Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, snad to dobre vysvětlím. Hledám leginy, které jsou matne, pekne sedí a šaty se mi na nich nebudou krabatit. Muže být i typ na punčochy, ale na neprusvitne.
Dekuji!
@Aries6 píše:
Ahoj, snad to dobre vysvětlím. Hledám leginy, které jsou matne, pekne sedí a šaty se mi na nich nebudou krabatit. Muže být i typ na punčochy, ale na neprusvitne.
Dekuji!
Fuj leginy vypadaji lacine, proste teplaky ![]()
Já jsem nejspokojeněnější s legínama z decathlonu.
Matné, pár korun, neprůsvitné, vydrží všechno.
Nicméně některé šaty se na nich trochu krabatí, záleží na materiálu, čistě bavlněné po nich nesplývají, ostatní v pohodě
@lilith1 Furt lepší neprůsvitné, než když přes látku vidíš kompletní vzor, co má ženská na gaťkách 🤷🏻♀️ A když má váhu ke 100 kg, tak jsou teprve legíny luxus ☝🏼 🤭
@shadowbabe píše:
@lilith1 Furt lepší neprůsvitné, než když přes látku vidíš kompletní vzor, co má ženská na gaťkách 🤷🏻♀️ A když má váhu ke 100 kg, tak jsou teprve legíny luxus ☝🏼 🤭
V práci se hodně hybu a mám pár takových kousků, co jsou něco mezi tunikou a satama. A ohnout se v punčochach, tak je mi vidět az… A nemám ráda úzký kalhoty. Legíny jsou pro tyhle případy fajn.
100 kilo fakt nemám. ![]()
@Aries6 Tohle je úplně v pohodě, můj komentář spíš patří případům, kdy jsou legíny průsvitné a k tomu krátký vršek ![]()
@shadowbabe já to pochopila
jen jsem měla potřebu to ještě komentovat
![]()