Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji moc a moc poradit. Už od včerejška mám problém s facebookem. Nemůžu se dostat na svůj profil a ani na profil svých přátel, funguje vám to, nebo je chyba na mě straně, popřípadě nevíte jak problém odstranit. Psala jsem i správcům, ale vygenerovalo mi to odkaz, kde se řeší problémy, ale nenašlo mi to ani ten odkaz. Moc moc prosím, byla bych vděčná kdyby mi někdo pomohl
ahoj ono to někdy blbne i třeba 2-3 dny nejde vůbec a pak naskočí ![]()
Mě teda zmizeli přátelé na chatu z levé strany, už mě štve jak se to pořád mění!!!
Ahoj ja mam zase problem s tim z jakykoli text na zdi nebo kdz pisu zpravu taqk se mi tak nehorazne prehazujou slova nepo uplne pozmeni za to jsou pak bludy uplne desny
ale druha strana z kterou si pisu to pry nevidi ![]()
@dagmarkav píše:
Mě teda zmizeli přátelé na chatu z levé strany, už mě štve jak se to pořád mění!!!
taky mi to zmizelo
@dagmarkav píše:
mě taky…tak to není chyba jen u mě…
@baculkaji píše:
@dagmarkav píše:
mě taky…tak to není chyba jen u mě…
hmm asi to dělají postupně.
A mně to vytáčí, pořád rozklikávat panel na pravé straně a zkoumat, kdo je online ![]()
Ale zvláštní je, že když jsem byla včera na jiném PC tak jsem se ze svého profilu, normálně na jiné profily dívat mohla, ale z mého to prostě nejde ![]()
zakladatelka
Takže mě to stále nejde, a já jsem čim dál tim víc naštvaná
![]()
Vrátily se někomu pls ty ikony chatu na pravou stranu nebo neee???
Mně to vytáčí pořád rozklikávat ten panel na pravo
@dagmarkav píše:
Mě se teda nic nevrátilo a pěkně mě to štve
nejsi sama
Ahoj potřebuji moc a moc poradit. Už od včerejška mám problém s facebookem. Nemůžu se dostat na svůj profil a ani na profil svých přátel, funguje vám to, nebo je chyba na mě straně, popřípadě nevíte jak problém odstranit. Psala jsem i správcům, ale vygenerovalo mi to odkaz, kde se řeší problémy, ale nenašlo mi to ani ten odkaz. Moc moc prosím, byla bych vděčná kdyby mi někdo pomohl