Problém početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85375
25.3.19 22:43

Snazite se 10 let o dite a v CAR jste byli kdy?
Podle toho, co pises, o dite moc nestoji, ani vitaminy nedokaze jist?
Dle me s nim ztracis cas, najdi si nekoho jineho, s kym navic zplodis deti ;) tento o to evidentne nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.3.19 22:46

Slunečnice: Gratuluju, že Ti to nakonec vyšlo a že se muž se svou situací vyrovnal (a že je nakonec šťastný, že dceru máte). Ale u vás šlo tedy o to, že jeho sperma nebylo použitelné, ne? Ale kdyby tam nějací plavci byio, tak opravdu stačí podepsat papír a použije se cizí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.19 22:49

zapomnela jsem dodat, ze tesne pred IUI jsme na netu procitali moznost adopce dítěte. Jakozto vlastne definitivni moznost jak legalne prijit k mimi. CARům (prosli jsme za ta léta více ustavů) jsme obetovali spoustu financ.prostredků. A můj manzel vzdy rikal ze to dite bude brat stejne jako by bylo jeho, ze nebude delat rozdily. Kdyz vyslo spermio spatne a bavili sme se o ivf a darci byl z toho taky rozložený a necítil se přílis chlapsky. Muži to berou hodne osobně-citlivě, ale jestli ti mohu poradit bude neoblomna a bež si za svym. Jestlize po mimcu moc touzis a neotehotnist, mohlo by vam to v budoucnu rozbit i vztah. Nam také vse celá léta klapalo ale kdyz jsem videla ze mozne otcovstvi vzdává, tak me to mrzelo o to víc a nechela jsem se vzdát a zvazovala jsem mnohdy i otazku zda s nim byt dale .. Dite nebo manzel… Doufala jsem ze se nevzda a davala jsem mu to hodne najevo. a hodne hlasite. a jsem dnes za to moc rada. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 23:03

@Ba-stet Děkuji. Je to stale jako zázrak.
Bylo tam toho vice, nejdriv manzel nehybne spermie, lecil se i u „pindologa“nevim jak se tem mudr rika odborne, uz je to rada let, bral leky, zaradil hodne pohybu aj. Vzal si nemalé penize protoze pojistovna „lecbu“nehradila. A ja mela endometriozu, srusty v deloze a organech poblíz. Ikdyz podle lekaru nebyl nalez tak velky (zjisti ti pouze operativne-ale nastesti dnes uz laparoskopicky), ovlivnuje to poceti. A pak jsem mela alergii na sperma (tzn i na darcovske) takze ztraceny pripad…prelecovani, prednison je pekne svinstvo, ( tzv. steroidní hormony běžně produkované v těle každého člověka. Mnohonásobně navýšené množství těchto látek v těle má ale vedlejší (nežádoucí) účinky.)
zamrazenych vajicek jsem mela spoustu a v dobrem stavu ale k cemu to v tomto případě :( a to ze jsem se nechala proverit na alergii na sperma me napadlo jen ze jsem videla v serialu Ordinace…oni me v CAR ani nerekli ze by mohl byt takovy problem ani gynekolog,. V cr je problem ze (dle meho, co vim) neexistuje ustav kde by se zaobirali komplexne duvodem proc nemuzes počít. Vse si musis zjistit sama . A u nas to trvalo spoustu let nez jsme zkusili opravdu vsechno :zed: To jen na vysvěttlenou - treba to nejakym rodicům pomůze.
jinak jasne, hlavne do CAR na IUI dochazi zena, jdes tam 5-6ty den po menses, pak jeste jednou aby zjistitli ultrazvukem kdy ovulujes , daji ti injekci kterou si pichnes doma sama a sdeli ti termin kdy dorazis /obvykle je to par dni po ty injekci / a jeste pred vykonem musis ty i manzel podepsat ten papir,ktery te chrani - aby se manzel ci partner necukal pri doznani otcovstvi , a pripadne aby platil alimenty.je to pravni forma. A v tom papiru definujes darce /barva oci, vyska, apod/ to maji CAR v cr hodne podobny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 23:06

jeste upresnim v CAR pri IVF vlozi oplodnene vajicko ale to se v pripade alergie na sperma TAKÉ nechytí. Tvé telo tohle vypudí, protože si myslí že je to neco skodlivého. Takze jestli alergie na sperma ci oplodneny folikul … je to stejne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 23:18

nedávno bylo v TV, že existuje CAR na severní Moravě-možná to byla Olomouc, nabízejíc otehotnění single zenam bez partnera. Nejmenovaná CAR (je jediná v ČR) a ta zprostredkovává zákrok v zahranicí. A dokonce požadavky na dárce se dá vybrat na webovkách u a že prý dárce poskytuje jen omezený pocet dávek . A není to o tolik dražsí nez obyvklé ceny na českém trhu, kde tedy normalne MUSÍTE mít parnera :zed: taky me napadlo, ze kdyby se manzel cukal tak zkusím. Ale to nevím zda v tomto případe už jde. Kdyz jste vdaná…neví nekdo z vás, holky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 23:38

uz vím Androlog = pinďolog

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení