Opět chlap přestal komunikovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
3.11.19 06:58
@Anonymní píše:
No, tak abych se zpětně k témanu vyjádřila. Asi jsme tu všichni byli uplně mimo. Nebo lehce…každopádně se ozval. Zlomil si nohu. Což není omluva na jeho absolutní nekomunikaci. Evidentně mu podle jeho slov není uplně psychicky nejlépe a distancoval se uplně od všech. Napsal mi milion zpráv.
Bohužel/bohudík na to už nejsem zvědavá…

Tak rada bych byla mimo, ale v prvnim prispevku pises, ze od kamaradu vis, ze zije a funguje. Navic…ehm…jako zlomena noha? A pak jeste teda ruka a lobotomie nebo co :lol: myslim teda, ze delas dobre. Mej se hezky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.11.19 08:03
@Anonymní píše:
Jen by men zajímalo…změnil by se váš názor, kdybyste věděli, že onen borec byl muslim? :lol: :lol: jen tak pro zvědavost :) nedělám si iluze, že by se tady nesešla skupinka „chytrých“, kteří by psali o tom, jak si za to můžu sama atd. :lol: ale třeba ne.
Fakt jen zvědavost :hug:

Já mam názor pořád stejný, jen s muslimem bych intimní vztah nenavázala, prostě ne. Takže u mě by KSV ani nenastalo.

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.11.19 08:07
@Anonymní píše:
No, tak abych se zpětně k témanu vyjádřila. Asi jsme tu všichni byli uplně mimo. Nebo lehce…každopádně se ozval. Zlomil si nohu. Což není omluva na jeho absolutní nekomunikaci. Evidentně mu podle jeho slov není uplně psychicky nejlépe a distancoval se uplně od všech. Napsal mi milion zpráv.

Tak to jo, zlomená noha mu opravdu znemožňovala se ozvat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.19 10:38
@Anonymní píše:

Jak typické, vycítil, že už ho máš na háku, tak se najednou může zbláznit, mužská ješitnost :P Jenže kdyby ten zájem byl skutečný, vůbec žádná odmlka by nebyla. Děláš dobře, že už na to nejsi zvědavá ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky