Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toto musí být troll. ![]()
Dej výpověď, jako manažerka si naprosto selhala. Za své problémy si můžeš sama a ne podřízení. A jak můžeš dělat vedoucí, když neumíš psát česky?
Jako „manažerka“ si naprosto selhala. Dej výpověď a jdi jinam. A to jinam myslím školu, protože je to šílený
Třeba je cizinka, když se jmenuje Christyn a celé je to jen politováníhodné nedorozumění skrz jazykovou bariéru
Řekla svině a přitom myslela kolegyně ![]()
@Christyn 28 píše:
Ahoj jmenuji se Christyn a dělám manažerku výroby ve skleníku ale bohužel jsem nejmladší tady a tudíž jsem uvěřila jedné chudší ženě s jejím problémem s kolektivem ale žena byla vyčůrana a stěžovala si na ženy jaký jsou to krávy a já jí řekla v kanceláři ať si teda těch sviní nevšímá ale co tady jako mám dělat nikdo se tu se mnou nebavý protože paní si nahrála jen to co chtěla a ženám to šla pustit snažíme se snoubencem o miminko ale já jsem tak vynervovaná jemi zle a nemám na nic náladu a do toho si nedokážu představit být těhotná prosím poradíte mi jak se zbavit stresu a špatných pocitu o miminko se snažíme už asi rok
děkuji za rady
Proč píšeš chudší?
No, jestli je to pravda, tak sis pěkně naběhla. Jak se té paní povedlo nahrát jen to, co chtěla? Nějak se mi to nezdá teda.
@Čičorečka píše:
Ježiš to je blábol. Jak obsahově, tak formou.
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině
@Čičorečka píše:Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině
Ježiš to je blábol. Jak obsahově, tak formou.
@vokishka píše:
Doufam, ze nemas v naplni prace jakýkoliv text. A neni normalni rikat neco takoveho, at si stezuje kdo chce na co chce.
Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj
@Christyn 28 píše:
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině
V Americe se nepoužívají tečky za větou? Hele zase úspěch po roce v ČR ses alespoň naučila nadávat a být vulgární na podřízené ![]()
@topazio píše: Čichám trolla.
@thalasan píše:
V Americe se nepoužívají tečky za větou? Hele zase úspěch po roce v ČR ses alespoň naučila nadávat a být vulgární na podřízené
Vulgární řekla jsem jen pokud to jsou takové svině ať si jich nevšímá ![]()
@Christyn 28 píše:
ale umíš kolegům a podřízeným vynadat do sviní?
hm…
tak si vem k srdci rady zde, vrať se do školy, a krom projevu se nauč i empatii, vychování, slušnosti, úrovni a dalším věcem. Jinak můžeš jít manažerovat tak maximálně veřejné záchody ![]()
@Christyn 28 píše:
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině.Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj
Ale nadávky Ti v češtině už jdou dost dobře, viď?
K tématu - stresu se zbavíš jedině tak, že si najdeš jinou práci, protože tohle Ti žádný pracovní kolektiv neodpustí. A ideální by samozřejmě bylo, kdyby ses v té nové práci pro změnu chovala slušně ![]()
@Christyn 28 píše:
Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj
ach, to je zajímavé, česky psát dobře neumíš, ale nadávat dobře česky umíš ![]()
běž pracovat k výkopové četě, tam se tvé vybrané chování uplatní
@Christyn 28 píše:
A to v Americe běžně manažeři takhle (nadávkami) titulují své podřízené??
Já jsem myslela, bůhví jak není Amerika na úrovni a takové jednání přísluší možná tak nějakým primitivním buranům z horní dolní, ale vidím, že jsem se asi dost spletla.. Něco jako asertivní jednání na tvé pozici ti nic neříká?? ![]()
To jsou pořád nějaké školení pro pány manažery o tom, jak mají a nemají jednat s lidmi, a tady máme názornou ukázku toho, na co že ty školení vlastně jsou
![]()
@stinga píše:
ach, to je zajímavé, česky psát dobře neumíš, ale nadávat dobře česky umíš
běž pracovat k výkopové četě, tam se tvé vybrané chování uplatní