Probiotika x Laktobacily Baby od Biopronu

11620
13.1.12 22:46

probiotika x laktobacily baby (Biopron)

Ahoj, asi mám blbý dotaz, je nějaký významný rozdíl mezi probiotiky (zřejmě BioGaia) a Laktobacily baby od biopronu? Dceři jsou necelé čtyři měsíce a už jsou koliky mnohem lepší, ale trápí ji ještě večer bolesti bříška a špatně spí. Dáváme proto asi týden laktobacily a řekla bych, že je to malinko lepší. Budí se ale pořád. Mám tedi zkusit něco jiného, nebo vydržet u laktobacilů? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
13.1.12 22:51

Dávala jsem dceři 4 měsíce biopron ráno do ranního mléka. A odpoledne udělala bobek, teď už dáváme na oběd od minulého týdne zeleninové příkrmy a šťávičky jí vařím na pití a od té doby kadí, jednou denně, téměř ve stejnou dobu, do příkrmů měla problémy, jednou za 3 dny, křeče, bolesti, kroutění, takže dostala ob den biopron a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
14.1.12 07:20

probiotika jsou laktobacily a dalsi potvory takze je vlastne jedno co davas- pripravky muzou mit trochu jinou silu, jiny pocet tech bakterii a ruzne kmeny bakterii ale je to skoro totez- davej co vam vyhovuje- kazdopadne nastup u techto veci neni raz dva- za me musis tak 2 tydny vydrzet - nekdo dele nekdo kratsi dobu- nez uvidis ucinek. Tech pripravku je velka spousta- oblibene mam od Swiss- laktobacilky baby- jsou to vysypavaci kapsle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.1.12 22:16

Mně doporučil gynekolog Probiofix IMUN, dají se pak právě miminkům i vysypat do mlíčka nebo příkrmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová