Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Zdravím. Máme skoro měsíc novou šéfovou. Je jí 53 let. Já a kolegyně jsme od ní skoro o generaci mladší. S kolegyní jsme byly zvyklé chodit spolu společně do sauny. Šéfová nás slyšela, jak se bavíme o tom, že zase chceme začít chodit. Chce chodit s námi. Já osobně ji tam nechci. Nechci, aby mě viděla nahou a já ji. Bojím se, že mě bude potom třeba vydírat.Co mám dělat?
co to je za divoké představy?? čím by tě měla jako vydírat? ![]()
Tak tam nemusíš přece sedět rozcapena, vem si prostěradlo
to myslíš ý že tě tam bude fotit nebo co?. ![]()
@pikola píše:
Tak tam nemusíš přece sedět rozcapena, vem si prostěradloto myslíš ý že tě tam bude fotit nebo co?.
Si ji asi zapamatuje a doma namaluje, ne ![]()
@Keyllah píše:
co to je za divoké představy?? čím by tě měla jako vydírat?
A čím vydírat?
@Prof. Farnsworth píše:
Si ji asi zapamatuje a doma namaluje, ne
Nechám stranou tvoje absurdní myšlenkový pochody. Ale co třeba říct, že nakonec nikam nechodíte a jít samy? Stopovat vás asi nebude.
Já bych s šéfovou taky do sauny chodit nechtěla. Ne kvůli vydírání, ale v sauně si chci od práce hlavně odpočinout. A další věc, když jsem se tam potkala s někým, s kým jsem v kontaktu jen pracovně a oblečená, tak úplně komfortně jsem se tam taky necítila. Např. jsem tam takhle narazila na soudkyni, co rozhodovala o péči a výživném, učitelky atd. Malý město no.
A co říct šéfové na rovinu, že by jste se necítily dobře. Že ji jako šéfovou respektujete, ale necítily byste se dobře nahé s nahou nadřízenou. Navrhněte, že si spolu zajdete třeba na kávu, do vinárny atd.
@Havlova píše:
A co říct šéfové na rovinu, že by jste se necítily dobře. Že ji jako šéfovou respektujete, ale necítily byste se dobře nahé s nahou nadřízenou. Navrhněte, že si spolu zajdete třeba na kávu, do vinárny atd.
My s váma do sauny jít nechcem, ale můžeme si dát trojku ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
My s váma do sauny jít nechcem, ale můžeme si dát trojku
@Prof. Farnsworth píše:
My s váma do sauny jít nechcem, ale můžeme si dát trojku
Já bych to raději neradila… ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Si ji asi zapamatuje a doma namaluje, ne
A vystaví na firemní nástěnku ![]()
Na prvním saunování vytáhni některou z klasických historek - třeba toho zpocenýho sexy traktoristu - a uvidíš, že příště bude mít jiné plány ![]()
Zdravím. Máme skoro měsíc novou šéfovou. Je jí 53 let. Já a kolegyně jsme od ní skoro o generaci mladší. S kolegyní jsme byly zvyklé chodit spolu společně do sauny. Šéfová nás slyšela, jak se bavíme o tom, že zase chceme začít chodit. Chce chodit s námi. Já osobně ji tam nechci. Nechci, aby mě viděla nahou a já ji. Bojím se, že mě bude potom třeba vydírat. Co mám dělat?