Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
9.1.19 16:15

eva 9.1.2019 o 14:51

Doporučuji
Politici, ale aj médiá sa nás snažia presvedčiť o spoluzodpovednosti za Africké krajiny. Vraj sme aj my zodpovední za chudobu afrických krajín. Nie sme, pomáhali sme desiatky rokov. A nestálo to málo. Hosť: Ing. Iveta Michalíková, diplomat s mnohoročnou praxou v Afrike
http://www.infovojna.sk/prehravac/?…
Odpověď

vito 9.1.2019 o 15:41

Odporúčam vypočuť si celú reláciu. Často je spomínaný podnik zahraničného obchodu Polytechna, cez ktorý pretiekli miliardy USD /prepočítané na dnešné doláre/ investícií do viac ako tucta štátov Afriky od Alžírska, Eitiópie, Mozambiku, Mali či Guinei.

Celý východný blok po ukončení kolonizácie Západom od 60. rokov bol veľmi aktívny v Afrike, väčšina úverov, ktoré boli poskytnuté africkým štátom, nikdy neboli splatené ani po vyjednávaní v 80. rokoch. Vyzerá to, ako keby niekto využil nedostatočnú mocenskú pozíciu RVHP a na náš účet postavil AFriku na nohy. Čo nakoniec poslúžilo Západu, ktorý sa do Afriky vrátil späť v 80. rokoch formou krvavých prevratov a revolúcií.

Zaujímavá bola aj informácia, že všetky doklady a dokumenty Polytechny, ktoré by dokazovali účasť Československa na obrovskej pomoci Afrike, boli skartované v 90. rokoch, určite nie náhodou. Pani Michalíková zozbierala doteraz dokumenty na 800 stranách, ktoré dokazujú, že Česi, Slováci, Poliaci ci Rusi ako jediní v 20. storočí AFrike skutočne pomáhali. V kontexte migrácie je to dosť zásadný fakt.
Odpověď
loranka 9.1.2019 o 15:58

pocuvala som to online, vyborna relacia, mnoho aj pre mna nepoznanych informacii… odporucam
Odpověď

http://www.vodaksb.eu/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
10.1.19 15:56
@stock píše:
Nemecko, jako první v Evropě, uzakonilo třetí pohlaví.

Ahoj ;) Jj odsouhlasili.Ja se jen v nemocnici divila,kdyz tam meli napis"prijimame praktikanty na internu a pod tim bylo napsano,–M,F,D
Rikam si dobre chlapi,zensky a D??? :mrgreen: Jo pak mi doslo dual a jo :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25028
10.1.19 17:25
@pomenkova píše:
Ahoj ;) Jj odsouhlasili.Ja se jen v nemocnici divila,kdyz tam meli napis"prijimame praktikanty na internu a pod tim bylo napsano,–M,F,D
Rikam si dobre chlapi,zensky a D??? :mrgreen: Jo pak mi doslo dual a jo :mrgreen: :kytka:

Smarjanko, Ty zijes :D :kytka: . Proč jsi se vyskytovala v nemocnici? Tvoje misto je tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
10.1.19 20:02

@pomenkova , ahoj :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
11.1.19 18:32
@stock píše:
Smarjanko, Ty zijes :D :kytka: . Proč jsi se vyskytovala v nemocnici? Tvoje misto je tady ;)

Ja vim ,byla jsem tam kvuli manzelovi :D :srdce: :srdce: :srdce: Hoodne stresu malo casu clovece,ale ctu Vas sem tam :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
11.1.19 18:33
@Michelangelo píše:
@pomenkova , ahoj :srdce: :hug:

Ahoj zlato :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
11.1.19 18:34
@stock píše:
Smarjanko, Ty zijes :D :kytka: . Proč jsi se vyskytovala v nemocnici? Tvoje misto je tady ;)

Ziju v behu clovece :mrgreen: :mrgreen: Jsou to tady cim dal vetsi jelita to vis musis se ohanet :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
11.1.19 18:37

Jinak novinky od beznych lidi ne snad z televize „probuh“ ,nebo nejakych novin.Vsichni az ted dospeli,tam kde mi vsichni zu byli 2016, ohhh jaky vdek nemci se bouri,mam kamose z Francie ten rika nejlepsi zluty vesty atd-sileny,ale vis co ,kdyz Jim to nedojde-bohuzel nemci jsou slabosi vyjit na ulici prevazne zapadaci :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
11.1.19 19:00

Je to tady napjaty znam par utecencu so se zaradili jsou okay,ale vetsinove jsou to prizivnici bohuzel to neprida tem co cely zivot makaji a na stary kolena do 80 ti let chodeji pracovat.Njn co chteli to maji :mrgreen:
Hodne sleduji nemecke diskuze a vsichni rikaji ,Polaci ,cesi a jini jsou inteligentni -jsme magori,ale co,asi maji pravdu. :D
Na to je takovy vtip tady.Jak jde jeden syran ulicema a objima se s kazdym"rika si obejmu nemce" a povida,„dekuji,ze jste me prijali,dekuji ze jste byli tak hodni a davate mi zadara vse co potrebuju,“No a ten co ho objima rika,ja ale nejsem Nemec…Okay…hmmmm
Jde dal vidi takovyho belejsiho a zaseho zacne objimat a rika to same dekuji atd…On rika „ja jsem ,ale albanec“ne Nemec.....Jde dal a dal a uz ho to opravdu irituje…potka dalsiho obejme ho a rika to same dekuji Vam nemcum jak jste me prijali,jak mi davate vse zadarmo atd…Ten druhy znejisti a rika,ale ja nejsem,Nemec ja jsem Turek pravda trochu belejsi,ale ja nejsem Nemec co po me chces???On rika „do…pr…de…-kde jsou ti vsichni nemci?????Turek se podiva na hodinky a rika "clovece ted asi v praci“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
14.1.19 09:56
@pomenkova píše:…Na to je takovy vtip tady.Jak jde jeden syran ulicema a objima se s kazdym"rika si obejmu nemce" a povida,„dekuji,ze jste me prijali,dekuji ze jste byli tak hodni a davate mi zadara vse co potrebuju,“No a ten co ho objima rika,ja ale nejsem Nemec…Okay…hmmmm
Jde dal vidi takovyho belejsiho a zaseho zacne objimat a rika to same dekuji atd…On rika „ja jsem ,ale albanec“ne Nemec.....Jde dal a dal a uz ho to opravdu irituje…potka dalsiho obejme ho a rika to same dekuji Vam nemcum jak jste me prijali,jak mi davate vse zadarmo atd…Ten druhy znejisti a rika,ale ja nejsem,Nemec ja jsem Turek pravda trochu belejsi,ale ja nejsem Nemec co po me chces???On rika „do…pr…de…-kde jsou ti vsichni nemci?????Turek se podiva na hodinky a rika "clovece ted asi v praci“ :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
14.1.19 17:56

Vtip od meho kamose z Francie(jeho syn chodi s nasi dcerou do tridy…
Jen pro zlehceni nalady :D
Pozve americky Diplomat k sobe jednoho z Brazilie a rika podivej co mam vsechno…Ten je sokovany a rika jezisi dva kurty ,5 bazenu tolik zenskych prboha to vas tolik plati????
Americky Diplomat se usmiva a rika podivej se z tohodle okna -vidis ten most???
Jo vidim rika brazilianec"-no tak ten most jsem nechal jen za polovinu postavit proto mam co mam okay???„Brazilianec zasne ohhh super..
Za dva roky pozve na navstevu brazilianec (Diplomat na navstevu toho tipka z USA…On zasne-teeeda to neni mozny 200 koni ,zamek,6 kurtu na tenis,8bazenu??????(tolik zenskych)
Brazilianec rekne koukni se z tohodle okna vidis ten most???Usa Diplomat trika "nevidim nic????“ Brazilianec povida"No prave" :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39647
17.1.19 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
17.1.19 22:52

cituji z fcb:

No, doporučuju shlédnout…
Výpověď primáře, který tvrdí - a já mu věřím - že lék na civilizační choroby jako jsou infarkt, rakovina, cukrovka je již dávno znám a je záměrně potlačován Farmaceutickými společnostmi …

https://www.facebook.com/…23852932537/?t=3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25028
18.1.19 07:14

Mc jesus ,Haifa, vystava. Zhovadilost? Konst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39647
18.1.19 08:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat