Dát nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papuchalka
15.6.16 14:41

Vis co by od tebe bylo krasne? Kdyby jsi ho pozvala, at se sam dojde na prcka podivat, kdyz uz se to takhle podivne semlelo. Kdyz uz jste z nutnosti v kontaktu, tak ho s nim obnovit. Utopie?

• Citovat
  • Upravit
5487
15.6.16 18:22
@Anonymní píše:
No tak změna. Představte si, že to má na triku celé ona. Podali nám to tak, že o tom, že máme vrátit rozhodli oba no a tak já jí teda obešla, už na ní teď nezareagovala a kontaktovala přímo tátu…A on o tom vůbec nevěděl, takže já jí to dát tak on by o tom ani nemusel vědět. Protože mi napsala ta co to pro ní teď mělo být kdy si pro to má dojed. Žádný potřebuješ nebo půjčíš, prostě narovinu kdy si pro to má přijed a výjmenovala vše co jsme k té postýlce dostali a to mohla vědět jedině od té…nebo od táty. Tak se prostě zkontaktoval přímo táta s tím, že jestli teda trvá na tom, že jí mám vrátit ať si pro ní přijede sám. No a on vůbec nevěděl o co se jedná a že jako nic vracet nemám tak se mu to celé řeklo s tím, že se teda koupí nová ať si pro to dojede a on, že proč bych jí někomu měla dávat když on jí koupil pro vnouče a že se té svojí hned na to zeptá co to má znamenat. To je taková lu.dra ta jeho, že to není možné. Hlavně, že díky ní odepsal dceru s vnoučetem tak bych mu velmi přála aby konečně vše viděl v jasných barvách

Tak hlavně, aby ho zas nezmákla… :? Ale taky jsem psala, že jestli to vůbec vědí, že malá v tom ještě spinká… :think: Tak tatíček ani nevěděl, že se žádá navrácení.. :cert:..ta baba by snad z tý postýlky byla schopná tu tvoji malou vyndat na zem a oznámit, že dneska v noci to jistí spacák a karimatka a s postýlkou odkráčet, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
15.6.16 18:24

@Brontik nazdááááár, opice! :mavam: :mavam: :mavam: :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
15.6.16 21:12

@mau-mau
nazdárek. ;) :mavam: :mavam: :mavam: :* :* :*
Tebe už jsem neviděla snad 100 let ;-) :mrgreen: A o té druhé ani nemluvě ;-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.6.16 23:18
@Anonymní píše:
No tak změna. Představte si, že to má na triku celé ona. Podali nám to tak, že o tom, že máme vrátit rozhodli oba no a tak já jí teda obešla, už na ní teď nezareagovala a kontaktovala přímo tátu…A on o tom vůbec nevěděl, takže já jí to dát tak on by o tom ani nemusel vědět. Protože mi napsala ta co to pro ní teď mělo být kdy si pro to má dojed. Žádný potřebuješ nebo půjčíš, prostě narovinu kdy si pro to má přijed a výjmenovala vše co jsme k té postýlce dostali a to mohla vědět jedině od té…nebo od táty. Tak se prostě zkontaktoval přímo táta s tím, že jestli teda trvá na tom, že jí mám vrátit ať si pro ní přijede sám. No a on vůbec nevěděl o co se jedná a že jako nic vracet nemám tak se mu to celé řeklo s tím, že se teda koupí nová ať si pro to dojede a on, že proč bych jí někomu měla dávat když on jí koupil pro vnouče a že se té svojí hned na to zeptá co to má znamenat. To je taková lu.dra ta jeho, že to není možné. Hlavně, že díky ní odepsal dceru s vnoučetem tak bych mu velmi přála aby konečně vše viděl v jasných barvách

Tak se to vyřešilo, super ;)
Ještě, že je tvůj táta alespoň trochu rozumný :palec:
Třeba ho to trkne a dojede se podívat i na vnouče :think: Moc bych vám to přála :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
15.6.16 23:19
@sven píše:
Tak bezva, že se to dědeček dozvěděl, co má doma. Jestli je chlap, tak si ji srovná a nic vracet nebudete (předpokládám, že nákup postylky a doplňků stejnak platil on)@AjinaVlada
tak myslím, že jsi to tady trumfla! Jako chtěla bych vidět 11 let starý kočárek, jak v něm někdo bude dnes jezdit (když kočárek mnohem mladší v dobrém stavu se dá dnes sehnat „za pusu“ na bazárcích…
:P jak si hned vzpomenou po 10ti letech :lol: :lol: :lol: safra co sem komu dala cenneho at mi to vrati :mrgreen: dar nedar 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.6.16 23:19
@AjinaVlada píše:
Kocarek nam koupila tchyne a ted pozor 8o 8o 8o 8o holce je 11 let a babicka ho chce vratit :mrgreen: ja se s ni nebavim 10let teda s tatinkem nejsme 10let :oops: a bydlime x km od nich tak si prectavte tatinek se zeni a asi jsou v cekani pac mi volal :P

To mě dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
15.6.16 23:21
@Nerine píše:
To mě dostalo :mrgreen:

8o me tez :P budu schovavat x let veci na vraceni 8o :roll: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.6.16 23:22
@AjinaVlada píše:
8o me tez :P budu schovavat x let veci na vraceni 8o :roll: :dance:

Jojo, nikdy nevíš, kdy se co komu může hodit :pankac:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.6.16 23:56
@j.a.n.i1 píše:
No, já jsem taková povaha, že bych ji ji vrátila, ať se s ní třeba zalkne - pečlivě rozrebranou do posledního možného šroubku :mrgreen: a jako termín bych ji sdělila, že ji ji vrátím 1. 4. 2017 :jazyk:

Bych ju to vratila rozebrane do posledni piliny s ceduli 3D puzzle pro narocne. 1.4.2021 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31901
16.6.16 01:07
@Anonymní píše:
No právě, že mantinel a nebesa neseženu, jsou dělané na zakázku. Ani nevím od koho, že bych ho mohla kontaktovat jestli by tu látku ještě nesehnal a neušil. Pořád nad tím přemýšlím. Od včera prostě nemyslím na nic jiného. Na jednu stranu bych jí to nejradši jela předat osobně, hezky zaklepat a s ledovým klidem jí říct tak tady ji máš, to by jí spadla čelist, protože by to nečekala a ještě bych jí k tomu přidala balík plínek, který prckovi donesli do porodnice s tím, že to teda vracím taky. Na druhou stranu zase si ale říkám proč bych jí to měla dávat když to naše mimčo dostalo darem a my svoji tenkrát nekoupili z jediného důvodu a to z toho, že oni řekli, že jí prckovi koupí a to, že oni se najednou potřebují blýsknout před někým jak jsou hodní a dajní tak nebudu svojemu brát místo na spaní. Nevím, pere se to ve mě a zatím se nedokážu rozhodnout, protože vztek mám teda pořád pěkný

Když už vracet, tak žádný odvoz. Rozebrat, hodit do tašky a nechat u dveří, ať si to přijede vyzvednout. Nebo to vzít na nějakou rodinnou sešlost a tam to slavnostně vrátit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31901
16.6.16 01:10
@Anonymní píše:
:pankac: :pankac: geniální rozuzlení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
16.6.16 09:47
@Nimie píše:
Když už vracet, tak žádný odvoz. Rozebrat, hodit do tašky a nechat u dveří, ať si to přijede vyzvednout. Nebo to vzít na nějakou rodinnou sešlost a tam to slavnostně vrátit :pankac:

Souhlas, rozebrat, nechat na ulici před vchodem a zavolat, že postýlka je tam, ať si pospíší, než to někdo ukradne :jazyk:.

Jinak já jsem musela vrátit tchýni všechno, co kdy dala dětem, nechala si i moje věci. Teda já jsem je ani tak nevracela, jako ona si to zamkla do dětského pokoje a já jsem tam neměla přístup, protože pokoj zamkli :roll:.
K svatbě jsem od ní dostala šperk (nebyl zrovna levný), vydírali mě, že když ho nevrátím, nedají mi při stěhování moje věci. Dárky ode mě mi nevrátila, protože jsem tam prý bydlela zadarmo, tak si je za to nechala :zed: :zed: :zed:.

• Citovat
  • Upravit
10538
16.6.16 09:54
@Kobea píše:
Souhlas, rozebrat, nechat na ulici před vchodem a zavolat, že postýlka je tam, ať si pospíší, než to někdo ukradne :jazyk:.Jinak já jsem musela vrátit tchýni všechno, co kdy dala dětem, nechala si i moje věci. Teda já jsem je ani tak nevracela, jako ona si to zamkla do dětského pokoje a já jsem tam neměla přístup, protože pokoj zamkli :roll:.
K svatbě jsem od ní dostala šperk (nebyl zrovna levný), vydírali mě, že když ho nevrátím, nedají mi při stěhování moje věci. Dárky ode mě mi nevrátila, protože jsem tam prý bydlela zadarmo, tak si je za to nechala :zed: :zed: :zed:.

tak to je teda hustý, uf!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
16.6.16 10:34
@Kobea píše:
Souhlas, rozebrat, nechat na ulici před vchodem a zavolat, že postýlka je tam, ať si pospíší, než to někdo ukradne :jazyk:.Jinak já jsem musela vrátit tchýni všechno, co kdy dala dětem, nechala si i moje věci. Teda já jsem je ani tak nevracela, jako ona si to zamkla do dětského pokoje a já jsem tam neměla přístup, protože pokoj zamkli :roll:.
K svatbě jsem od ní dostala šperk (nebyl zrovna levný), vydírali mě, že když ho nevrátím, nedají mi při stěhování moje věci. Dárky ode mě mi nevrátila, protože jsem tam prý bydlela zadarmo, tak si je za to nechala :zed: :zed: :zed:.
:lol: joooo po me chtel i boticky, dupacky :roll: kde to mam vzit po tolika letech 8o proto si myslim ze ex jsou v cekani, neptala sem se :mrgreen: a apropo dostala sem hodne veci od znamejch a me rodiny kdo si ma pamatovat ze zrovna to triko je od tatinka :think: teplaky s beruskou 8o no dit jako mala v nich lezla 8o :think: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová