Telefonní číslo - kdo volá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
7.9.12 14:19

Telefonní číslo-kdo volá?

Nějaký čas mi chodí SMS z 1 telefonního čísla. Je nějaká možnost, jak zjistit, komu číslo patří :?: Když na číslo zkouším volat nikdo nezvedá :think:
Zatím mě to neobtěžuje nějak výrazně, není to pravidelně a často, ale přece jen, sms lechtivého typu :oops:, manželovi jsem to raději řekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
7.9.12 14:20

Zkusilas to hodit do googlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
7.9.12 14:21

@girlie sage Jasně, všude možně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 14:25

:think: :think: :think: a co ti píšou? Jsem zvědavá. Mi teďka volala banka ohledně důchodový reformy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
7.9.12 14:27

Pokud tě to obtěžuje, zajdi na policii. Nebo můžeš zkusit tama štěstí na googlu, ale tam spíš nic nezjistíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
7.9.12 14:30

@girlie sage Pravopis má teda na bodě 0, přijde mi, jako by mě znal, teď třeba psal po cca měsíci, cituji sms: „Jedu přes /naše město/, jemi smutno, sejdeme se, co mislíš? Může to být pěkné + smajlík“
Já nereaguju, jen poprvé, když tak napsal, jsem se optala, kdo píše, odpověděl: Hádej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
7.9.12 14:33

Ahoj, mně tak dřív chodily sms z internetu - ale výhružné a dotyčný vždy přesně věděl kde jsem a co dělám. Sms typu,, Kam zase jdeš ty dě..o?" A podobně… Kamarád od policie mi tenkrát doporučil všude říkat, po známých, rodině, atd, že mě někdo obtěžuje a že podávám trestní oznámení…říkala jsem to fakt všude a komukoliv…a byl klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
7.9.12 14:33

A třeba www.kdovolal.cz ? tam se sice spíš vyzjistí ty firmy co obvolávaji, ale někdy i soukromý číslo se odtajní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
7.9.12 14:36

@peťulís Zkoušela jsem, žádný záznam o čísle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.9.12 14:37

No ještě mě napadla možnost půjčit si od někoho telefon - od manžela, od kamarádky a zkusit dotyčnému zavolat. Určitě ne hned potom, co ti ta sms přijde, spíš třeba 2. nebo 3. den… a uvidíš, jestli i tentokrát zvedne nebo nezvedne… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
7.9.12 14:37

Nepůjčují si mobil děti? :think: mě občas přijde sms, ty vole kde séééš?, v 7 v Labský vem kuřivo, a pak takový sms co nechápu vůbec na ty bych potřebovala nějaký kódovací klíč minimálně z Pentagonu :lol:

• Citovat
  • Upravit
7797
7.9.12 14:39

Omlouvám se za OT, ale mému dědovi ( 70 let) jednou přišla sms :,, Čau, jdeš dneska na kolečkáče? " :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.9.12 14:40

Katrinko, taky mne napadlo, snad i podle pravopisu, nemáš doma puberťačku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.9.12 14:41

Tím to teda nechci zlehčovat, bylo by to vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 14:41

@Katrinka no to je inteligent :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie