Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábi Zlopočasná píše:
No preto by ma zaujimalo, co si myslite o onom nazore, ze to nie su utecenci zo severnej Afriky, ale strednej, podla vyzoruPretoze ja to nerozoznam
Ona totiz ta teoria pokracovala tym, ze su hadam v tej strednej Afrike verbovani, ked su to sami zdravi chlapi bez rodin
Ale vždyť to jsou především uprchlíci ze subsaharské Afriky. Ze severní Afriky jsou to v současné době povětšinou jenom Lybijci kvůli tomu, jak to tam po pádu režimu vypadá.
@Bábi Zlopočasná píší o Erytrejcích z Afriky…ale já je tedy nerozeznám…jinak Syřané, Afghánci
A podivejte tady si nejaka chudinka Syranka dela hned po prijezdu, na Smartphonu selfie, asi to posila kamaradum a pise, prijedte, nevrati vas, je to dobry
http://www.express.co.uk/…risis-Turkey
Příspěvek upraven 01.06.15 v 13:50
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
tak tady už o tom píší…kolik uprchlíků se plánuje tedy do České republiky…ale prvně jsem si přečetla, že to číslo je jen ze 40 tis. uprchlíků…vzhledem k faktu, že jich letos odhadují přijmout na 200 tis. si udělejte obrázek o tom čísle, které nás tu čeká…jedno městečko??
@mamkasl píše:
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…tak tady už o tom píší…kolik uprchlíků se plánuje tedy do České republiky…ale prvně jsem si přečetla, že to číslo je jen ze 40 tis. uprchlíků…vzhledem k faktu, že jich letos odhadují přijmout na 200 tis. si udělejte obrázek o tom čísle, které nás tu čeká…jedno městečko??
40 000 nebude mestecko, to uz bych tipla na poradne mesto
@Menora píše:
Ale vždyť to jsou především uprchlíci ze subsaharské Afriky. Ze severní Afriky jsou to v současné době povětšinou jenom Lybijci kvůli tomu, jak to tam po pádu režimu vypadá.
Zrovna pro ty Lybijce by si mohla priplout USA, ktera nese zopdovednost za to, co se tam deje po svrzeni Kadafiho
@merde 40tis budou přerozdělovat jen teď v rámci celé Evropy, což je pro ČR 1300 uprchlíků…ale do konce roku jich má přijít do Evropy dalších 160tis., takže dalších 6500 pro ČR, takže to už je pěkná síla…a já mám být klidná? A to už kolik jich v Evropě je…neměli bychom předtím zavírat oči
@mamkasl píše:
@merde 40tis budou přerozdělovat jen teď v rámci celé Evropy, což je pro ČR 1300 uprchlíků…ale do konce roku jich má přijít do Evropy dalších 160tis., takže dalších 6500 pro ČR, takže to už je pěkná síla…a já mám být klidná? A to už kolik jich v Evropě je…neměli bychom předtím zavírat oči
V Chánově je vybydlených bytů mezi cigošema dost. Tam je zatím můžeme umisťovat. Přeci jim nebudeme hned dávat nové domy plně vybavené, že?
Nepripomina vam toto nieco?
"Před lety byl v tichosti zahájen proces známý pod zkratkou EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) či spíše barcelonský proces, který v sobě kromě posilování kulturního, ekonomického a politického partnerství mezi členskými státy EU a středomořskými sousedy, ukrývá doplnění počtu obyvatel starého kontinentu metodou přesidlování. Smyslem projektu, který se původně vyvinul z dohody o volném obchodě mezi EU a zeměmi v oblasti Středozemního moře (EU – MEFTA) je posílení spolupráce v oblasti správy cílené migrace mezi partnerskými státy. Kromě států Evropské unie sem patří Alžírsko, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Sýrie, Maroko, Tunisko a Palestina. Deklarovanými cíly jsou propagace možnosti legální migrace, vysvětlování výhod migrace vzhledem k trvale udržitelnému rozvoji, boj proti nelegálnímu obchodu a ilegální migraci. Za projektem stojí Evropská komise a DG EurpeAid, které jej i financují.
Program počítá s přistěhováním 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl statistický úřad EU Eurostat. Předběžný odhad 56 miliónů či dokonce 80 miliónů migrantů, jak uvádí Salim Murad z New york University in Prague, má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě."
A hele, „migration“ pdf zo stranok Europskej unie/Barcelonskeho procesu ponekud zmizol ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@sestrabagristy nie je nova registracia zakazana, ked dostanes ban?
Bohužel nevím o čem to mluvíš
kdo dostal ban?
@merde píše:
@Menora nesouhlasim, Rusove a Nemci maji stejne krestanske hodnoty jako my. Arabove ne, takze se mi to nelibi
Po tom, co jsem viděl a zažil, bych u Rusů křesťanské hodnoty nehledal. jednu rodinku mám o patro níž. Horší jak Arabové.
@Jura007 píše:
Po tom, co jsem viděl a zažil, bych u Rusů křesťanské hodnoty nehledal. jednu rodinku mám o patro níž. Horší jak Arabové.
@Bábi Zlopočasná píše:
Nepripomina vam toto nieco?"Před lety byl v tichosti zahájen proces známý pod zkratkou EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) či spíše barcelonský proces, který v sobě kromě posilování kulturního, ekonomického a politického partnerství mezi členskými státy EU a středomořskými sousedy, ukrývá doplnění počtu obyvatel starého kontinentu metodou přesidlování. Smyslem projektu, který se původně vyvinul z dohody o volném obchodě mezi EU a zeměmi v oblasti Středozemního moře (EU – MEFTA) je posílení spolupráce v oblasti správy cílené migrace mezi partnerskými státy. Kromě států Evropské unie sem patří Alžírsko, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Sýrie, Maroko, Tunisko a Palestina. Deklarovanými cíly jsou propagace možnosti legální migrace, vysvětlování výhod migrace vzhledem k trvale udržitelnému rozvoji, boj proti nelegálnímu obchodu a ilegální migraci. Za projektem stojí Evropská komise a DG EurpeAid, které jej i financují.
Program počítá s přistěhováním 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl statistický úřad EU Eurostat. Předběžný odhad 56 miliónů či dokonce 80 miliónů migrantů, jak uvádí Salim Murad z New york University in Prague, má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě."
A hele, „migration“ pdf zo stranok Europskej unie/Barcelonskeho procesu ponekud zmizol
http://eeas.europa.eu/…elona_en.htm
tak to je síla…a nedivila bych se, kdyby v tom měl prsty i Bilderberg
@Jura007 co koment, to pomalu perla
S kolika ruskymi rodinami si zil a s kolika arabskymi? Doufam, ze ne s touhle jednou, tomu se pak totiz rika predsudek
to v podstate nepopiraji ani oficialni mista, ze se sem takhle dostavaji jejich bojovnici, ale my jsme preci tak hodni a lidsti