Probiotika na kvasinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
26.6.12 11:27
@MisTer píše:
Ahoj holky tak já si včera zavedla tabletu canesten 1den a dneska ráno to vypadá dobře při ranní hygieni po kvasinkách ani uvnitř žádná stopa spíš mám teď výtok s tím jak se uvolnuje ten prášek. Přítele jsem namazala ještě budeme mazat a snad se toho zbavíme. V lékárně mi řekli mazat 4týdny přijde mi to zbytečně dlouho jakou máte zkušenost?

To nevím. Akorát jsem slyšela, že boj s kvasinkama může trvat i 3 měsíce, uuuufff.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zazabicka
23.1.13 20:44

A čím se má mazat přítel? máte něco ověřeného od doktora? můžou se kvasinky přenést i přesto, že přítel vrcholí mimo mě, tj. nepřijdu do přímého styku se spermatem? děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
10
16.8.14 00:49

Já jsem na tohle kdysi také trpěla, v dětství jsem dostala antibiotika, a pak se mi to pěkně rozjelo.

Dneska nemám nic - můj recept:

• Myji se jen mýdlem Lactacyd. Nádherně dlouhodobě voní a dělá pokožce dobře 8)
  • Denně beru laktobacily. Zkoušela jsem všechny možné, a nejlepší jsou podle mě laktobacily od Naturline, kde je hodně těch kmenů, a mezi nimi i lactobacilus rhamonus, po kterém mám lepší náladu :oops: Uchovávám je v ledničce, pak jsou účinnější. Swiss jsou třeba drahé a nic moc. Naturline mají i v Kauflandu za 125, jinde jsou dražší.
  • Když mě to chytne, použiji Candibene. Mají dvě varianty, kupuji tu levnější a používám dvě tablety denně (je to pak stejné jako když koupíte drahou a používáte ji tři dny, akorát to stojí půlku).
  • Zkoušela jsem probiotické vložky Ellen, a to celkem bez výsledku. Tampony jsou tak drahé, že jsem je ani nekupovala:-D Protože si je fakt ráda často měním.
  • Zkoušela jsem probiotický krém Ellen, kde jsou jiné kmeny, než beru v tabletách, nezaznamenala jsem žádný výsledek.
  • Chystám se koupit speciální deodorant na tyto partie od Oriflame.

Můj návod na péči o intimní partie je levný a fakt (na mě) funguje. Probiotika Vám srovnají i zažívání.

Obecně si myslím, že je u nás nabídka kosmetiky a péče o naše intimní partie opravdu málo, a měly bychom samy sebe mít víc rády a pečovat o sebe…
:srdce:
Pokud někdo zkusíte můj návod, budu moc ráda za zprávu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.5.16 22:36

Neužíval jste někdo na spravení vaginální mikroflóry Vagiferm, narazila jsem na tenhle přípravek a měl by po antimykotikách apod uvést vše zase do pořádku, nemáte zkušenost jestli zabírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
14.5.19 00:21

Holky, zkoušely jste někdy na pomoc proti vaginalni mykoze jist čerstvé droždí? Ono to zpočátku nedává smysl, že na kvasnice kvasnice… ale myslím v surovém stavu, v kostce, sníst - ne výrobky z toho, tj ne kynuté těsto atd. Já mám takový pocit, že se mi po něm (plus ledová sprcha dolní oblasti) výrazně ulevuje…

máte s tím někdo zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.5.19 08:04

To je naprostá idiocie - jestli vám něco ulevuje, tak ta sprcha. Ta ovšem ale zároveň ještě více ničí přirozené prostředí v pochvě.

Pokud si tam chcete něco strkat, tak probiotické globule z lékárny, které obsahují ty správné bakterie, které posléze zvládnout nastavit zdravé prostředí samy.

Případně k tomu přidat lyzáty candidy - ústně, na zlepšení vlastní obranyschopnosti - třeba FEMIVAXINUM.

Ale - nesmíte je ničím vyplachvoat - pochva se nečistí čistítícmi prostředky či výplachy - to jen ono přirozené, samočistící a samoléčivé prostředí narušuje.

Plus tedy ptořebujete přeléčit partnera - stejnými antimykotiky, které na zákaldě kultivace stěrů napíše gynekolog a do důkladného přeléčení souložit pouze s kondomem. A tedy pokud má partner více sexuálních partenrek, tak se musí přeléčit i ony.

Plus nenosit prádlo z umělých vláken, prádlo důkladně dezinfikovat a nenosit upnuté kalhoty, nepoužívat parfemované vložky, zvážit probiotické tampony.

Ale proboha- necpětě si tam droždí a hlavně se nevyplachujte. Ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
14.5.19 09:01

@Ou ale já přece mysto droždí sníst :DDD ale ok, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.8.21 11:52

Obnovuji

Mam chronicke kvasinky a mam si koupit na zavadeni a polikani probiotika. S jakyma mate prosim dobrou zkusenost? Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí