Problém s podprsenkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
15.1.20 13:58

Také doporučuji prádlo v Marks&Spencer, Triumph nebo Triola. Já většinou čekám na akce typu Dny Marianne, kde mají slevové kupóny na 20 - 25 %. Při cenách okolo tisíci koruny se dá docela ušetřit.
Já na sebe v obchodech typu Tezenis, C&A vůbec neseženu. Mam košíček H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
16.1.20 21:19

Mě naměřili v Astratexu a podprsenky skvělé, od té doby, co vím velikost, objednávám i online.
Mají teď i docela slevy.
Pred dětmi jsem taky kupovala všude možně levne, ale stejnak brzy kostice venku, nebo to dostávali a prsa lezla ven..teď mi vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.1.20 08:50

Já už jedině Lindex nebo české Timo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
19.1.20 08:57

Já peru v ruce, ale mně se zase začala kroutit ramínka. Věděl by někdo čím to je? Přemýšlím, zda jsem je nevzala v teplejší vodě a tohle by byl výsledek. Kdyby někdo věděl a poradil, budu vděčná. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
19.1.20 09:21

Jestli máš podprsenky z Tezenis a Lidlu, tak bych se skoro vsadila, že správnou velikost pořád nemáš, protože oni to v těch skutečně padnoucích velikostech ani nevyrábějí. Zajdi si někam na pořádný bra-fitting (V Praze např. Správná podprsenka nebo Caresse, poměrně široké spektrum velikostí má i Triola), kup si jednu opravdu správně velkou a až poznáš ten rozdíl a budeš vědět velikost, naučíš se to koupit i za lacino. Marks and Spencer mívá výprodeje, dobře se dal objednat z anglických e-shopů atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák