Kolegyně si mě nahrála, jak pomlouvám ostatní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
24.9.21 12:53
@Christyn 28 píše:
@karkarka ano manažer výroby skleníku špatně jsem to napsala

No ty urcite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
24.9.21 14:02
@Christyn 28 píše:
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině

Z tvého písemného projevu je jasné, že Američanka nejsi. Píšeš špatně, ale slovní zásoba a větná stavba nejsou jako od nerodilého mluvčího. Navíc co je to „původně Američanka“? Američan po necelém roce (i po xy letech) v ČR je pořád Američan, se nějakého zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
24.9.21 18:32

Tak třeba to bude nějaký popletený překlad, protože by mě zajímalo, co je manažer skleníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
24.9.21 19:04
@Christyn 28 píše:
Vulgární řekla jsem jen pokud to jsou takové svině ať si jich nevšímá :?

A jako manažerka jsi musela říct svině? Nešlo říct, zda máte (máš) s nimi problém, tak si ho vyřeš nebo něco jiného?

• Citovat
  • Upravit
Alriga
24.9.21 19:04
@Christyn 28 píše:
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině

Piš klidně anglicky, my to zvládneme.

• Citovat
  • Upravit
35791
24.9.21 19:16

Jinak kéž bych já po roce v Německu uměla tak hezky jazyk jako Američanka po roce v Čechách 😁 já ani po 5 letech neumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.9.21 19:20
@Christyn 28 píše:
Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj

Ok. You can write In English. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12597
25.9.21 07:18
@pikola píše:
Tak třeba to bude nějaký popletený překlad, protože by mě zajímalo, co je manažer skleníku :mrgreen:

Ono tech manageru na vse ted je..dostala me ta managerka z te show Svatby na druhy pohled..jak si vzala toho chlapa co vypadal jak Shrek, taky managerka cehosi, ale tak vulgarni, jednoduchou, nekultivovanou zenskou, aby pohledal. Vubec nechapu jak mohla jednat s zakazniky s tak silenym projevem…buranka non plus ultra. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová