Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denisa56 píše:
@merde Je to hrůza. V Itálii obsazují byty a domy, stačí, že jsou lidi, co v nich bydlí v práci a auž se domů nedostanou, stěžují si, že nemají na hotelu wifi a když něco rozbijou, nikdo jim to nepřijde opravit, ve Francii přepadávají kamiony, dožadují se dvou teplých jídel denně, kapesné, které dostávají, je jim málo… Tohle nejsou zoufalí lidé, prachající z posledních sil, aby si zachránili holý život. Mě to vzhledem ke složení uprchlíků (hlavně mladí chlapi), připadá spíš jako invaze. Proč je proboha přijímaj? Proč je nepošlou zpátky? Začíná se to vymykat kontrole, policie v těch státech, kde je to nejhorší, nestíhá a je prakticky bezmocná… kam až to tady chtějí nechat dojít? Tohle není ani humanitární pomoc ani nic jiného ušlechtilého, to je cílená počínající likvidace Evropy.
Ne, tohle vážně nejsou zoufalí lidé, těmi se staneme dost možná velice brzy my. Jsem pro okamžitý výstup z EU.
http://www.krone.at/…Story-456016 a v částečném překladu s komentářem zde https://beo.sk/…olicii-jedlo
Tak pre slunickarky, uz aj v spravach na prime VEREJNE priznali, ze s imigrantami su problemy. Tak si par z tych problemovych vezmeme, nech sa tiez kulturne obohatime.
Taky si rikam, to se neboji Aids, Eboly atd. A nebo by se to zas nekomu hodilo, vakcinu na ebolu pry uz maji, tak ted ji jeste potrebuji udat, ze ![]()
@Bábi Zlopočasná upřímně? Já se toho děsím…prudce vzroste kriminalita, člověk se bude bát vyjít na ulici a ještě budou ždímat náš sociální systém
a o tom, že budou roznášet různý nemoci ani nemluvím ![]()
@merde píše:
Taky si rikam, to se neboji Aids, Eboly atd. A nebo by se to zas nekomu hodilo, vakcinu na ebolu pry uz maji, tak ted ji jeste potrebuji udat, ze
Tak ja skorej rozmyslam nad zltackou, TBC a takymi chutovcickami ![]()
Zajímavý článek k tématu: http://neviditelnypes.lidovky.cz/…hranici.aspx?…
To je naprosto ono, četla jsem nedávno zajímavý článek, jakkoliv je zvláště smutný, je prostě pravdivý, jim umírají hlady děti, neuživí pořádně jedno dvě, přesto si dělají další a další, dříve vymírali na nemoci, dneska tam jede jedna humanitární pomoc za druhou, jedno očkováním za druhým, smrtelné nemoci v tak masivním měřítku ustupují, takže nevymírají, nemyšleno nijak hanlivě, prostě popis situace, nicméně porodnost tomu nepřizpůsobují, dále se množí rychlostí blesku. Jakmile propukne nějaká epidemie, která by ty počty přirozeně zredukovala, ani to není myšleno hanlivě, jako celá staletí, zasáhne se, a pak dojde k tomu, co je popsáno v tom článku.
@Ludmila85 píše:
Zajímavý článek k tématu: http://neviditelnypes.lidovky.cz/…hranici.aspx?…
Děkuji
Článek stojí za přečtení a zamyšlení. Dovolím si z něho ocitovat to nejdůležitější, čím trpí všichni humanisté. Zřejmě jsou zaslepeni nějakým pocitem viny
Naši povinností je chránit naše děti a naše domovy a neohrozit je.
CITACE:
I kdybychom ignorovali skutečnost, že převoznické kartely podléhají Islámskému státu v Libyi a odvádějí mu ze svých zisků daně; i kdybychom ignorovali podezření, že na člunech se plaví rovněž operativci islámských teroristických organizací – a to bych přitom nikomu ignorovat neradil – zbývá zásadní otázka, co s takovým stěhováním národů. Které má navíc, už jen vzhledem k výše uvedeným demografickým údajům, vysokou pravděpodobnost dalšího zhoršení.
První otázka zní „pouštět či ne“. Já mám osobně v tomto směru jasno a moje odpověď zní NE.
Jeden důvod je morální - jako Evropané neneseme žádné zavinění na tom, že africké vlády dlouhodobě zanedbávají populační explozi ve svých zemích, není tudíž spravedlivé, abychom museli řešit následky téhož. Ani my, ani zbytek světa.
Druhý důvod je praktický – tak masová migrace je pro Evropu neúnosná ekonomicky i společensky. Dospělí muži bez vyššího vzdělání a bez znalosti místního jazyka mají v Evropě prakticky jen jednu budoucnost – jako dlouhodobí klienti sociálního systému přivydělávající si po straně různými joby načerno (v lepším případě nekriminálními pracemi, v horším obchodem s drogami a dalšími aktivitami, které nevyžadují kvalifikaci a slibují velký zisk za velký risk). Stupeň automatizace a mechanizace v dnešním průmyslu prakticky vylučuje, aby se dnešní migranti zapojili do pracovního procesu stejně, jako migranti v Americe před 100 lety (tj. se sbíječkou a lopatou). Co se společenského nebezpečí týče, na mírové soužití mezi takto odlišnými kulturami nevěřím, zvláště, je-li na jedné straně islám (a to je, protože mnoho migrantů pochází právě z islámské části Afriky). Jeden mladičký sociolog mi v debatě vytknul, že tímto postojem potlačuji vlastní lidství(!), inu, taky pohled. Já si zase myslím, že je nelidské pomáhat rozjíždět proces, který může skončit závažnými etnicko-náboženskými konflikty a válkou. Jakékoliv signály, že Evropa je ochotna přijímat větší množství migrantů, proto považuji za šílenství a potenciální civilizační sebevraždu. Řada humanitních intelektuálů si bohužel myslí opak a opak také radí našim politickým zástupcům (ale o tom jindy).
@Michelangelo píše:
DěkujiČlánek stojí za přečtení a zamyšlení. Dovolím si z něho ocitovat to nejdůležitější, čím trpí všichni humanisté. Zřejmě jsou zaslepeni nějakým pocitem viny
Naši povinností je chránit naše děti a naše domovy a neohrozit je.
CITACE:
I kdybychom ignorovali skutečnost, že převoznické kartely podléhají Islámskému státu v Libyi a odvádějí mu ze svých zisků daně; i kdybychom ignorovali podezření, že na člunech se plaví rovněž operativci islámských teroristických organizací – a to bych přitom nikomu ignorovat neradil – zbývá zásadní otázka, co s takovým stěhováním národů. Které má navíc, už jen vzhledem k výše uvedeným demografickým údajům, vysokou pravděpodobnost dalšího zhoršení.První otázka zní „pouštět či ne“. Já mám osobně v tomto směru jasno a moje odpověď zní NE.
Jeden důvod je morální - jako Evropané neneseme žádné zavinění na tom, že africké vlády dlouhodobě zanedbávají populační explozi ve svých zemích, není tudíž spravedlivé, abychom museli řešit následky téhož. Ani my, ani zbytek světa.
Druhý důvod je praktický – tak masová migrace je pro Evropu neúnosná ekonomicky i společensky. Dospělí muži bez vyššího vzdělání a bez znalosti místního jazyka mají v Evropě prakticky jen jednu budoucnost – jako dlouhodobí klienti sociálního systému přivydělávající si po straně různými joby načerno (v lepším případě nekriminálními pracemi, v horším obchodem s drogami a dalšími aktivitami, které nevyžadují kvalifikaci a slibují velký zisk za velký risk). Stupeň automatizace a mechanizace v dnešním průmyslu prakticky vylučuje, aby se dnešní migranti zapojili do pracovního procesu stejně, jako migranti v Americe před 100 lety (tj. se sbíječkou a lopatou). Co se společenského nebezpečí týče, na mírové soužití mezi takto odlišnými kulturami nevěřím, zvláště, je-li na jedné straně islám (a to je, protože mnoho migrantů pochází právě z islámské části Afriky). Jeden mladičký sociolog mi v debatě vytknul, že tímto postojem potlačuji vlastní lidství(!), inu, taky pohled. Já si zase myslím, že je nelidské pomáhat rozjíždět proces, který může skončit závažnými etnicko-náboženskými konflikty a válkou. Jakékoliv signály, že Evropa je ochotna přijímat větší množství migrantů, proto považuji za šílenství a potenciální civilizační sebevraždu. Řada humanitních intelektuálů si bohužel myslí opak a opak také radí našim politickým zástupcům (ale o tom jindy).
Tak u nas v Britanii se zacina spekulovat, ze kvuli nim pujdou nahoru ceny ovoce a zeleniny, protoze ridici si radsi zajedou, nez aby jeli pres Calais a kdyz jim vlezou do kamionu, tak oni pak musi cely naklad ovoce a zeleniny zlikvidovat, pochopitelne z hygienickych duvodu
@lektorka píše:
Prosim Te, ja jich znam hodne a hodne pracujicich. V Cesku se mame jako celek hodne slusne…da se rict nadstandart.
Tak jako celek určitě jo, když se nám tam započítají ti vysoce postavení s abnormálně velkými příjmy, ale skutečnost bude někde jinde, nebo je snad tohle normální? To je teda nadstandart
a tak bych mohla pokračovat. Samozřejmě z pohledu nějakého somálce to nadstandart bude velký, ale takhle to nelze brát.
http://www.krajskelisty.cz/…e-sbirky.htm