Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toje takovej dar nedar
ja dam neco nekomu na vanoce a po roce si vzpomenu ze to chci vratit a dat to jinemu
udelej jak uznas za vhodne sama ale ja bych ji nevracela
dostalo to vnouce ![]()
Ne, já bych v žádném případě postýlku nevracela, to je přeci logické, kort, když v ní prcek ještě spí a má teprve jeden rok ![]()
@AjinaVlada píše:
Toje takovej dar nedarja dam neco nekomu na vanoce a po roce si vzpomenu ze to chci vratit a dat to jinemu
![]()
![]()
![]()
udelej jak uznas za vhodne sama ale ja bych ji nevracela
dostalo to vnouce
já co bych nejradši udělala je to, že bych jí znova vynadala a tentokrát sprostě. Ale neudělám ostudu své mámě a zachovám si své slušné vychování, které mi dala. Kdyby chtěla zpátky něco co dala ona mě tak si pomyslím o zádeli a dám jí to, ale toto byl dárek pro miminko, které to navíc využívá a ona to moc dobře ví
Ja bych jim jí hodila na hlavu a koupila si lepší, hezčí. Ať si jí nacpe do chřtánu…
No, já jsem taková povaha, že bych ji ji vrátila, ať se s ní třeba zalkne - pečlivě rozrebranou do posledního možného šroubku
a jako termín bych ji sdělila, že ji ji vrátím 1. 4. 2017 ![]()
@Nerine píše:
Ne, já bych v žádném případě postýlku nevracela, to je přeci logické, kort, když v ní prcek ještě spí a má teprve jeden rok
jako já jsem zůstala úplně čumět. Toto by mě nikdy nenapadlo. Chtít vrátit dárek pro novorozeně…Hlava mi to prostě nebere. Jo kdybych už měla tříleťáka tak dobrý už bych jí stejně nevyužila, ale když je jasné, že v tom ten mrňousek spí. Jako chtít vzít bezbrannému miminku místo kde spí to chce silný žaludek. Nejde o tu věc, ale o ten princip
A co ji obejit a vyresit to s tatou? byl to prece darek od nich obou, primarne on je pravy deda. zavolat mu s tim, ze to fakt je nefer, kdyz to prcek dostal jako darek, tak se to prece nevraci.
a jinak, je to teda od ni pekne hnusne ![]()
@Anonymní píše:
Ja bych jim jí hodila na hlavu a koupila si lepší, hezčí. Ať si jí nacpe do chřtánu…
Příspěvek upraven 15.06.16 v 12:54
Tak ja bych ji naopak sama s radosti vratila, dala bych jim najevo, ze od nich nic nepotrebuju a o sve dite se umim postarat sama. Vubec bych po nich nic nechtela, nikde bych se nedoprosovala, prosim, prosim muzu si tu postylku nechat, za tech par tisic by mi to nestalo. Mam nejakou hrdost, ja se divim, ze tu postylku vubec po tom vsem chces. Bych jim rekla, at si ji strci nekam, ze si koupim lepsi a nazdar.
Příspěvek upraven 14.06.16 v 23:35
@Anonymní píše:
jako já jsem zůstala úplně čumět. Toto by mě nikdy nenapadlo. Chtít vrátit dárek pro novorozeně…Hlava mi to prostě nebere. Jo kdybych už měla tříleťáka tak dobrý už bych jí stejně nevyužila, ale když je jasné, že v tom ten mrňousek spí. Jako chtít vzít bezbrannému miminku místo kde spí to chce silný žaludek. Nejde o tu věc, ale o ten princip
Chce tě zkrátka vyprovokovat, to je jasné ![]()
Prostě dar je dar. Oni vám tu postýlku darovali a ne zapůjčili (např. po jejích dětech, atd.)
Když jí to nedám počítám s kecama, které se budu doslýchat, že nejsem schopná si koupit svojí nebo další výživné řeči. Stačilo mi co jsem se doslýchala tenkrát po tom incidentu a kroutila jsem nechápavě hlavou. Když jí to dám tak zas vezmu něco svému dítěti. Mrňous tu postýlku miluje, jinde neusne, když chci ať spinká se mnou tak nechce a bulí do té doby než je v postýlce a to do minuty chrní. Neusne ani u babiček, v kočárku prostě nikde jinde než v té postýlce. Jednou jsem se jí pokusila vyměnit za cestovku, protože jsem chtěla ať se tam naučí spát kdyby se třeba stalo, že by muselo být na noc u babičky. Neexistovalo ani když ta cestovka byla úplně na tom samém místě
@Anonymní píše:
Když jí to nedám počítám s kecama, které se budu doslýchat, že nejsem schopná si koupit svojí nebo další výživné řeči. Stačilo mi co jsem se doslýchala tenkrát po tom incidentu a kroutila jsem nechápavě hlavou. Když jí to dám tak zas vezmu něco svému dítěti. Mrňous tu postýlku miluje, jinde neusne, když chci ať spinká se mnou tak nechce a bulí do té doby než je v postýlce a to do minuty chrní. Neusne ani u babiček, v kočárku prostě nikde jinde než v té postýlce. Jednou jsem se jí pokusila vyměnit za cestovku, protože jsem chtěla ať se tam naučí spát kdyby se třeba stalo, že by muselo být na noc u babičky. Neexistovalo ani když ta cestovka byla úplně na tom samém místě
No prave a stoji ti to za ty reci? To nemate na postylku nebo proc tak vyvadis? Preci vratit postylku automaticky neznamena byt bez ni, koupite jinou…
Ahoj maminy, chci se zeptat na váš názor co by jste dělaly. Když se nám narodilo miminko dostali jsme od mého otce a té jeho pro mimi postýlku s vybavením, bylo nám řečeno že o tu se starat nemusíme, že mimču jí koupí oni, že to bude mít od nich. Po nějaké době došlo mezi mnou a tou jeho ženou ke střetu kdy ona mi něco udělala, nebudu rozvádět co to teď není podstatné. Já jí za to vynadala. Ne vulgárně, ale řekla jsem jí své. Otec se postavil na její stranu a přerušili s námi kontakt. Takže kromě pár pomluv co ona šířila co jsem se dozvěděla a na které jsem nereagovala jsme o sobě celou dobu nevěděli. No a teď najednou chce tu postýlku vrátit pro její příbuznou. Jenže naše mimčo jí od nich dostalo a najednou se po mě chce termín kdy jí vrátím. Nejenom, že chtít vrátit věc, která byla darovaná nemluvněti je pěkně hnusné, ale prckovi je něco přes rok a spí v ní. Což musí být jasné i jí, že tak malé dítě v té postýlce pořád je. Neřeknu kdyby to byly už tři, čtyři roky, ale takto…Můžu vám říct, že vztek mám teda pěkný. Ne ani kvůli tomu kusu nábytku, ale z toho principu. Osobně si myslím, že mi jen chce udělat na zlost nebo já nevím. Navíc to malé za naše neshody nemůže. Co myslíte, mám jí to dát nebo ne?