Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@verunulina Občas arytmie, ale nic zvláštního. Plíce mají jen nižší kapacitu, ale na astma to ještě nebylo. Spíš si myslím, že to budou i ty úzkosti a panická porucha
. Jsem docela stresař a teď tuplem. Začalo mi to vlastně ve druhém těhotenství. To jsem čekala na výsledky biopsie.
@verunulina píše:
@Melodie91 nedostatek železa jsem měla po porodu (sekce), to jsem měla i anémii a brala jsem Maltofer asi dva měsíce. Teď mám doma železo obyč. od Dr. Maxe, ale beru ho jen občas při MS. A ten pocit zivnuti, že to nejde, to mám přesně taky.
No ja to mela vzdycky, po porodu me obvodacka posilala 2× na krev a vzdy to bylo spatne…ja nevim, jestli ty doplnky stravy volne prodejne to dokazou nahradit…ja to nikdy moc neresila, az v tehotenstvi jsem zjistila, co vsechno nedostatek zeleza zpusobuje…ale samozrrjme je to jen jedna z moznosti..krome te dychavicnosti to je u me treba i zvysena unava, nespavost, nebo treba i naladovost..jeden cas jsem si i rikala, ze prichazi deprese a vse vyredilo to blby zelezo
@Valburga ráda napíšu, zítra? Dnes už se jdu hodit do klidu k Masterchefovi, ať zaměřím mysl na něco jiného na chvíli. A mockrát děkuji! ![]()
@Melodie91 když ono je to v dnešní době těžké jít k obvodní… Teď se všude řeší jen Covid a já už mám normálně strach chodit k té své obvodacce, posledně jsem tam šla, že mám panické ataky, tak mi tedy dala doporučení na vyšetření (na které jdu mimochodem až teď v listopadu po dvou měsících) a když jsem ji tam říkala, že mám diastazu na břiše a že chci fyzioterapeuta, tak mě odpalkovala, že se jí to nezdá a že mají všichni plno. Už vidím jak tam přijdu s tímhle, jak mě zas odpalkuje, že tam otravuju s kravinama a že toho má i tak dost. ![]()
@verunulina píše:
@Valburga ráda napíšu, zítra? Dnes už se jdu hodit do klidu k Masterchefovi, ať zaměřím mysl na něco jiného na chvíli. A mockrát děkuji!
Klidně, kdykoliv
užijte si Masterchefa
![]()
@verunulina píše:
@Melodie91 když ono je to v dnešní době těžké jít k obvodní… Teď se všude řeší jen Covid a já už mám normálně strach chodit k té své obvodacce, posledně jsem tam šla, že mám panické ataky, tak mi tedy dala doporučení na vyšetření (na které jdu mimochodem až teď v listopadu po dvou měsících) a když jsem ji tam říkala, že mám diastazu na břiše a že chci fyzioterapeuta, tak mě odpalkovala, že se jí to nezdá a že mají všichni plno. Už vidím jak tam přijdu s tímhle, jak mě zas odpalkuje, že tam otravuju s kravinama a že toho má i tak dost.
No tak to jsem rada za svoji obvodacku teda…, je to fakt des
a stou diastazou nechapu, ze dela takove obstrukce…to mozna resit radsi na gynde?
no me to dychani otravovalo, ale ta unava byla horsi, jsem byla jak zombie.. drzim palce, at se to vyresi a neni to nic vazneho