nose
A pokud od chlapa chci, aby byl pořád ten žádoucí, zajímavý a atraktivní, nebudu se ani já snižovat k podobným nechutnostem, když se to dá ovládat v práci a jinde na veřejnosti, proč by to nešlo doma? Vážím si svých blízkých a NIKDY se před nimi nebudu chovat jako prase, protože mi na nich záleží.
Ale podotýkám, toto je můj názor, ať si každý dělá, co je mu milé
protoze doma se clovek ovladat nemusi, tak proc by to delal? PROTO. Ja se ovladat doma nechci. A prdeni mi neprijde ani nechutne, ani praseci. Musim rict, ze bych nechtela mit tak utlocitneho partnera. Ty budes asi ten typ lidi, co maji na zachode ten priserny sprej a po kazde potrebe to tam radne vysprejujes, aby nikdo nevedel, ze jsi kakala, protoze ty asi kakas jenom fialky. A ze ten zapach je stejne citit a kazdemu je stejne jasne, ze jsi byla na velke, je jedno, hlavne ze to prebijes tim syntetickym smradem a pak to smrdi jeste vic, nez obyc lidske hovinko, ktere patri k zivotu.
A k te atraktivite… ja osobne teda atraktivitu podle prdeni nemerim.
@warita píše:
protoze doma se clovek ovladat nemusi, tak proc by to delal? PROTO. Ja se ovladat doma nechci. A prdeni mi neprijde ani nechutne, ani praseci. Musim rict, ze bych nechtela mit tak utlocitneho partnera. Ty budes asi ten typ lidi, co maji na zachode ten priserny sprej a po kazde potrebe to tam radne vysprejujes, aby nikdo nevedel, ze jsi kakala, protoze ty asi kakas jenom fialky. A ze ten zapach je stejne citit a kazdemu je stejne jasne, ze jsi byla na velke, je jedno, hlavne ze to prebijes tim syntetickym smradem a pak to smrdi jeste vic, nez obyc lidske hovinko, ktere patri k zivotu.A k te atraktivite… ja osobne teda atraktivitu podle prdeni nemerim.
Nechat po sobě na wc smrad je největší humus a nikdo není povinný jej čuchat, takže ty spreje jsou na místě, výborné jsou i sirky, zapálí se sirka a nechá se dohořet a je po smradu.
@Klopotkova píše:
Nechat po sobě na wc smrad je největší humus a nikdo není povinný jej čuchat, takže ty spreje jsou na místě, výborné jsou i sirky, zapálí se sirka a nechá se dohořet a je po smradu.
jako sirka urcite ano, ale ten synteticky smrad stejne ho.vno neprebije a pak to smrdi jeste vic. A kazdemu je stejne jasne, ze jsi byla na velke, tak nechapu proc tohle lidi delaji. Ja kdyz citim ten sileny puch toho spreje na zachode, tak mam chut zabijet.
Takze ja tu otazku otocim a zeptam se, zda ja jsem povinna cuchat ten sileny puch po tom spreji spojeny se smradem hovna.
@Klopotkova píše:
To je zase přehnané toto ne? Tak od toho záchod je aby se tam chodilo za potřebou.
My to řešíme doma větrákem. Ale zase bych ze zápachu na WC nedělala aféru Concorde.
@Celina píše:
@warita myslím, že tvůj příspěvek jasně hovoří o tom, jaký typ jsi ty. Já jsem řekla svůj názor a nechápu, proč dštíš síru, když má někdo jiný názor, než ty. Klidně si můžeš před svými blízkými nechávat otevřené dveře na WC, tvoje věc a přesto se do tebe nebudu navážet
nicmene to svym zpusobem delas, ale asi to tak nevnimas, protoze si myslis, ze mas „pravdu“. Ale mozna to vyznelo drsneji, nez jsem zamyslela, tak se omlouvam, urazit nebyl muj umysl.
@warita píše:
jako sirka urcite ano, ale ten synteticky smrad stejne ho.vno neprebije a pak to smrdi jeste vic. A kazdemu je stejne jasne, ze jsi byla na velke, tak nechapu proc tohle lidi delaji. Ja kdyz citim ten sileny puch toho spreje na zachode, tak mam chut zabijet.Takze ja tu otazku otocim a zeptam se, zda ja jsem povinna cuchat ten sileny puch po tom spreji spojeny se smradem hovna.
Lepší čichat ten syntetický sprej i se smradem hov.na než hov.no samotné, fuj tajbl, nesnáším puch z ho.ven a pr. dů, to je největší puch, který může být. ![]()
@Klopotkova píše:
Lepší čichat ten syntetický sprej i se smradem hov.na než hov.no samotné, fuj tajbl, nesnáším puch z ho.ven a pr. dů, to je největší puch, který může být.
za me je daleko horsi ten synteticky puch spojeny s prirodnim smradem. Takze tohle je vec nazoru.
@warita píše:
za me je daleko horsi ten synteticky puch spojeny s prirodnim smradem. Takze tohle je vec nazoru.
Je to věc názoru, ale já jen nechápu, jak někomu nemůže vadit vstup do opravdu zamořeného wc, kde se mísí směs vajíčkových pr. dů s dalšími puchy pr. dů
. To 100× lepší syntetický smrad wc sprejů s vůní jehličí.