Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
Ani u nás se zázrak nekonal. Doktorka kapky vychválila a ikdyž pro samoživitelku stojí fakt dost, koupila jsem. No, jediné co jsem pozorovala, bylo upravení stoličky, máme ukázková míchaná vejce, ale řveme dál.
Tak nám teda zabrali.Bereme je cca od 2.měsíce.Předtím se pořád kroutila,nejvíce po večerním krmení a uspávání bylo náročný a s brekem.
Stolička od 1.měsíce jen 1× za 2dny ![]()
Od té doby co kapky bereme,myslím,že úspěchy se dostavily tak za 10dní,žádný pláč po jídle,žádný kroucení,a kadí 3-4× za den ![]()
Je fakt,že předtím jsme byli na kombinaci MM a UM, a ted už jsme jenom UM,tak to taky mohlo mít na trávení vliv.
Taky jsme bojovali první dva měsíce s prdíkama. Bohužel nám Probiotické kapky nezabraly, stejně jako Sab Simplex. Naštěstí nám téměř zázračně zabral BabyCalm
Fakt co mimčo, to originál…
A teď už nedáváme nic a je to v pohodě. Už dokonce i můžu jíst zeleninu, nicméně luštěniny, cibuli a česnek pořád radši neriskuju ![]()
Ahoj,mám měsíčního kloučka a taky trpíme větříkama.Zkusila jsem probiotické kapky,no teprv jsme je měli čtyři krát a z toho mi tři krát po aplikaci malý zvracel,no nejsem si jistá,jestli to je oprvdu s kapek,proto se chci zeptat na zkušenosti ostaních maminek.Malý jinak nezvrací.Děkuji za radu. ![]()
Dávala jsem je dceři od třetího týdne věku a nikdy po nich nezvracela. A zkoušelas to přidat třeba do míka, ať to nemá přímo čisté do pusinky?
Kapky teda zabraly tak po dvou týdech, prdíky se pak hodně zlepšily.
Nam zabrala Gaia - probioticke kapky a do to jsem davala i babycalm, ale jak pisou holky co mimco to original takze asi zkouset a zkouset, taky jsme peclive dorzovali prestavky v jidle a na nahace a at kope a kope… Pevne nervy, ver, ze to skonci ![]()
Vím, že řešíte bolavá bříška miminek, ale proč máte příspěvky samou hrubou chybu, trhá mi to uši!!!
U nás kapky zabírají dobře, teď je to asi měsíc co je malé dávám. A hned to nebylo…zlepšení bylo asi po týdnu až deseti dnech, takže to chce chvilku vydržet.
A se zvracením jsem s ní naštěstí problémy neměla…možná jí to třeba jenom nesedlo a nebo to zvracení bylo způsobené něčím jiným?
Ahoj, taky patrime do skupiny, kterym probioticke kapky nezabraly… nakonec jsme skoncili u receptu nasich babicek… a to kminoveho odvaru… ktery nam trochu pomahal…sab simlex, babycalm nezabraly… ale u kazdeho funguje neco jineho… tak zkouset, zkouset… je to hrozne obdobi, ale prejde