Probioticke kapky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
6.6.09 12:31

Ahoj, taky patrime do skupiny, kterym probioticke kapky nezabraly… nakonec jsme skoncili u receptu nasich babicek… a to kminoveho odvaru… ktery nam trochu pomahal…sab simlex, babycalm nezabraly… ale u kazdeho funguje neco jineho… tak zkouset, zkouset… je to hrozne obdobi, ale prejde :-)

• Citovat
  • Upravit
3379
6.6.09 14:49

Ahoj

Ani u nás se zázrak nekonal. Doktorka kapky vychválila a ikdyž pro samoživitelku stojí fakt dost, koupila jsem. No, jediné co jsem pozorovala, bylo upravení stoličky, máme ukázková míchaná vejce, ale řveme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.6.09 09:24

Tak nám teda zabrali.Bereme je cca od 2.měsíce.Předtím se pořád kroutila,nejvíce po večerním krmení a uspávání bylo náročný a s brekem.
Stolička od 1.měsíce jen 1× za 2dny :roll:
Od té doby co kapky bereme,myslím,že úspěchy se dostavily tak za 10dní,žádný pláč po jídle,žádný kroucení,a kadí 3-4× za den :wink:

Je fakt,že předtím jsme byli na kombinaci MM a UM, a ted už jsme jenom UM,tak to taky mohlo mít na trávení vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.6.09 10:59

Taky jsme bojovali první dva měsíce s prdíkama. Bohužel nám Probiotické kapky nezabraly, stejně jako Sab Simplex. Naštěstí nám téměř zázračně zabral BabyCalm :-) Fakt co mimčo, to originál…
A teď už nedáváme nic a je to v pohodě. Už dokonce i můžu jíst zeleninu, nicméně luštěniny, cibuli a česnek pořád radši neriskuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.8.11 21:11

ahoj, nemáte někdo zkušnost s probiot.kapičkama BIFIFORM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.8.11 13:20

my máme bifiform, zabraly 3.den a myslím že dobrý  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 23:42

Ahoj,mám měsíčního kloučka a taky trpíme větříkama.Zkusila jsem probiotické kapky,no teprv jsme je měli čtyři krát a z toho mi tři krát po aplikaci malý zvracel,no nejsem si jistá,jestli to je oprvdu s kapek,proto se chci zeptat na zkušenosti ostaních maminek.Malý jinak nezvrací.Děkuji za radu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
31.3.12 07:10

Dávala jsem je dceři od třetího týdne věku a nikdy po nich nezvracela. A zkoušelas to přidat třeba do míka, ať to nemá přímo čisté do pusinky?
Kapky teda zabraly tak po dvou týdech, prdíky se pak hodně zlepšily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
27.11.12 12:49

Nam zabrala Gaia - probioticke kapky a do to jsem davala i babycalm, ale jak pisou holky co mimco to original takze asi zkouset a zkouset, taky jsme peclive dorzovali prestavky v jidle a na nahace a at kope a kope… Pevne nervy, ver, ze to skonci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nensi bayer
27.11.12 18:19

kapky

Vím, že řešíte bolavá bříška miminek, ale proč máte příspěvky samou hrubou chybu, trhá mi to uši!!!

• Citovat
  • Upravit
lovela23
20.12.12 14:33

U nás kapky zabírají dobře, teď je to asi měsíc co je malé dávám. A hned to nebylo…zlepšení bylo asi po týdnu až deseti dnech, takže to chce chvilku vydržet.
A se zvracením jsem s ní naštěstí problémy neměla…možná jí to třeba jenom nesedlo a nebo to zvracení bylo způsobené něčím jiným?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure