Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nějaký čas mi chodí SMS z 1 telefonního čísla. Je nějaká možnost, jak zjistit, komu číslo patří
Když na číslo zkouším volat nikdo nezvedá ![]()
Zatím mě to neobtěžuje nějak výrazně, není to pravidelně a často, ale přece jen, sms lechtivého typu
, manželovi jsem to raději řekla ![]()
a co ti píšou? Jsem zvědavá. Mi teďka volala banka ohledně důchodový reformy ![]()
Pokud tě to obtěžuje, zajdi na policii. Nebo můžeš zkusit tama štěstí na googlu, ale tam spíš nic nezjistíš.
@girlie sage Pravopis má teda na bodě 0, přijde mi, jako by mě znal, teď třeba psal po cca měsíci, cituji sms: „Jedu přes /naše město/, jemi smutno, sejdeme se, co mislíš? Může to být pěkné + smajlík“
Já nereaguju, jen poprvé, když tak napsal, jsem se optala, kdo píše, odpověděl: Hádej?
Ahoj, mně tak dřív chodily sms z internetu - ale výhružné a dotyčný vždy přesně věděl kde jsem a co dělám. Sms typu,, Kam zase jdeš ty dě..o?" A podobně… Kamarád od policie mi tenkrát doporučil všude říkat, po známých, rodině, atd, že mě někdo obtěžuje a že podávám trestní oznámení…říkala jsem to fakt všude a komukoliv…a byl klid. ![]()
A třeba www.kdovolal.cz ? tam se sice spíš vyzjistí ty firmy co obvolávaji, ale někdy i soukromý číslo se odtajní…
No ještě mě napadla možnost půjčit si od někoho telefon - od manžela, od kamarádky a zkusit dotyčnému zavolat. Určitě ne hned potom, co ti ta sms přijde, spíš třeba 2. nebo 3. den… a uvidíš, jestli i tentokrát zvedne nebo nezvedne… ![]()
Nepůjčují si mobil děti?
mě občas přijde sms, ty vole kde séééš?, v 7 v Labský vem kuřivo, a pak takový sms co nechápu vůbec na ty bych potřebovala nějaký kódovací klíč minimálně z Pentagonu ![]()
Omlouvám se za OT, ale mému dědovi ( 70 let) jednou přišla sms :,, Čau, jdeš dneska na kolečkáče? "
![]()
Katrinko, taky mne napadlo, snad i podle pravopisu, nemáš doma puberťačku? ![]()