Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kolik vám je let?
to už je fakt nejvyšší čas, po 10 letech…
@Anonymní píše:
píše: Více
No holka, tak to bych šla do toho caru a řešila to.
@Lainaire8 píše:
A kolik vám je let?to už je fakt nejvyšší čas, po 10 letech…
Mě je 29,manželovi 35
@Tichošlápek píše:
No holka, tak to bych šla do toho caru a řešila to.
Já to právě řeším jenom s ním je to dost těžký,jak říkám teď změnil práci doma bude jen víkendy tak se zase můžu jít tak akorát klouzat. ![]()
Cekat na zazrak muzes do menopauzy…kor s nekym, kdo ma takovy pristup. To dite nechce? Po tolika letech by uz muzska jesitnost mela byt stranou
@Micaella22 píše:
Cekat na zazrak muzes do menopauzy…kor s nekym, kdo ma takovy pristup. To dite nechce? Po tolika letech by uz muzska jesitnost mela byt stranou
On je to na půl temperamentní Maďar,nikdy se nenechal do něčeho tlačit,prvních několik let jsem to neřešila,nechala jsem to náhodě,a hlavně na něm,teď si říkám že to byla chyba,asi si zvykl na to že vždy upustim od názorů,nebo na chvíli utlumím ty pocity,možná že je to jenom sobec,i když se tak věčně chová.Asi si neumím přiznat že ten vstah stojí za starou bačkoru,takto nám to klape,jak v životě tak v posteli,akorát tohke je téma který ke asi jak nůž do zad,teda pro něj,nechápu to.
@Anonymní píše:
Nemůžu jít přece na umělé když to druhý nechce,nebo prostě pořád asi čekal že se to povede,nevím nevidím mu do hlavy.Kdyby řekl že děti nechce,nikdy a za žádných okolností,asi bych s ním už nebyla,těžko říct,ale pořád to odkládá,a nenechá se do něčeho tlačit.
Nevím, ale on je divný, že to po 10 letech stále neřeší a ty, nevím na co stále čekáš?? Až ti bude 45 tak se hezký zeptáš jestli už by to nešlo?? My jsme spolu 14 let a o dětech jsme se bavily normálně, věděla jsem, že jednou budou a už čekáme miminko, takže to fakt chce s chlapem mluvit.
Promluv si s manželem. Bez výčitek, ale úplně narovinu. Chce děti? Brání mu jít do caru jen pocit trapnosti nebo prohry (ono pro chlapy je často hodně těžký vyrovnat se s tím, že nemůžou mít dítě) nebo má nějaký vážný důvod? A to spermio dopadlo špatně, nebo na něm ani nebyl? Zázraky se dějí, ale spoléhat na ně nelze…
@Micaella22 píše:
Tak nějak ![]()
@Ba-stet píše:
Promluv si s manželem. Bez výčitek, ale úplně narovinu. Chce děti? Brání mu jít do caru jen pocit trapnosti nebo prohry (ono pro chlapy je často hodně těžký vyrovnat se s tím, že nemůžou mít dítě) nebo má nějaký vážný důvod? A to spermio dopadlo špatně, nebo na něm ani nebyl? Zázraky se dějí, ale spoléhat na ně nelze…
Spermio dopadlo hodně špatně,pan docent v Car nám řekl že by se nám to prý mohlo povést přirozeně ale v rozmezí 8-30 léty,to mi přišlo hrozbě zdrcující,on se nijak nehroutil,je strašně tvrdý,nedává na sobě znát pocity.Pak z toho byl chvíli mimo,ale nijak zvlášť,to jsem to spíš v koupelně obrečela já.Mluvíme spolu,ale tomuto tématu se vyhýbá,chápu že je mu to nepříjemný,ale nevím jak mu vysvětlit že je to jeho vyhýbání sobecké,je strašně chytlavý na slova,někdy si případnu že mluvím s tatarem.Dokonce si z té své diagnózy dělá i srandu,jako že střílí na slepo atd.Teď mě právě trápí ta krátká mestruace,bolavá prsa,teda ale katastrofálně,no a co on,opět si dělá srandu.že jestli jsem těhotná že ať to na něj nehážu,mě to teda vtipný nepřijde.no,ale asi mi to patří. ![]()
@Anonymní píše:
Já to právě řeším jenom s ním je to dost těžký,jak říkám teď změnil práci doma bude jen víkendy tak se zase můžu jít tak akorát klouzat.
Tak za ty roky si snad čas udělat mohl a v práci není nepostradatelný aby si nikdy nemohl vzít na něco tak důležitého dovolenou, staví mu jeden den. Ale to si musíte priority uspořádat sami, vymlouvat se na práci je dost mimo.
@pikola píše:
Tak za ty roky si snad čas udělat mohl a v práci není nepostradatelný aby si nikdy nemohl vzít na něco tak důležitého dovolenou, staví mu jeden den. Ale to si musíte priority uspořádat sami, vymlouvat se na práci je dost mimo.
To je pravda,je fakt že asi je to pro něj pohodlnější tak jak to je,no ![]()
@Anonymní píše:
To je pravda,je fakt že asi je to pro něj pohodlnější tak jak to je,no
V tom případě je ale na tobě, abys s tím něco udělala. Ať už výměnou partnera nebo dárcem
@Tichošlápek píše:
V tom případě je ale na tobě, abys s tím něco udělala. Ať už výměnou partnera nebo dárcem