Problém s rodiči přítele

18.6.16 16:12

Problém s rodiči příítele

Dobrý den, chtěla bych poradit co dělat, nebo spíše se vykecat a vidět nějakou nezaujatou reakci na náš problém. Je mi 19 a před půl rokem jsem nechtěně otěhotněla. Dělala jsem si 3 těhotenské testy a pokaždé vyšel pozitivně. Když jsem se rozhodla to oznámit přítelovi, byl doslova nadšený i když jsme oba tak mladý (příteli je 21). Bohužel ten večer co jsem mu to oznámila, jsme spolu měli styk. Ráno, když jsme se probudili byla všude po posteli krev. Po hledání na internetu jsem zjistila že to mohl být samovolný potrat. Se strachem jsme to oznámili rodičům přítele co se stalo. Ti hned chtěli jet k doktorovi, ale já mám syndrom bílých plášťů, tak jsem chtěla počkat do pondělí na svého doktora, kterému věřím. Když jsem přišla v pondělí k doktorovi, potvrdil mi to, ale že jsem v pořádku, že v sobě nic nemám, ale těhotenství podle příznaků opravdu bylo. (Myslím, že mám štěstí, že jsem nemusela nikam na další vyšetření že to dopadlo bez následků) Podle doktora tou krví se ze mě plod dostal. Po domluvě s doktorem jsme se rozhodli, že to nikam psát nebudem, protože bych měla problém skrz tohle přietí k policii. Takže záznam o tomto nikde nemám. Po půl roce, uhodili přítelovi rodiče na nás, že mi nevěří o tom, že se stalo to co se stalo. Podle nich jsem pouze lhářka, že těhotná jsem nikdy nebyla. Co mám dělat ted? Byla jsem za doktorem skrz to, ale ten mi odpověděl, že jim po mém stavu nic není. Bohužel správu nenapíše, protože by to prý už snad nějak nešlo nebo by byl s tím problém. Bohužel rodiče přítele umí zasáhnout do bolestivého místa.
Prosím Vás o rady jak to rodičům opravdu vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
18.6.16 16:17

A proč se do toho vůbec montujou? maj nějakou motivaci? celé to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.6.16 16:17

A co je ti do nich? vůbec nechápu, proc to rodiče řeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.6.16 16:21

Promiň ale celý to nechápu…

kam bys to jako chtěla psát? co to má společnýho s přijetím k policii?
co je do toho těm rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
18.6.16 16:23

Moc to nechápu, píšeš, že těhotná jsi byla před půl rokem. Tak co to vytahujou teď? Do tvýho zdr. stavu nikomu nic neni. Doktor je asi těžko půjde přesvědčovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
18.6.16 16:24

To je jednoduché rodičům vadí, že se jejich syn ženil tak brzy, jsem rodič větších kluků takže to chápu. z druhé strany je to váš život, oni ho za vás žít nebudou.asi máš asi s nimi vztah ne zrovna ideální, co?
já bych jim nic nedokazovala, proč? Nejsi dítě a kdž ti nvěří je jen čistě jejich problém. Prostě to zkousni, kašli na ně. Stejně nic jiného nemůeš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 16:32

My jsme se nevzali jsme spolu rok.
Dříve jsme měli vztah ideální i ted mi to připadalo ale před 4 dny to najednou vytáhli na nás. Nechci aby měl s nimi přítel problém. Bohužel uhodili na přítele, který žije s nimi ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
18.6.16 16:32

@mirecekblbecek nikde neni psano, ze se zenil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
18.6.16 16:35

Jaksi nechápu, proč by měl samovolný potrat vliv na přijetí k policii? :nevim:
Proč bys měla přítelovým rodičům dokazovat, že jsi byla těhotná? Mělo tvoje těhotenství nějaký vliv ve vztahu vůči jeho rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
18.6.16 16:35
@IvanaMatěj píše:
Dobrý den, chtěla bych poradit co dělat, nebo spíše se vykecat a vidět nějakou nezaujatou reakci na náš problém. Je mi 19 a před půl rokem jsem nechtěně otěhotněla. Dělala jsem si 3 těhotenské testy a pokaždé vyšel pozitivně. Když jsem se rozhodla to oznámit přítelovi, byl doslova nadšený i když jsme oba tak mladý (příteli je 21). Bohužel ten večer co jsem mu to oznámila, jsme spolu měli styk. Ráno, když jsme se probudili byla všude po posteli krev. Po hledání na internetu jsem zjistila že to mohl být samovolný potrat. Se strachem jsme to oznámili rodičům přítele co se stalo. Ti hned chtěli jet k doktorovi, ale já mám syndrom bílých plášťů, tak jsem chtěla počkat do pondělí na svého doktora, kterému věřím. Když jsem přišla v pondělí k doktorovi, potvrdil mi to, ale že jsem v pořádku, že v sobě nic nemám, ale těhotenství podle příznaků opravdu bylo. (Myslím, že mám štěstí, že jsem nemusela nikam na další vyšetření že to dopadlo bez následků) Podle doktora tou krví se ze mě plod dostal. Po domluvě s doktorem jsme se rozhodli, že to nikam psát nebudem, protože bych měla problém skrz tohle přietí k policii. Takže záznam o tomto nikde nemám. Po půl roce, uhodili přítelovi rodiče na nás, že mi nevěří o tom, že se stalo to co se stalo. Podle nich jsem pouze lhářka, že těhotná jsem nikdy nebyla. Co mám dělat ted? Byla jsem za doktorem skrz to, ale ten mi odpověděl, že jim po mém stavu nic není. Bohužel správu nenapíše, protože by to prý už snad nějak nešlo nebo by byl s tím problém. Bohužel rodiče přítele umí zasáhnout do bolestivého místa.
Prosím Vás o rady jak to rodičům opravdu vysvětlit.

To že ti je 19 let a jsi mladá neznamená že jsi blbá, tohle je věc která se týká poouze tebe a tvého přítele, opravdu nemáš povinnost komukoliv vysvětlovat, natož dokazovat jak to bylo. Proč se v tom vrtají? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
18.6.16 16:36

@IvanaMatěj nejak nechapu, proc by v tomhle byl problem k prijeti k policii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
18.6.16 16:37
@Madam-Owl píše:
@mirecekblbecek nikde neni psano, ze se zenil :roll:

dává ti to smysl, takový tiátr, kdyby se neženil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.6.16 16:37

@IvanaMatěj Ale přítel to přece viděl-krev na posteli, ne? Tak ví, co se stalo. Jestli on bude nějak pochybovat, tak ho vem ke gynekologovi, ať mu to řekne sám, na „tchány“ bych se vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 16:39

@nostress
Má to vliv u nás na všechno, jeho bratr s jeho přítelkyní čekají miminko a rodiče mají problém, že jsme občas špatní když se mluví o mimču.

Vliv na přietí k policii to má. Musim tam jít s čistým papírem co vím. U tohohle by se zarazili prý, to mi radil kamarád co je u policie. Pokud by to šlo tak at to nikde nepíšu do zdravotního stavu.

Mockrát vám děkuji za názory. Byla jsem neštastná z toho co mám dělat, nejspíše mám jasno říct jim, co radite a to že jim po tom nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 16:40

@BaMaK
Viděla to i přítelova maminka, když mi pomáhala to čistit z matrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová