Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vlkoška taky mi to pripada. Cekala bych, ze budou v hlidanych uprch. taborech. Ocividne dela EU neco, na co nema ani kapacity a prostredky
@merde píše:
@jaaaaaana vzdyt oni jim muzou nakecat cokoliv a jak to asi overi?
Neboj, jsou zpusoby jak overovat informace.neni to tak, ze prijede Ali a rekne ze byl vystaven tyrani a ze mu v zemi puvodu hrozi smrt a urednik si to zapise, pokyve hlavou a da mu azyl:-) musi mit nejake doklady, dukazy a uvest informace, ktere se overuji. LIDEM z africkych statu, pokud vim se azyl udeloval malokdy…
@merde píše:
@Vlkoška taky mi to pripada. Cekala bych, ze budou v hlidanych uprch. taborech. Ocividne dela EU neco, na co nema ani kapacity a prostredky
Na Slovensku sa vraj na tajnacku stavia utecenecky tabor z prispevkov EU. ‚Na tajnacku‘, akoze sa o tom nepise v novinach, a vedomi su si len miestni. Ale mam to od miestneho, pozriet som sa tam nebola ![]()
@merde píše:
Jo, to je pravda, aleto souvisi stim, jakjsou nastavena pravidla azylove aaimigracni politiky. Musela by byt vule je zmenit…
Já si myslím, že už jsou dávno vyčerpané limity v uprchlických táborech a teď je to nekontrolovaný výsev nových lodí, které je sem dopravují…proč je vůbec nechají dostat se až ke břehům, když je to ilegální? Jsem asi extrémista, ale já bych je sem vůbec nepouštěla…takto jim vlastně otevíráme náruč a pomalu je vítáme…myslím, že nikdo je tu nechce a být na jihu Rusové, už by to vypadlo dávno jinak
@Bábi Zlopočasná píše:
Na Slovensku sa vraj na tajnacku stavia utecenecky tabor z prispevkov EU. ‚Na tajnacku‘, akoze sa o tom nepise v novinach, a vedomi su si len miestni. Ale mam to od miestneho, pozriet som sa tam nebola
No, nekam se ti utecenci umistit musi:-)
@jaaaaaana píše:
Neboj, jsou zpusoby jak overovat informace.neni to tak, ze prijede Ali a rekne ze byl vystaven tyrani a ze mu v zemi puvodu hrozi smrt a urednik si to zapise, pokyve hlavou a da mu azyl:-) musi mit nejake doklady, dukazy a uvest informace, ktere se overuji. LIDEM z africkych statu, pokud vim se azyl udeloval malokdy…
Dobre, dajme tomu, ze mas pravdu. LENZE. Sakra, vsade musi byt lenze. Len tento vikend mali ‚zachranit‘ z mora 5000 bezencov. Ako dlho potrva, kym urady preskumaju kazdeho jedneho, ci je tu opravnene, alebo nie? Ak je tu onen utecenec neopravnene, aka je pravdepodobnost, ze sa celu tu dobu kym sa jeho pripad preskuma bude spravat ‚slusne‘? Kto mi zaruci, ze aj keby nanho o nejake dva-tri roky spravodlivost dosla, a on bol vrateny domov, tak ze za tu dobu nic neukradne, nikoho neprepadne, neznasilni?
@Anonymní píše:
Já si myslím, že už jsou dávno vyčerpané limity v uprchlických táborech a teď je to nekontrolovaný výsev nových lodí, které je sem dopravují…proč je vůbec nechají dostat se až ke břehům, když je to ilegální? Jsem asi extrémista, ale já bych je sem vůbec nepouštěla…takto jim vlastně otevíráme náruč a pomalu je vítáme…myslím, že nikdo je tu nechce a být na jihu Rusové, už by to vypadlo dávno jinak
Jako myslis rovnou je strilet?
d btw. Co je na tvem nazoru intimniho, ze je anonymni?
Příspěvek upraven 01.06.15 v 10:53
@jaaaaaana A jaké způsoby to jsou?
spousta z nich nemá žádné doklady, prostě nic ![]()
@jaaaaaana píše:
Jako myslis rovnou je strilet?
Jakože gumovými projektily, potopit lodě,…a jeto. Na břech se nedostanou, nevylodí se a je klid. Když už nemáme peníze na vrácení zpět, případně na jejich živení, je střeldba projektily či potopení lodí dobrá varianta.
@jaaaaaana takovýto exodus není normální a myslím, že to je jen začátek…když překročí letový prostor letadlo, také se snaží dostat ho pryč a nenechají ho udělat paseku…já bych je sem prostě nepustila
@arinecka píše:
@jaaaaaana A jaké způsoby to jsou?spousta z nich nemá žádné doklady, prostě nic
Muzou mit stopy muceni, doklady o vezneni, uvest jmena, informace, ktera se overuji. Jeatlize nic neprokazi, nedostanou azyl.
@jaaaaaana píše:
Jako myslis rovnou je strilet?d btw. Co je na tvem nazoru intimniho, ze je anonymni?
Ja bych parkrat vystrelila kolem lodky, oni by to obratili a dalsi by si to sakra rozmysleli. A vubec se za svuj nazor nestydim. Nasi predci pokladaly zivoty, aby ochranili nasi kulturu, pamatky a my by jsme se meli stydet
Příspěvek upraven 01.06.15 v 10:56
@jaaaaaana vzdyt oni jim muzou nakecat cokoliv a jak to asi overi?