Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková píše:
Tak za me je to apriori vyloucene. Predstavim si sveho nejlepsiho kamosa a pridam tam, ze vecer nejdeme spat kazdy jinam, ale do jedne loznice…Jeste doplnuji, ze vse ostatni je vztah nebo pomer/romanek
a jak je to s líbáním, to je ještě horší/lepší než vodění za ruce, líbaj se vlastně kámoši s výhodama?
@pohledzdruhestrany píše:
a jak je to s líbáním, to je ještě horší/lepší než vodění za ruce, líbaj se vlastně kámoši s výhodama?
Otazkou je, zda je to v ramci/v prime souvislosti s vykonem pohlavniho styku ![]()
Co tam mas dal? ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Otazkou je, zda je to v ramci/v prime souvislosti s vykonem pohlavniho stykuCo tam mas dal?
takže v přímé souvislosti s fází rytmického zasunování/vysunování je to přijatelné, ale po/před nepřípustné včetně potenciálních tulenních obřadů?
takže v přímé souvislosti s fází rytmického zasunování/vysunování je to přijatelné, ale po/před nepřípustné včetně potenciálních tulenních obřadů?
Tak jinak- vse, co patri do vztahu a presto to neni vztah, nazyvam romankem/poměrem a tam je treba (byt implicitne) vymezit, proc to nemuze byt vztah, aby nahodou nedoslo k mylce. Zcela logicke je to napr. u mimomanzelskych poměrů.
Pokud je to KSV, nic podobneho tam nepatri, ale lide se nejak (nevim presne jak, me TO s kamosama nebavi) dostanou ze zabavy do postele. Takze si neumim predstavit, jak jdu s kamosem na squash a po kazdem setu se napr. polibime
poplacani po hyzdich praktikuji s kdekym ![]()
@PaníKadrnožková píše:![]()
Tak jinak- vse, co patri do vztahu a presto to neni vztah, nazyvam romankem/poměrem a tam je treba (byt implicitne) vymezit, proc to nemuze byt vztah, aby nahodou nedoslo k mylce. Zcela logicke je to napr. u mimomanzelskych poměrů.
Pokud je to KSV, nic podobneho tam nepatri, ale lide se nejak (nevim presne jak, me TO s kamosama nebavi) dostanou ze zabavy do postele. Takze si neumim predstavit, jak jdu s kamosem na squash a po kazdem setu se napr. polibimepoplacani po hyzdich praktikuji s kdekym
no právě, proto mě celej institut „kamarádství s výhodama“ přijde naprosto podivnej…takovej institut praktikujou dle mého buď trochu citově plošší lidi, protože si fakt nedokážu představit, jak se s někým líbám a nic k němu necejtim nebo je to obvykle nevyváženej vztah, kde jeden chce bez dalšího jen zasunout a druhej si od toho slibuje podstatně víc
no právě, proto mě celej institut „kamarádství s výhodama“ přijde naprosto podivnej…takovej institut praktikujou dle mého buď trochu citově plošší lidi, protože si fakt nedokážu představit, jak se s někým líbám a nic k němu necejtim nebo je to obvykle nevyváženej vztah, kde jeden chce bez dalšího jen zasunout a druhej si od toho slibuje podstatně víc
No toto…
Ted fakt cucim, protoze mam presne ten samy názor. A myslela jsem si, ze to vymysleli chlapi, aby baba nemohla claimovat „svadeni pod slibem manzelstvi“. ![]()
@PaníKadrnožková píše:
No toto…
Ted fakt cucim, protoze mam presne ten samy názor. A myslela jsem si, ze to vymysleli chlapi, aby baba nemohla claimovat „svadeni pod slibem manzelstvi“.
to je tím, že jsem v podstatě mentálně ženská
![]()
to je tím, že jsem v podstatě mentálně ženská![]()
No, z tebe ten estrogen tady obvykle primo strika ![]()
V podstatě by se zde už do budoucna a na vždy měla právně vymezit pro mě velmi nejasná otázka: můžou kamarádi s výhodama se vodit za ruce, nebo je to a priori vyloučené z podstaty tohoto vztahu?![]()
@PaníKadrnožková píše:
Tak za me je to apriori vyloucene. Predstavim si sveho nejlepsiho kamosa a pridam tam, ze vecer nejdeme spat kazdy jinam, ale do jedne loznice…Jeste doplnuji, ze vse ostatni je vztah nebo pomer/romanek
tak konečně vím, jak se říká tomu, když to není kamarád s výhodou ani vztah
@PaníKadrnožková píše:
No, z tebe ten estrogen tady obvykle primo strika
Pche, kdybys viděla ty moje vymazlený dvojky
![]()
@Venetia píše:
tak konečně vím, jak se říká tomu, když to není kamarád s výhodou ani vztah
Románek… Skamene ![]()
S kamoskama se muzes normalne libat ![]()
@PaníKadrnožková
No, tím, že mi to přizal, že občas manipuluje, měla jsem už brzdit a tušit. Jenže říkám, nebrala jsem to vážně, takže si za to můžu sama…
Určitě mu věci u někoho nechám, nebudu se pátrat po vysvětlení, které bych stejně nedostala. To nemám zapotřebí, ignor. A mozek se mi snad vrátí co nejdříve, hlavně si říkám, že karma funguje. A ono se to prostě těm lidem vrátí… ![]()
@Anonymní píše:
@PaníKadrnožková
No, tím, že mi to přizal, že občas manipuluje, měla jsem už brzdit a tušit. Jenže říkám, nebrala jsem to vážně, takže si za to můžu sama…
Určitě mu věci u někoho nechám, nebudu se pátrat po vysvětlení, které bych stejně nedostala. To nemám zapotřebí, ignor. A mozek se mi snad vrátí co nejdříve, hlavně si říkám, že karma funguje. A ono se to prostě těm lidem vrátí…
já ale pořád nechápu, co by se jemu mělo vracet, chybu jsi udělala ty, plus máš zadáčo poučení, který nebylo moc „drahý“ do budoucna
@pohledzdruhestrany Nad tím sem se musela zamyslet…a je docela i možný, že to tak bylo. Psal do té doby, než objevil dárek, který jsem mu na kolejích nechala. Bylo to docela osobní a je možné, že si to prostě špatně vyložil, lekl se a raději se na to kompletně vykašlal…jenže. Z mého pohledu to nebylo moc, jsem to já, celou dobu za mě platil, sehnal mi můj oblíbený parfém, bral mě na večeře a ukázal mi jeho rodné město. Můj dárek byl spíš znakem vděku a na oplátku. Alespoň mu z části vrátit jeho péči. Tím to končí. A mrzí mě, že neřekl ani blbé děkuji, jen proto, že se mohl leknout a stáhnout.
Víš, asi mi přijde vyloženě tupé přestat dělat něco, jen proto, že by se borec mohl leknout. Leknout citů? Dárku? Sakra, já mu ani nikdy neřekla, že ho mám ráda, nic, žádný náznak. Takže ani nevidím tu atomovku
![]()