Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.6.15 11:58
@jaaaaaana píše:
@Bábi Zlopočasná tak uz jsem to precetla…pise se o cernosich, cikanech a rumunech:-) ze delaji bordel a vloupavaji se do domu…ne, ze italove musi povinne uvolnovat byty.

A aky je rozdiel v tom ci povinne, ci nepovinne, ked v konecnom dosledku su imigranti ubytovani, a domaci pod mostom?
Ked ‚moc‘ v state proti tomu nic neurobi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
1.6.15 11:59
@jaaaaaana píše:
Toho se taky trochu bojim, maji byt teda v uprchlickych zarizenich, kde je urcity rezim. Ale vidis, kdyz jim stavi udajne nekde na slovaci zarizeni, tak je to taky spatne. Proste situace je takovy a nejak se to resit musi. Teda pokud je opravdu nechteji proste postrilet.Příspěvek upraven 01.06.15 v 11:51

toho se bojim docela dost, to je proste velka chyba

• Citovat
  • Upravit
59507
1.6.15 12:01

Za víkend 5000 a to je začátek a kam se ancpou, kdo bude živit tisíce uprchlíků a počty se budou zvyšovat. Mělo se to udělat už dávno a nenechat je prostě vylodit na břeh. za chvíli to začne, rabování, znásilnění, vraždy :jazyk:. Zrovna u nás vláda brečí jak jsme v mínusu, neni na dávky pro čechy a budeme živit cizí co se prostě nezačlení, tady neni práce pro nás natož pro ně a co jako budou dělat? pro ně je Evropa blahobyt ale makat neumí, kdo je zaměstná??Přece si to tady nezaplavíme cizincema na které budeme vydělávat :jazyk: :jazyk:. Jo 1000 uprchlíků, to teprve uvidíme jak se to vše bude navyšovat :? je to jasné, bude rasová válka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 12:01
@jaaaaaana píše:
@Bábi Zlopočasná problem je, ze veci a realitu upravujes k obrazu svemu. A ne kazdy vi, ze tu proste jen hazis veci, co jsi kde cetla, ze tomu sama neveris.

Vzdy ked davam nieco, co nemam z vlastnej hlavy, upozornim, ze to nemam z vlastnej hlavy. Pravda, nie v kazdej reakcii, len v tej prvej, pretoze u oponenta ocakavam aku-taku inteligenciu. Ale mozeme sa dohodnut, ze inteligencia je nieco, coho sa tunajsiemu osadenstvu nedochadza, a ja mozem trikrat na stranke zopakovat, co mam z druhej ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.6.15 12:02
@Bábi Zlopočasná píše:
A aky je rozdiel v tom ci povinne, ci nepovinne, ked v konecnom dosledku su imigranti ubytovani, a domaci pod mostom?
Ked ‚moc‘ v state proti tomu nic neurobi?

Rozdil je velky, ale to jiste sama citis. A jeste teda nezapomen uvest, ze to je na zaklade 1 dopisu ctenare - Leserzuschrift-toho webu. Nicmene diskuzi to tam dodokazalo rozjet taky vyzivnou.

• Citovat
  • Upravit
merde
1.6.15 12:03
@jaaaaaana píše:
@Bábi Zlopočasná tak uz jsem to precetla…pise se o cernosich, cikanech a rumunech:-) ze delaji bordel a vloupavaji se do domu…ne, ze italove musi povinne uvolnovat byty.

mozna sis nevsimla, ze Italum nikdo nepomuze se do jejich bytu vratit

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
1.6.15 12:03
@Bábi Zlopočasná píše:
Vzdy ked davam nieco, co nemam z vlastnej hlavy, upozornim, ze to nemam z vlastnej hlavy. Pravda, nie v kazdej reakcii, len v tej prvej, pretoze u oponenta ocakavam aku-taku inteligenciu. Ale mozeme sa dohodnut, ze inteligencia je nieco, coho sa tunajsiemu osadenstvu nedochadza, a ja mozem trikrat na stranke zopakovat, co mam z druhej ruky.

Ano, inteligenci tu oplyvas pouze Ty, a tak prosim vzdy uvadej, ze je to konspirace. Aspon v diskuzi se mnou, hloupou. Dik.

• Citovat
  • Upravit
1.6.15 12:04
@jaaaaaana píše:
Rozdil je velky, ale to jiste sama citis. A jeste teda nezapomen uvest, ze to je na zaklade 1 dopisu ctenare - Leserzuschrift-toho webu. Nicmene diskuzi to tam dodokazalo rozjet taky vyzivnou.

Pozri, ked som nedobrovolne vystahovana z bytu, ale policia mi nepoze, armada mi nepomoze, vlada len pokrci ramenami, tak to beriem tak, ze je to zaujem predstavitelov statu, aby moj byt patril pristahovalcom, len sa to bali na plnu hubu povedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.6.15 12:07
@merde píše:
mozna sis nevsimla, ze Italum nikdo nepomuze se do jejich bytu vratit

To je porad ztoho dopisu ctenare? Moc bych tomu neverila. Ale holky, jestli se az takhle bojite 8o

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
1.6.15 12:09
@Bábi Zlopočasná píše:
Pozri, ked som nedobrovolne vystahovana z bytu, ale policia mi nepoze, armada mi nepomoze, vlada len pokrci ramenami, tak to beriem tak, ze je to zaujem predstavitelov statu, aby moj byt patril pristahovalcom, len sa to bali na plnu hubu povedat.

Porad vytvaris teorie na zaklade jednoho dopisu ctenare nejakeho weboveho zurnalu. Ja muzu napsat, ze nekde uCeske Lipy nekdo tyra kone.no a Ty to posles dal a rozvines z toho pribeh neuverielny.

• Citovat
  • Upravit
1.6.15 12:10
@jaaaaaana píše:
To je porad ztoho dopisu ctenare? Moc bych tomu neverila. Ale holky, jestli se az takhle bojite 8o

Preco by sme tomu dopisu ctenare neverili? Rovnako mozes povedat ze nemozno verit @terinka4444, ked tvrdila ze jej otcim uz s kamionom do Anglicka nechce, pretoze sa boji o vlastny zivot. Tiez je to len ‚z dopisu ctenare‘. Este horsie, je to JPP. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
1.6.15 12:11

@jaaaaaana tyhle zpravy se do mainstream media nedostanou, budme vdecni za dopisy a videa ctenaru a za nezavisle zpravy :palec:

• Citovat
  • Upravit
6362
1.6.15 12:15

Já nějak nechápu, že někdo nevidí to nebezpečí, které se na nás řítí…ono je tu už docela slušné podhoubí s nepřizpůsobivými + Arabská komunita, která se tu chystá kupovat baráky a pozemky ve velkém…můj názor je, že uprchlíci jsou mnohem větší riziko než válka na Ukrajině, kterou nám tady pořád hustí

nevěřím totiž tomu, že zůstanou ti uprchlíci v jižním cípu Itálie, Francie nebo jim bude donekonečna otevírat náruč Švédsko, Německo, Itálie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 12:16
@jaaaaaana píše:
Porad vytvaris teorie na zaklade jednoho dopisu ctenare nejakeho weboveho zurnalu. Ja muzu napsat, ze nekde uCeske Lipy nekdo tyra kone.no a Ty to posles dal a rozvines z toho pribeh neuverielny.

Hele, o tyranom konovi by bola hysteria celostatna aj bezomna. Ubohe zvieratka dnes dojimaju ludi viac nez znasilnujuci gang.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
1.6.15 12:32
@mamkasl píše:
Já nějak nechápu, že někdo nevidí to nebezpečí, které se na nás řítí…ono je tu už docela slušné podhoubí s nepřizpůsobivými + Arabská komunita, která se tu chystá kupovat baráky a pozemky ve velkém…můj názor je, že uprchlíci jsou mnohem větší riziko než válka na Ukrajině, kterou nám tady pořád hustínevěřím totiž tomu, že zůstanou ti uprchlíci v jižním cípu Itálie, Francie nebo jim bude donekonečna otevírat náruč Švédsko, Německo, Itálie…

Ale to jsou Arabové ze Zálivu, bohatí, kteří sem jezdí na dovolené, do lázní, za obchodem. Ty domy si nebudou kupovat žádní uprchlíci, ale oni Arabové za svoje vlastní peníze. To s tématem přeci vůbec nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová