Problém s Facebookem, nemůžu se dostat na profil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.9.12 06:30

Problém s facebookem

Ahoj potřebuji moc a moc poradit. Už od včerejška mám problém s facebookem. Nemůžu se dostat na svůj profil a ani na profil svých přátel, funguje vám to, nebo je chyba na mě straně, popřípadě nevíte jak problém odstranit. Psala jsem i správcům, ale vygenerovalo mi to odkaz, kde se řeší problémy, ale nenašlo mi to ani ten odkaz. Moc moc prosím, byla bych vděčná kdyby mi někdo pomohl ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
13.9.12 06:42
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji moc a moc poradit. Už od včerejška mám problém s facebookem. Nemůžu se dostat na svůj profil a ani na profil svých přátel, funguje vám to, nebo je chyba na mě straně, popřípadě nevíte jak problém odstranit. Psala jsem i správcům, ale vygenerovalo mi to odkaz, kde se řeší problémy, ale nenašlo mi to ani ten odkaz. Moc moc prosím, byla bych vděčná kdyby mi někdo pomohl ;)

ahoj ono to někdy blbne i třeba 2-3 dny nejde vůbec a pak naskočí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
13.9.12 07:40

Mě teda zmizeli přátelé na chatu z levé strany, už mě štve jak se to pořád mění!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.9.12 08:19

@dagmarkav přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
13.9.12 08:36

Ahoj ja mam zase problem s tim z jakykoli text na zdi nebo kdz pisu zpravu taqk se mi tak nehorazne prehazujou slova nepo uplne pozmeni za to jsou pak bludy uplne desny :roll: ale druha strana z kterou si pisu to pry nevidi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.9.12 08:48
@dagmarkav píše:
Mě teda zmizeli přátelé na chatu z levé strany, už mě štve jak se to pořád mění!!!

taky mi to zmizelo

• Citovat
  • Upravit
1074
13.9.12 09:01

@dagmarkav píše:
mě taky…tak to není chyba jen u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.9.12 09:05
@baculkaji píše:
@dagmarkav píše:
mě taky…tak to není chyba jen u mě…

hmm asi to dělají postupně.
A mně to vytáčí, pořád rozklikávat panel na pravé straně a zkoumat, kdo je online :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 09:09

Ale zvláštní je, že když jsem byla včera na jiném PC tak jsem se ze svého profilu, normálně na jiné profily dívat mohla, ale z mého to prostě nejde :nevim:

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 11:36

Takže mě to stále nejde, a já jsem čim dál tim víc naštvaná :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
17.9.12 12:32

Vrátily se někomu pls ty ikony chatu na pravou stranu nebo neee???
Mně to vytáčí pořád rozklikávat ten panel na pravo

• Citovat
  • Upravit
481
17.9.12 12:56

Mě se teda nic nevrátilo a pěkně mě to štve :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.9.12 12:58
@dagmarkav píše: