Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No právě, že mantinel a nebesa neseženu, jsou dělané na zakázku. Ani nevím od koho, že bych ho mohla kontaktovat jestli by tu látku ještě nesehnal a neušil.
V tom případě se na to vybodni a odpověděla bych jim to, co tady někdo radil, že vrácení daru se mohou dožadovat pokud blabla… a že se k nim roční mimino rozhodně nijak špatně nechovalo a proto nevidíš jediný důvod pro vrácení daru. Stejně tě už teď pomlouvají, tak co…
@Anonymní píše:
jenže ona to chce komplet, postýlku, matraci, mantinel, nebesa, peřinu…zaplať pánbůh, že od nich nemáme kočárek…
pokud to byl dárek tak nevrátila nabídla že odprodam až to dítě nebude potřebovat
, at si kecá co chce. Byl to dárek pro dítě, dárky se prostě nevrací, navíc to nebylo pro Vás ![]()
@lauraka Proč si furt držet hrdost, že na tom mám a něco si dokazovat? Tím jim akorát ukáže to, že si písknou a je po jejich, je třeba ukázat, že takhle se rodina nechová. Lidé se hadájí, to je normální, ale tohle se prostě nedělá. Rodina si nedává dárky, aby je pak po hádce chtěla zpět a nutila rodinu peníze místo šetření na jiné potřeby, vyhazovat. Proto se při narození takové dárky dávají. Aby obdarovali nového človíčka v rodině a ulevili rodičům při pořizování výbavy a ne je při nejbližší příležitosti chtít zpět a nutit pořizovat. To si to gesto mohli odpustit, dát chrastítko, zagebit se a jít..
Tohle dokazování, já na to mám, sežerte si to, v rodině fakt nechápu..
No tak změna. Představte si, že to má na triku celé ona. Podali nám to tak, že o tom, že máme vrátit rozhodli oba no a tak já jí teda obešla, už na ní teď nezareagovala a kontaktovala přímo tátu…A on o tom vůbec nevěděl, takže já jí to dát tak on by o tom ani nemusel vědět. Protože mi napsala ta co to pro ní teď mělo být kdy si pro to má dojed. Žádný potřebuješ nebo půjčíš, prostě narovinu kdy si pro to má přijed a výjmenovala vše co jsme k té postýlce dostali a to mohla vědět jedině od té…nebo od táty. Tak se prostě zkontaktoval přímo táta s tím, že jestli teda trvá na tom, že jí mám vrátit ať si pro ní přijede sám. No a on vůbec nevěděl o co se jedná a že jako nic vracet nemám tak se mu to celé řeklo s tím, že se teda koupí nová ať si pro to dojede a on, že proč bych jí někomu měla dávat když on jí koupil pro vnouče a že se té svojí hned na to zeptá co to má znamenat. To je taková lu.dra ta jeho, že to není možné. Hlavně, že díky ní odepsal dceru s vnoučetem tak bych mu velmi přála aby konečně vše viděl v jasných barvách
@Anonymní píše:
jenže ona to chce komplet, postýlku, matraci, mantinel, nebesa, peřinu…zaplať pánbůh, že od nich nemáme kočárek…
Kocarek nam koupila tchyne a ted pozor
holce je 11 let a babicka ho chce vratit
ja se s ni nebavim 10let teda s tatinkem nejsme 10let
a bydlime x km od nich tak si prectavte tatinek se zeni a asi jsou v cekani pac mi volal ![]()
@Anonymní píše:
No tak změna. Představte si, že to má na triku celé ona. Podali nám to tak, že o tom, že máme vrátit rozhodli oba no a tak já jí teda obešla, už na ní teď nezareagovala a kontaktovala přímo tátu…A on o tom vůbec nevěděl, takže já jí to dát tak on by o tom ani nemusel vědět. Protože mi napsala ta co to pro ní teď mělo být kdy si pro to má dojed. Žádný potřebuješ nebo půjčíš, prostě narovinu kdy si pro to má přijed a výjmenovala vše co jsme k té postýlce dostali a to mohla vědět jedině od té…nebo od táty. Tak se prostě zkontaktoval přímo táta s tím, že jestli teda trvá na tom, že jí mám vrátit ať si pro ní přijede sám. No a on vůbec nevěděl o co se jedná a že jako nic vracet nemám tak se mu to celé řeklo s tím, že se teda koupí nová ať si pro to dojede a on, že proč bych jí někomu měla dávat když on jí koupil pro vnouče a že se té svojí hned na to zeptá co to má znamenat. To je taková lu.dra ta jeho, že to není možné. Hlavně, že díky ní odepsal dceru s vnoučetem tak bych mu velmi přála aby konečně vše viděl v jasných barvách
@Anonymní píše:
no vidíš, vůbec na ní nereaguj a neřeš jí a nic nevracej. byl to dárek pro vnouče a tak to zůstane. kdo ví komu to slíbila proč ![]()
No super, mne se porad nezdalo, ze by s tim tata souhlasil… Fajn, ze to je snad vyresene ![]()
Jako mě to taky bylo divné z jeho strany, protože on není špatný člověk, ale hold je pod špatným vlivem. Tchán žije 150 km daleko, ale snaží se za vnoučetem se přijít podívat i 2× za měsíc a může se po… a děda co nebydlí ani kilometr daleko neví ani jak vypadá…
@Markéta80 píše:
no vidíš, vůbec na ní nereaguj a neřeš jí a nic nevracej. byl to dárek pro vnouče a tak to zůstane. kdo ví komu to slíbila proč
no proč, proto aby se ukázala jaký je grand. To ona vždy ráda rozdávala rady a byla nej nej.
@Anonymní píše:
no proč, proto aby se ukázala jaký je grand. To ona vždy ráda rozdávala rady a byla nej nej.
no právě a ted se to dozvěděl dědeček což samo že být nemělo. S tebou by se rozhádala a očekávala že se naštveš a postýlku vrátíš a ona by jí dala jinde. co ted chudák bude dělat
![]()
Docela by me zajim alo, jak se k tomu postavi otec. Tohle je vrchol, tady by mira tolerance mohla pretect…Jako ja byt v jeho kuzi tak jsem neskutecne vytocena, tohle by ji neproslo, to uz je za hranici totalne…
Tak bezva, že se to dědeček dozvěděl, co má doma. Jestli je chlap, tak si ji srovná a nic vracet nebudete (předpokládám, že nákup postylky a doplňků stejnak platil on)
@AjinaVlada
tak myslím, že jsi to tady trumfla! Jako chtěla bych vidět 11 let starý kočárek, jak v něm někdo bude dnes jezdit (když kočárek mnohem mladší v dobrém stavu se dá dnes sehnat „za pusu“ na bazárcích…