Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jmenuji se Christyn a dělám manažerku výroby ve skleníku ale bohužel jsem nejmladší tady a tudíž jsem uvěřila jedné chudší ženě s jejím problémem s kolektivem ale žena byla vyčůrana a stěžovala si na ženy jaký jsou to krávy a já jí řekla v kanceláři ať si teda těch sviní nevšímá ale co tady jako mám dělat nikdo se tu se mnou nebavý protože paní si nahrála jen to co chtěla a ženám to šla pustit snažíme se snoubencem o miminko ale já jsem tak vynervovaná je
mi zle a nemám na nic náladu a do toho si nedokážu představit být těhotná prosím poradíte mi jak se zbavit stresu a špatných pocitu o miminko se snažíme už asi rok
děkuji za rady
@karkarka ano manažer výroby skleníku špatně jsem to napsala
@Christyn 28 píše:
Ahoj jmenuji se Christyn a dělám manažerku výroby ve skleníku ale bohužel jsem nejmladší tady a tudíž jsem uvěřila jedné chudší ženě s jejím problémem s kolektivem ale žena byla vyčůrana a stěžovala si na ženy jaký jsou to krávy a já jí řekla v kanceláři ať si teda těch sviní nevšímá ale co tady jako mám dělat nikdo se tu se mnou nebavý protože paní si nahrála jen to co chtěla a ženám to šla pustit snažíme se snoubencem o miminko ale já jsem tak vynervovaná jemi zle a nemám na nic náladu a do toho si nedokážu představit být těhotná prosím poradíte mi jak se zbavit stresu a špatných pocitu o miminko se snažíme už asi rok
děkuji za rady
Doufam, ze nemas v naplni prace jakýkoliv text. A neni normalni rikat neco takoveho, at si stezuje kdo chce na co chce.
Panejo, manažerka výroby skleníku není schopná napsat srozumitelně jednu větu?
Jestli nejsi troll, možná by nebylo od věci nastudovat si, jak se máš chovat ke kolegům či podřízeným. Říct o někom, že je svi. ně je moc i v normálním životě, natož v práci.
@Christyn 28 píše:Pomerne by me zajimalo jaka je tva napln prace, kdyz mas takovy pisemny projev a takhle mluvis o lidech..
@karkarka ano manažer výroby skleníku špatně jsem to napsala
Pokud přimhouřím oči a budu brát, že je to pravda
tak dej výpověď, seš špatná manažerka a na tuto práci se opravdu nehodis. Neumíš psát, jednat s lidmi, řešit problémy, mezilidské vztahy a ani stresové situace. Říct o podřízených, že jsou svině
no ty seš taky jednodušší a kolektiv je naštvaný pravém.
Jako manažerka stojíš za prd. Dej výpověď a najdi si něco, co více bude odpovídat tvým „zkušenostem“…
Za to, že se s tebou kolektiv nebaví si můžeš sama a dospělo by to k tomu i bez nahrávky tý kolegyně, takhle se člověk prostě nevyjadřuje a pokud ano, tak to o něm něco vypovídá - ve špatnym slova smyslu ![]()
Jinak je fajn na ně házet vinu za to, že nemůžeš otěhotnět, ale zakopanej pes bude někde jinde, jestli si to i tak myslíš, tak změň práci a v novym kolektivu se nechovej jako k*ava a třeba to bude lepší ![]()
Tys fakt řekla o podřízených, že jsou to svině?
Jako co ti na to říct, asi bude lepší změnit lokál, schopnost vést a motivovat tým zřejmě nebude patřit k tvým přednostem, můžeš to uvádět na pohovorech, až se tě budou ptát na tvé slabé stránky ![]()
@Christyn 28 píše:
Ahoj jmenuji se Christyn a dělám manažerku výroby ve skleníku ale bohužel jsem nejmladší tady a tudíž jsem uvěřila jedné chudší ženě s jejím problémem s kolektivem ale žena byla vyčůrana a stěžovala si na ženy jaký jsou to krávy a já jí řekla v kanceláři ať si teda těch sviní nevšímá ale co tady jako mám dělat nikdo se tu se mnou nebavý protože paní si nahrála jen to co chtěla a ženám to šla pustit snažíme se snoubencem o miminko ale já jsem tak vynervovaná jemi zle a nemám na nic náladu a do toho si nedokážu představit být těhotná prosím poradíte mi jak se zbavit stresu a špatných pocitu o miminko se snažíme už asi rok
děkuji za rady
Ježiš to je blábol. Jak obsahově, tak formou.