Opět chlap přestal komunikovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
11.10.19 09:22
@sirikit píše:
Protože Ty seš ještě děcko! :hug: :hug:
To jde s věkem, taky jsem to tak mívala. Vášeň, vyhraněný požadavek exkluzivity, taková ta sinusovka od hluboký deprese k endorfinový extázi… :dance: :zed: :zed:
A pak se člověk - nebo teda aspoň mně se to stalo :oops: - příjemně vyklidní, ujasní si, že to on je důležitej, rozumíš, v základu on, tedy já 8), jeho život se netočí jen kolem přízně či nepřízně chlapů a začne si vyďobávat jenom to, co od vztahu opravdu chce, bez nutnosti si spolu se sexem, pozorností a pěknými chvílemi brát do života i protějšku děcka, vnoučata, ex, nutnost rekonstruovat (jeho) barák a snášet jeho stavy při rýmičce. 8o :roll:
Počkej tak 10 - 15 let a přesně Ty budeš v tomto rozpoložení taky, máš k tomu dobře našlápnuto. :kytka:

Našlápnuto jo, právě se zbavuju pnutí s rejem nemovitostí a vlastně ten můj domácí kolektiv je takový rodinný… škoda ho přeskládávat :lol:

A ten zbytek si myslím, že se dostaví s velkým hormonálním uklidněním souvisejícím s bytostným ukončením rozmnožovacích snah. tuším, že to přijde právě teď s tímhle prckem, ale to už bych se opakovala.

Ten požadavek na exkluzivitu, byť třeba na měsíc nebo dva, prostě zatím je, ačkoli teď zcela zcela teoretický :lol:

a že jsem dětsko, to už mi dlouho nikdo neřekl, dudu :lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: ale tebe mami oslovovat rozhodně nehodlám :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
75530
11.10.19 14:07
@PaníKadrnožková píše: …a že jsem dětsko, to už mi dlouho nikdo neřekl, dudu :lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: ale tebe mami oslovovat rozhodně nehodlám :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen:
Musíš se obklopovat správnými lidmi! 8)
Mám takového strašně příjemného známého starého pána, seznámili jsme se pracovně, postupem času jsme si potykali, vdovec.
Občas ho přepadnu s nějakou prací, vždycky mě strašně rád vidí, pokecáme nad kafem a on, vdovec, teď už přes 70, si občas tak zasněne plánuje, jak hezký by to bylo, kdybysme na (můj) důchod zůstali spolu. :andel:
Já se hihňala, že to je fáájn, člověk má mít nějaké jistoty na stáří a že se už na to společné krmení holubů těším :* - a on: "Nojo, ale když já ani nevím, kolik ti je, to se ještě můžu načekat.. :think: :nevim: "
Já stydlivě (před dvěma lety): "Letos dvaapadesát.. :roll: :nevim: :oops: "
O on zklamaně: "Ježíš, tak to je beznadějný, to seš ještě děcko! :zed: :( :zed: " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Až budu se sebevědomím v úplným kopru, začnu si chodit topořit ego do pečovateláku. 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
11.10.19 14:16
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen:
Musíš se obklopovat správnými lidmi! 8)
Mám takového strašně příjemného známého starého pána, seznámili jsme se pracovně, postupem času jsme si potykali, vdovec.
Občas ho přepadnu s nějakou prací, vždycky mě strašně rád vidí, pokecáme nad kafem a on, vdovec, teď už přes 70, si občas tak zasněne plánuje, jak hezký by to bylo, kdybysme na (můj) důchod zůstali spolu. :andel:
Já se hihňala, že to je fáájn, člověk má mít nějaké jistoty na stáří a že se už na to společné krmení holubů těším :* - a on: "Nojo, ale když já ani nevím, kolik ti je, to se ještě můžu načekat.. :think: :nevim: "
Já stydlivě (před dvěma lety): "Letos dvaapadesát.. :roll: :nevim: :oops: "
O on zklamaně: "Ježíš, tak to je beznadějný, to seš ještě děcko! :zed: :( :zed: " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Až budu se sebevědomím v úplným kopru, začnu si chodit topořit ego do pečovateláku. 8) :palec:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1934
11.10.19 15:36
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany
Hele docela bych brzila :D myslím, ze jsem uznala svoji chybu, ze jsem byla blba, ale kdyby nebyl manipulátor, mohlo to dopadnout jinak ne? Navíc ve výsledku to ani neukončil. O to tady jde. Neříkám, ze je hňup jen on :nevim: chyba je na obou stranách, ja se minimálně pokusila o fér jednání :nevim:

To je strašně zvláštní dotaz. On ti od začátku říkal, že vztah nechce, tzn. choval se k tobě fér. Pak řekl, že se mu nelíbí, že randíš s jinýma. A tys na to přistoupila. Kdyby ti řekl, ať skočíš z okna, taky bys skočila? Tohle není manipulace, to je prostě věc nabídky a poptávky. Nemám pocit, že by tě do čehokoliv nutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.19 22:51

Jen by men zajímalo…změnil by se váš názor, kdybyste věděli, že onen borec byl muslim? :lol: :lol: jen tak pro zvědavost :) nedělám si iluze, že by se tady nesešla skupinka „chytrých“, kteří by psali o tom, jak si za to můžu sama atd. :lol: ale třeba ne.
Fakt jen zvědavost :hug:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
15.10.19 22:55
@Anonymní píše:
Jen by men zajímalo…změnil by se váš názor, kdybyste věděli, že onen borec byl muslim? :lol: :lol: jen tak pro zvědavost :) nedělám si iluze, že by se tady nesešla skupinka „chytrých“, kteří by psali o tom, jak si za to můžu sama atd. :lol: ale třeba ne.
Fakt jen zvědavost :hug:

muj teda ne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
75530
15.10.19 23:37
@Anonymní píše:
Fakt jen zvědavost :hug:

Mně se tímhle nezměnil názor na kamarádství s výhodami, ale pokud by tato informace zazněla hned v úvodním příspěvku, vůbec bych se nezapojovala do diskuse, protože o mentalitě muslimů nevím vůbec nic - pomineme-li taková ta obecná klišé, která klidně můžou, ale taky nemusí být zkreslená.
Osobní zkušenost prostě nemám, natož tak bohatou, aby se dala zevšeobecnit.
V případě „holka z křesťanskými kořeny“ vs. muslim už vůbec nevíme, jak ten kluk uvažuje, takže většina názorů, které tu zazněly, se dá s čistým svědomím za stálého míchání spláchnout do WC. :?
Každopádně myslím, že obecně je vztah s partnerem, pocházejícím z jiného kulturního prostředí, mnohem složitější, než s příslušníkem stejného národa.
Protože „vadný kus“ u kluka „tadyodsud“ rozeznáš mnohem snáz - a i tak vidíš po vláknech, jak těžko se dešifruje „jak on to vlastně myslel.. :think: "
U partnera "úplněodjinud“ Ti chybí šablona normálního, v jeho zemi obvyklého chování, a spoustu úletů, za které by český spoluobčan dávno fofroval do oběhu, se u cizince omlouvá jinými zvyklostmi. Přesto, že je to dost možná na reklamačku, kterou by holka ze stejného kulturního prostředí odhalila a rázně řešila mnohem dřív.
Zapeklitosti „ztraceno v překladu“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.10.19 07:18

Chodila jse s cizincem, sice z Evropy, ale z tak prapodivneho národu… :lol: kazdopadne me az prekvapilo, jak se to ztraceno v překladu naduziva, vcetne jím :lol: emoce prakticky stejné, komunikacni/manipulacni taktiky stejné, sex stejný, takze jsem si s ním spise jen prosvistela anglictinu a mela par hezkych výletů😃

Dokonce bych ani nepodezirala, ze nejaky treba africky muslim evropske zeny podcenuje, protoze za zenu si vybere neposkvrnenou prislusnici sveho naroda, protože spousta muslimu si Evropanky normalne bere. Zkrátka, co jsem se vyjadrovala platilo pro muzske, ktere jsem poznala a tys to odkyvala, ze je to pravděpodobné. Ja bych to moc neprecenovala ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.19 10:21
@PaníKadrnožková píše:
Chodila jse s cizincem, sice z Evropy, ale z tak prapodivneho národu… :lol: kazdopadne me az prekvapilo, jak se to ztraceno v překladu naduziva, vcetne jím :lol: emoce prakticky stejné, komunikacni/manipulacni taktiky stejné, sex stejný, takze jsem si s ním spise jen prosvistela anglictinu a mela par hezkych výletů😃

Dokonce bych ani nepodezirala, ze nejaky treba africky muslim evropske zeny podcenuje, protoze za zenu si vybere neposkvrnenou prislusnici sveho naroda, protože spousta muslimu si Evropanky normalne bere. Zkrátka, co jsem se vyjadrovala platilo pro muzske, ktere jsem poznala a tys to odkyvala, ze je to pravděpodobné. Ja bych to moc neprecenovala ;)

Je samozřejmě taky spousta muslimů, co se v Evropě narodili, tzn. již od mala vidí „vzor“ evropské výchovy a toho, jak se muž chová k ženě. Což neříkám, že je správné, jen, že má dva pohledy na věc. Což byl myslím i případ oného mého. S Tebou jsem souhlasila se vším, vše si mi hezky vysvětlila a nepsala si nic hrozného :) Když nad tím tak uvažuji a čtu vaše příspěvky, čím dál víc si začínám uvědomovat, že si ten „problém“ nese z rodiny…rodina sice velká, sestry vdané, jak ze evropana, tak muslima, výchova ale extrémně přísná, žádný pořádný osobní vztah s rodiči, cituji slova jeho bratra „kdo vyroste v takové rodině jako já, opravdu nemá touhu zakládat si vlastní“…No, takže tak :nevim: :lol: teď už je to asi jedno, spíš mne zajímaly názory :) díky holky!

• Citovat
  • Upravit
3781
16.10.19 10:37

Je zajimave jak v tomhle euromarasmu uz smyslime a podvedome se bojime vyjadrit k muslimum, cernochum, ukrajincum, asiatum a vlastne ke vsemu co se odlisuje od nas. Vsichni jsou podelany se nejen vyjadrit, ale mozna uz i ve skrytu duse vitaji pritomnost tehle etnik v nasi kulture. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 10:43
@Komsomol píše:
Je zajimave jak v tomhle euromarasmu uz smyslime a podvedome se bojime vyjadrit k muslimum, cernochum, ukrajincum, asiatum a vlastne ke vsemu co se odlisuje od nas. Vsichni jsou podelany se nejen vyjadrit, ale mozna uz i ve skrytu duse vitaji pritomnost tehle etnik v nasi kulture. :lol:

Páč už jsem si tady na fórku pár diskuzí přečetla, na podobné téma a stačilo mi :nevim: chtěla jsem se vyhnout rozvášněným diskuzím na téma náboženství a řešit jen ten problém :lol: Já osobně nemám s žádnou rasou, ale vím jak by to tu dopadlo. Takže jsem raději mlčela :lol:

• Citovat
  • Upravit
3781
16.10.19 10:57
@Anonymní píše:
Páč už jsem si tady na fórku pár diskuzí přečetla, na podobné téma a stačilo mi :nevim: chtěla jsem se vyhnout rozvášněným diskuzím na téma náboženství a řešit jen ten problém :lol: Já osobně nemám s žádnou rasou, ale vím jak by to tu dopadlo. Takže jsem raději mlčela :lol:

Ja osobne mam problem k jakekoliv migraci at uz se jedna o zajice v australii nebo o syrana v cesku. Jakakoliv migrace je vzdy problem. Jelikoz se zacne vytvaret neco noveho co priroda uplne nechtela. Kdyby chtela, tak se rovnou rodi cernosi v estonsku, ale kazda rasa, kazdy druh, vsechno zive je vazano na urcitou cast nasi planety a vsude jinde to vytvari problem. Uz na prikladu rostlin na nekterych ostrovech vidime, ze nove zavleceny druh potlacuje druh puvodni. Ruzne etnika maji sve ruzne zvyklosti a kultury a migraci chapu ze strany kultur, ktere nemaji prilis co nabidnout do kultur ktere toho nabizi vice. Ale z opacneho hlediska ze kultura ktera chce prijmout do sveho stredu kultury co ji nemuzou nic dat jen vzit me prijde zarazejici. Je to zarazejici vubec z evolucniho hlediska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40388
16.10.19 11:02
@Anonymní píše:
Páč už jsem si tady na fórku pár diskuzí přečetla, na podobné téma a stačilo mi :nevim: chtěla jsem se vyhnout rozvášněným diskuzím na téma náboženství a řešit jen ten problém :lol: Já osobně nemám s žádnou rasou, ale vím jak by to tu dopadlo. Takže jsem raději mlčela :lol:

Osobně si myslím, že když ten chlap o ženskou stojí a chce ji, tak se ozve, at je křestan, nevěřící anebo muslim a když ji už nechce anebo ho to přestalo bavit, tak všichni zminovaní se umí úplně stejně vypařit po anglicku, at jsou z Evropy, Afriky anebo ze Sibiře.

Nevím, co tady chceš ještě řešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.10.19 04:40
@free333 píše:
Osobně si myslím, že když ten chlap o ženskou stojí a chce ji, tak se ozve, at je křestan, nevěřící anebo muslim a když ji už nechce anebo ho to přestalo bavit, tak všichni zminovaní se umí úplně stejně vypařit po anglicku, at jsou z Evropy, Afriky anebo ze Sibiře.Nevím, co tady chceš ještě řešit? :think:

Přesně tak :palec: :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.19 00:27

No, tak abych se zpětně k témanu vyjádřila. Asi jsme tu všichni byli uplně mimo. Nebo lehce…každopádně se ozval. Zlomil si nohu. Což není omluva na jeho absolutní nekomunikaci. Evidentně mu podle jeho slov není uplně psychicky nejlépe a distancoval se uplně od všech. Napsal mi milion zpráv.
Bohužel/bohudík na to už nejsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky