Pro pobavení-prdíte před dětma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106058
23.3.18 21:32
@radkka píše:
V čem? Že se nechováme jako prasata? Mně nedělá problém odejít na záchod, ale já teda neprdim každých pět minut, ale výjimečně. Asi to bude stravou :palec:

Ja tedy zadny super zdravy styl nemam, ale taky neprdim co par minut…to mi neprijde normalni. Jinak taky povazuju za normalni pred sebou neprdet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106058
23.3.18 22:30
@Celina píše:
Paradox je, že různé nechutnosti se někteří před cizími stydí udělat a před blízkými ne?! Právě proto, že je mám ráda a vážím si jich bych to prostě nikdy nedělala a už vubec ne záměrně nebo pro pobavení… :roll: :poblion:

no to taky nechapu..je to jakoby jim chteli rict, ze jich si nijak vazit nemusi, uz nejsou nijak duleziti, aby se pred nimi ovladali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.18 22:39

Běžně ne. Snažím se tyhle věci pořešit na wc. Na plynatost naštěstí netrpím - hodně dělá složení stravy. Když se začnu nafukovat, ubírám sladkého a tučného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
23.3.18 22:41

Tohle je opravdu zábavná diskuse… Vy, co tu říkáte, že prdění doma „je výraz neúcty“ - já vám to samozřejmě neberu, ale opravdu si myslíte, že to je to jedniné, co „prd“ vyjadřuje?

Za mě je prdění doma výrazem toho, že jsme ve vlastním prostředí, v bezpečí, na místě, kde se taková věc nepovažuje za zločin proti bontonu, že si to tam „můžeme dovolit“… a „respekt“ a „hodnotu“ tomu druhému dáváme najevo jinak, ta se od větrů opravdu neodvíjí.

PS: U nás doma samozřejmě neprdíme jak protržení, ale pokud to neznamená letět jak blázni a přerazit se cestou (což by u některých duchů bylo nezbytné), tak jdeme na záchod; a když se stane, že se to přihodí, tak se omluvíme (to důsledně vyžadujeme i po dítěti), a hotovo. Ale abych to brala za urážku, když si někdo doma upustí, tak to fakt ne.

Příspěvek upraven 23.03.18 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.18 22:43
@Azeretereza píše:
Ty voe, nebyl dobrej napad si ke kompu brat vecu. :poblion: Naprosto souhlasim, blitky jsou pro me taky top hnus.

no, spíš u večeře otevírat téma Prdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.18 22:45
@Tamtama píše: :jazyk:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106058
23.3.18 22:54
@warita píše:
me zase prijde paradox, ze ani doma pred blizkymi se clovek nema pravo uvolnit. Venku neprdim proto, ze je to spolecensky neprijatelne ale kdyby nebylo, tak si vesele prdim, stejne tak jako doma. Prdy proste k normalnimu fungovani organizmu patri.
A doma to je společenský přípustné ? Tvůj partner je něco min než když jsi mezi lidmi ?
@warita píše:
jako sirka urcite ano, ale ten synteticky smrad stejne ho.vno neprebije a pak to smrdi jeste vic. A kazdemu je stejne jasne, ze jsi byla na velke, tak nechapu proc tohle lidi delaji. Ja kdyz citim ten sileny puch toho spreje na zachode, tak mam chut zabijet.Takze ja tu otazku otocim a zeptam se, zda ja jsem povinna cuchat ten sileny puch po tom spreji spojeny se smradem hovna.

To asi záleží na tom, jak si to doma domluvite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33387
23.3.18 22:56
@Klopotkova píše:
Nechat po sobě na wc smrad je největší humus a nikdo není povinný jej čuchat, takže ty spreje jsou na místě, výborné jsou i sirky, zapálí se sirka a nechá se dohořet a je po smradu.

Když vím, že k nám někdo přijde nebo u nás bude pobývat, zapalim na wc vonnou svíčku ve skle a nechám hořet klidně celý den i večer. V přízemí máme totiž jen větrák a ten to tak rychle neodvetra. Na zachodech nahoře Jsou sice střešní okna, ale tam většinou návštěvy zdola nejdou, a zimě nechat střešní otevřená, tak by jim umrzla zadnice :mrgreen:
Svíčky to provoní a rychle vyčistí vzduch, nejen prebiji zápach jako sprej (ovšem díky za něj, lepší než nic).
I návštěvy se vyjádřily, že je to dobrý nápad. Ale nesmi8 se to přehánět, jeden se vyjádřil, že máme tak útulný záchod, od podlahy teplo a od svíčky vonavo, že se mu z něj nechtělo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106058
23.3.18 22:57
@Klopotkova píše:
pr.dy větší fuj :poblion: :poblion: :poblion: se asi doopravdy pobliju, jsem strašně háklivá na pachy

Ty jsi schopna olizovat rit a jsi hákliva na pachy 8o? Co kdyby se ti u toho uprd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148542
23.3.18 22:59
@Venetia píše:
To asi záleží na tom, jak si to doma domluvite

Už si to představuju :lol: miláčku pojď si ke mě hačnout, musíme si promluvit o hov. ě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148542
23.3.18 23:00
@Venetia píše:
Ty jsi schopna olizovat rit a jsi hákliva na pachy 8o? Co kdyby se ti u toho uprd :D

To jsou paradoxy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33387
23.3.18 23:06

Je to zajímavé, že co je pro jednoho dobrý, je pro druhého hnus, že :)
Moji rodiče mají přes 75 a před svými blízkými nevypousteji větry ani teď. Tedy nic slysitelneho. Ale kdyby jo, nikdo z toho nebude delat vědu, jsou horší věci na světě a když můžeme řešit tohle, tak máme prd starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.3.18 23:52
@Klopotkova píše:
Lepší čichat ten syntetický sprej i se smradem hov.na než hov.no samotné, fuj tajbl, nesnáším puch z ho.ven a pr. dů, to je největší puch, který může být. :poblion:

akorát že ten puch z houen a prdů není škodlivej, kdežto tyhlety chemický spreje u někoho můžou časem spustit třeba i rakovinu, to tak chemickej koktejl, že to bych domů fakt nechtěla :nevim:
a k diskusi, co je největší smrad…nic z výše jmenovanýho, já měla příšernej zážitechna záchodcích v boleslavským kauflandu, tam nějaká dobračka odložila neskutečně, opravdu neskutečně smradlavý ponožky, zamořilo to celej prostor všech 3 kabinek, i umývárky, tohle jsem v životě nezažila. nejprve jsme nevěděla, co to je, jak jsem navštívila postupně všechny kabinky, a hledala(marně) toaleťák, nespláchnuto nikde nebylo, ale pak v kabince, kde byl ještě o stupeň horší puch než jinde, jsem spatřila na koši položený ty fusekle, no hodně rychle jsem vycouvala :jazyk: :jazyk:
No a ještě jeden zážitek, před 8,5 lety na záchodech na stadionu v Bělehradě, nevím, co to bylo, směs všeho možnýho, ale tak nechutný, že po mý návštěvě to tam smrdělo ještě blitkama :oops: byla jsem v 8tt, a fakt jsem to tehdy nedala, přes veškerou snahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
24.3.18 08:08
@Venetia píše:
Ty jsi schopna olizovat rit a jsi hákliva na pachy 8o? Co kdyby se ti u toho uprd :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
24.3.18 08:11

Jak se tu psalo o tom smradu na wc v kauflandu. Zkuste si někdy zajít na wc v Hranicích na moravě do kaufu.katastrofa.Tam vždycky neskutečně smrděj chcanky :poblion: Nevim, jak tam funguje uklízečka, ale je to pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová