Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky jdu si pro radu můžu dávat probiotika Biogaila s vytaminem D od Terezie a k tomu ještě kapičky balonix na prdiky? Nevím si rady
děkuji
jinak našemu miminku je 24 dni ![]()
@niki.po321 Biogaiu a kapky na prdíky se simetikonem současně dávat lze. Já se na to tedy zrovna ptala pediatry, ale ona moc podávání probiotik ještě nedoporučovala, ať se prý nenarušuje imunita
Syn šel ale císařem, takže podle mě mu naopak právě ta střevní mikroflora chybí.
@jezz1e my jsme byly v nemocnici na kapackach takže oni si ty probiotika lékaři dávali sami a mě jen řekli ať v tom pokračuji
dětská doktorka nám v 2 týdnech řekla že můžeme s tím podávat i vitamin D ale na ty prdíky vůbec netuším :/ aby ji to v bříšku neudělalo ještě větší paseku :/
@niki.po321 https://www.benu.cz/…umisan-dm650 espumisan má stejnou účinnou látku jako balonix
@jezz1e dobře děkuji ještě dávám teda ten vitamin D? a myslíte že mohu dávat najednou nebo zvlášť? K doktorce jdeme až 31.1 tak se musím ptát
![]()
Biogaia se vyrábí i ve verzi přímo s D vitaminem, takže určitě lze podávat všechny troje kapky zároveň. Akorát se pak hůř odhaduje, když některé z nich naopak dělají problémy. Nejčastěji to tedy bývá to Déčko.
Dávám biogaiu plus espumisan plus vitamin D - vse nam rekla doktorka, ze davat mame. ![]()