Kolegyně si mě nahrála, jak pomlouvám ostatní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
24.9.21 08:10

Toto musí být troll. :zed:

Dej výpověď, jako manažerka si naprosto selhala. Za své problémy si můžeš sama a ne podřízení. A jak můžeš dělat vedoucí, když neumíš psát česky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
24.9.21 08:43

Jako „manažerka“ si naprosto selhala. Dej výpověď a jdi jinam. A to jinam myslím školu, protože je to šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
24.9.21 08:56

Třeba je cizinka, když se jmenuje Christyn a celé je to jen politováníhodné nedorozumění skrz jazykovou bariéru :D Řekla svině a přitom myslela kolegyně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
24.9.21 09:30
@Christyn 28 píše:
Ahoj jmenuji se Christyn a dělám manažerku výroby ve skleníku ale bohužel jsem nejmladší tady a tudíž jsem uvěřila jedné chudší ženě s jejím problémem s kolektivem ale žena byla vyčůrana a stěžovala si na ženy jaký jsou to krávy a já jí řekla v kanceláři ať si teda těch sviní nevšímá ale co tady jako mám dělat nikdo se tu se mnou nebavý protože paní si nahrála jen to co chtěla a ženám to šla pustit snažíme se snoubencem o miminko ale já jsem tak vynervovaná je :,( mi zle a nemám na nic náladu a do toho si nedokážu představit být těhotná prosím poradíte mi jak se zbavit stresu a špatných pocitu o miminko se snažíme už asi rok :,( děkuji za rady

Proč píšeš chudší? :think: No, jestli je to pravda, tak sis pěkně naběhla. Jak se té paní povedlo nahrát jen to, co chtěla? Nějak se mi to nezdá teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.21 11:45
@Čičorečka píše:
Ježiš to je blábol. Jak obsahově, tak formou.

Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.21 11:49
@Čičorečka píše:
Ježiš to je blábol. Jak obsahově, tak formou.
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině
@vokishka píše:
Doufam, ze nemas v naplni prace jakýkoliv text. A neni normalni rikat neco takoveho, at si stezuje kdo chce na co chce.

Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
24.9.21 11:51
@Christyn 28 píše:

V Americe se nepoužívají tečky za větou? Hele zase úspěch po roce v ČR ses alespoň naučila nadávat a být vulgární na podřízené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.9.21 11:52

Čichám trolla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.21 11:56
@topazio píše: Čichám trolla. :mrgreen:
:nevim:
@thalasan píše:
V Americe se nepoužívají tečky za větou? Hele zase úspěch po roce v ČR ses alespoň naučila nadávat a být vulgární na podřízené :palec:

Vulgární řekla jsem jen pokud to jsou takové svině ať si jich nevšímá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
24.9.21 11:59
@Christyn 28 píše:

ale umíš kolegům a podřízeným vynadat do sviní?
hm…
tak si vem k srdci rady zde, vrať se do školy, a krom projevu se nauč i empatii, vychování, slušnosti, úrovni a dalším věcem. Jinak můžeš jít manažerovat tak maximálně veřejné záchody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
24.9.21 12:00
@Christyn 28 píše:
Možná pro vás já jsem se jenom zeptala tak tady na můj příspěvek tedy neodpovídejte když je to takový blbol a omlouvám se žijí v ČR necelý rok a jsem původně Američanka a ještě neumím skvělé psát v češtině.Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj

Ale nadávky Ti v češtině už jdou dost dobře, viď?

K tématu - stresu se zbavíš jedině tak, že si najdeš jinou práci, protože tohle Ti žádný pracovní kolektiv neodpustí. A ideální by samozřejmě bylo, kdyby ses v té nové práci pro změnu chovala slušně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
24.9.21 12:00
@Christyn 28 píše:
Jsem Američanka původně a v češtině ještě neumím psát tak skvěle tak se omlouvám většinou píšeme v aj

ach, to je zajímavé, česky psát dobře neumíš, ale nadávat dobře česky umíš :roll:
běž pracovat k výkopové četě, tam se tvé vybrané chování uplatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
24.9.21 12:04

Napiš příspěvek v tvém rodném jazyce.

• Citovat
  • Upravit
3957
24.9.21 12:11
@Christyn 28 píše:

A to v Americe běžně manažeři takhle (nadávkami) titulují své podřízené?? :think: :nevim: Já jsem myslela, bůhví jak není Amerika na úrovni a takové jednání přísluší možná tak nějakým primitivním buranům z horní dolní, ale vidím, že jsem se asi dost spletla.. Něco jako asertivní jednání na tvé pozici ti nic neříká?? :think:
To jsou pořád nějaké školení pro pány manažery o tom, jak mají a nemají jednat s lidmi, a tady máme názornou ukázku toho, na co že ty školení vlastně jsou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.9.21 12:18
@stinga píše:
ach, to je zajímavé, česky psát dobře neumíš, ale nadávat dobře česky umíš :roll:
běž pracovat k výkopové četě, tam se tvé vybrané chování uplatní
:mrgreen:
Tam by se dobře uplatnila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová