Problém s nadváhou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
8.2.06 19:22

Ahoj,hlásím se do klubu :D Po dvou dětech je to síla:178cm77kg! Jo,když jsem se vdávala to byly časy…V dubnu je mi 30,chci mít 72,není to sice můj ideál,ale je to reálný(doufám) :wink: Taky plánuju další mímo,takže kdybych k tomuhle přidala svých obvyklých 14kg,neprojdu dveřma :cry: Tak hurá do toho :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.2.06 07:44

Ahojky

Tak to se také hlásím do klubu. Měřím 152 cm a vážím 63 kg. Při své výšce si připadám jak buldozér. Navíc se můj manžel také rád podívá na pěknou štíhlou ženskou. Né, že by mi snad vytýkal, že jsem tlustá, ale já své špíčky začínám dost nenávidět a stydím se před ním i svléknout - Takže jak má váha stoupá, tak upadá náš sexuální život :oops:
Musím s tím rychle něco udělat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.2.06 08:36

Ahoj holky,
taky se rada pridam. Jsem rok po porodu, merim 180 a vaha nekde kolem 75-76kg. Pred porodem pod 70, ideal pri kterem se dobre citim 65 :(. Bohuzel nejvic, 4 kilca, mi vyletela jak jsem prestala kojit a od te doby se vaha ani nehne (nebo aspon ne tim spravnym smerem :). Sice to neni zadna katastrofa, ale strasne se necitim, zacinaji me bolet zada, kolena, …
Pred casem jsem zacala chodit na spinning (pry uzasne na hubnuti), ale jediny vysledek byl 1 kg nahoru :) - to budou asi ty svaly, co vazi vic nez speky nebo co :).
Jako cil bych videla dostat se do konce dubna na 70 kg :)

Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.2.06 09:34

Tak holky, já myslela, že ode dneška začnu zase hubnout, ale teď ksem zjistila, že mám v lednici ještě dva indiány a větrník… No přece to nevyhodím 8O Řekla jsem si, že tentokrát začnu zlehka. Přestanu si sladit kafe a jíst sladkosti. Za další týden začnu jíst naposledy v pět a to jen zeleninu, další týden přestanu jíst pečivo atd. atd. To mi poradila moje známá, prý to funguje stokrát líp než najednou začít jíst dietně, já z toho mám vždycky depky.
Byla bych ráda, kdyby se mi takhle podařilo do konce února alespoň kilčo a půl shodit. Jo a taky mi říkala, hlavně se každej den nevážit, spíš jednou týdně :o
No a jak to hodláte řešit vy??? Čekám na vaše tipy a názory!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.2.06 12:16

Už se mi jednou podařilo zhubnout 10kg-ráno neskafe s nízkotučnym mlíkem,light jogurt,poledne talíř zeleniny,večeře kuřecí řízek-vařený-fuj a hora zeleniny. Dalo se to přežít,ale při dnešním vytížení bych asi akorát řvala na děti i na manžela. Tentokrát to zkusím pomalu a definitivně :D Dám vědět jak mi to jde,svůj cíl jsem psala v předchozím příspěvku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.2.06 12:38

Ahoj holky,

přidávám se k vám do klubu. Také nejsem spokojená se svojí postavou. Při své výšce 158cm vážím 65kg což také není zrovna moc ideální. Před těhu jsem měla 60kg a s tím jsem byla docela spokojená.

V těhu jsem nabrala neuvěřitelných 23kg, byla jsem jak chodící sud obalený sádlem. Teď 20měsíců po porodu mám stále 5 kg nahoře. Chci to dát dolů, ale už to prostě nějak nejde. Snažím se, ale spíš mi připadá, že je to bez úspěchu.

Souhlasím s jedním příspěvkem který tu byl, založit skupinu a hubnout spolu, taky by mě to dost nakoplo.

Pište, hodně mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
9.2.06 12:49

Tak podpořím Vaše řady,

já mám sice teprve před porodem, ale před těhu jsem při výšce 163cm vážila šílených 70 kilo, i když zase na druhou stranu jsem fakt tlustá nebyla, prostě jsem nějaká těžká nebo co. těch 70 bylo znát to jo, ale zase na první pohled jsem vypadala k světu, jenom ztak zdravě oplácnutější. K dnešnámu dni mám hnusných 88 kilo, tzn 18 kilo navíc a fakt netuším, co s tím budu dělat, i když zase se opakuju, ale ani teď poslední měsíc si opravdu jako tank nepřipadám. Akorát mám už docela prodblémy se s tím tahat, ono nosti 88gk, resp. 70kg není žádný med.
Jedno vím ale určitě, po porodu se rozhodně nechystám brát znovu HA, protože já jsem díky ní nabrala asi 12 kilo, která prostě nešla a nešla dolů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.2.06 16:04

No,holky,právě jsem si smlsla na sušenkách ke kafíčku s kamarádkou. :evil: Tak začínám zítra :lol: Kde je moje pevná vůle :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
9.2.06 16:47

Holky obávám se, že pokud si budete říkat, že jsem snědla ještě to, co doma zbylo, nedostanete se nikam. Takových případů se totiž najde vždy dost, vždycky se doma něco najde.
Myslím ,že zhubnout se dá i přes částečné mlsání. Mě to jde velmi velmi pomalililinku, ale jistě.
Doporučuju knížku Edity Sipeky - Vysoká škola hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.2.06 17:05

Abajo,
mluvíš mi z duše, teď jsem tu zpracovala čokoládovýho mikuláše od Vánoc.
Gabinko,
souhlasím s tebou, taky jsem si řekla, že teda od zejtra, ale zítra se zase najde nějakej ten důvod, proč začít až od soboty nebo ještě lépe od příštího týdne, že???
A takhle je to pořád dokola, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.2.06 17:24

… v obchode prave meli slevu na studentskou pecet, no nekupte to … :).

Co kdybychom se domluvili (v ramci naseho hubnouciho klubu) na „zavaznem“ terminu, od kdy zacneme hubnout? Jinak se obavam, ze porad bude lepsi zacit od pristiho tydne, mesice, …

Navrhuju jako hubnouci start urcit nasledujici pondeli (haha, proc ne uz dnes) 13.2. (takove hezke datum, trinacteho:).

Holky, co myslite?

Silva

PS: jo, jeste bych kdyztak dala dohromady tabulku s pocatecnima vahama, vyskama a snovou vahou … tak, ktera to myslite vazne, pisnete mi SZ, dam to do kupy at nad sebou mame bic.
Hubnuti zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.2.06 17:30

Silvi,
jseš můj člověk, u nás v Albertu je teď v akci Geisha 100g za 24,–, no a to prostě musíš koupit…
Jinak co se týče mě, já to myslím naprosto vážně, akorát mi chybí ta vůle.. :roll:
SZ už Ti letí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.2.06 17:30

Silvi,
jseš můj člověk, u nás v Albertu je teď v akci Geisha 100g za 24,–, no a to prostě musíš koupit…
Jinak co se týče mě, já to myslím naprosto vážně, akorát mi chybí ta vůle.. :roll:
SZ už Ti letí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.2.06 17:38

Ahoj holky, je to příjemný číst, že nejsem sama nespokojená. :wink:

Proto se hlásím do klubu, i když se mi s tím už podařilo od porodu trochu hnout, pořád to není ono a ke všemu se ta váha teď zasekla. Přibrala jsem v těhotenství 13 kg a rok se mě to drželo jak klíště.

Průšvih je, že ráda vařím i jím. :lol:

Jdu napsat SZ, zatím pa. Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
9.2.06 18:14

Holky, me pomohlo, kdyz jsem chtela zhubnout jist jen dve jidla denne (snidani a cely obed vcetne polevky a salatu) a nejist za:,–(ne po 17 hod!!! a behem 4-5 mesicu jsem mela skoro deset kilo dole. Snad to na me bude zabirat, az porodim a budu chtit docilit svych puvodnich krivek.
Jinak ja se nejlip citim, kdyz mam 58 kg/177cm

Hodne zdaru pri hubnuti.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová