Dát nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2839
15.6.16 00:03
@Anonymní píše:
hahá no to by byla sranda, protože z kosmetiky půlku rozdala, sklenic už je pár na střepy, boty určitě dávno rozšmajdané takže nové by jí to vyšlo dvakrát tolik co stojí postýlka

No to neva, to neres, ja bych ji proste takhle odpovedela, az by zadala postylku, co ona na to. Dostanes ji do uzkych, s tim urcite nepocita. maximalne bude oponovat, ale my vam koupili to a to, tak to chci zpet s postylkou…A to uz bych ji poslala do zadnice :-) A postylku vratila, at se s ni ucpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
15.6.16 00:05
@Anonymní píše:
to je sice fajn, že zákon myslí i na toto, ale ona něco udělala mě, já jí pouze vynadala v mezích slušnosti, oni s námi přerušili kontakt a obdarovaná jsem nebyla já, nýbrž mé dítě - osoba v tomto sporu zcela nezúčastněná

No tak ji odkaž na ten paragraf s tím, že jestli jim dítě něco udělalo, ať podají žalobu na odvolání daru. Myslím, že jim to bude stačit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
15.6.16 00:07

Jinak mi nejde na rozum, ze otec s tim souhlasi. Vlastni otec, dedecek tveho decka, to je pro me neco uplne neuveritelneho…To snad ani nemuze byt mozne, rikam si, ze zname teda jen jednu stranu mince, ale i tak nechapu co hrozneho by se muselo stat, aby se takto choval, hlava mi to nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.6.16 00:18
@Anonymní píše:
dobře kdyby počítala s tím, že se jí vrátí do budoucna do rodiny tak to beru, ale vzít jí ročnímu dítěti?

jo, z principu je to špatná věc… ale je to problém, který má poměrně jednoduchý řešení a buď to vyřešíš, nebo se v tom budeš dokola hrabat, to už je na tobě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
15.6.16 00:19

Postýlku bych vrátila, jsem hrdá. Ale źe je to hnusný vůči tý malinký, to bych řekla, to bych si neodpustila.
@lauraka já tomu věřim, vim jak hnusně se dokázala zachovat druhá „babička“ mojí vnučky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.16 00:21
@canaglia píše:
No tak ji odkaž na ten paragraf s tím, že jestli jim dítě něco udělalo, ať podají žalobu na odvolání daru. Myslím, že jim to bude stačit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

věřila bych tomu, že ona je schopná to udělat co kdybych to odmítla vrátit a musela to zaplatit možná by z toho bylo i nějaký penále na zmrzlinu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.16 00:24
@lauraka píše:
Jinak mi nejde na rozum, ze otec s tim souhlasi. Vlastni otec, dedecek tveho decka, to je pro me neco uplne neuveritelneho…To snad ani nemuze byt mozne, rikam si, ze zname teda jen jednu stranu mince, ale i tak nechapu co hrozneho by se muselo stat, aby se takto choval, hlava mi to nebere…

dovolila jsem si jeho ženušce říct svoje. Neřeknu kdybych jí nějak sprostě vynadala já nevím do čeho, ale ona je neomylná nejúžasnější a kdoví co ještě nej. Dobře, to bylo mezi náma dospělýma to mrně s tím nemá absolutně co dočinění. Taky to nechápu a můžu ti říct, že mi bylo až do breku. Ale je to jeho volba…

• Citovat
  • Upravit
241
15.6.16 01:04

Já za sebe bych dar rozhodně nevrátila, byť by to byla jen drobnost. Už prostě jen z principu. Jak už tu někdo psal, to by jste si ty dary mohli také vracet vzájemně :-D. Jinak mě přístup tvého otce dost překvapuje. Omlouvám se nic o tom nevím, ale takového dědečka bych pro své děti teda fakt nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.6.16 01:30

Já bych jim řekla, že malá postýlku ješte využívá a tak termín vrácení bych viděla za cca 2 roky, až půjde do větší postele. Že při předávání postýlky mě měli upozornit, že ji po mě můžou chtít dříve než ji dítě přestane používat a že jsem myslela, že to byl dárek pro malou a ne pouze postýlka k zapůjčení.

Kdyby s tím měli problém, tak bych jim navrhla, že si od nich postýlku koupím ( když víš, že ti malá jinak neusne). Určitě bych nekupovala postýlku novou.

Řešila bych to pouze s otcem.

Celkově mi její požadavek přijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.6.16 01:31

Také bych jí to hodila na hlavu a koupila jinou. Ať se tím zalkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.16 05:24

Teď mi celkem píšeš z duše i když se nehadame ale přístup Tvého otce je úplně stejný jako mého - na svatbu nám nepřišel protože jsem nepozvala jeho novou manželku - jelikož se ke mě a sestře chová hnusně, úplně nás nesnáší, ignoruje a když náhodou prijedeme k otci tak nám nezapomene naznačit že tam nemáme co dělat, ani nás nepozvala na otcovi 45 kdy mu dělala veeeelkou oslavu a tatovi to ani nepřišlo divný kd, z jsem mu řekla že naše pozvánka se asi ztratila na poště a Jana ani nezavolala a taky bez reakce jen že o tom on nevěděl ale evidentně mu to bylo fuk.
Takže když jsem mu volala že čekáme miminko tak to byla pouze vlažná reakce gratuluju ale necekam od nich dary a ani je nechci protože vím že bych se dostala do stejné situace jako Ty zakladatelko..
Jinak já bych postýlku vrátila protože tatova manželka je piii… a já bych chtelait klid. Držím palce ať to brzy vyřešíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.6.16 06:11

Vratila bych ji /pote, co bych sehnala stejnou a matraci+mantinel apod. bych si nechala puvodni/ s tim, ze ted jsme jednou pro vzdy vyrizeny. A to bych jednala pouze s otcem, jestli se treba chyti za nos, ze mu jeho megera boura rodinu. S ni bych se vubec nebavila, tel bych blokla a naprosto ji odrizla. Protoze nestoji ani za vylizp.del.
Me by se protivilo nechat dite v postylce, ktera je od jedubaby, jeste by se v ni mohlo nakazit.
Jinak tohle jsem nikdy nepochopila. Pokud neco chci dat, tak dam a vic o tom nemluvim. U mych tchanovcu se zase jakykoli dar rovnal „a ted nam musite byt vdecny a libat paty“. Tak jsem prestala prijimat „dary“ a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.6.16 06:25

Z principu bych jí nevrátila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.6.16 06:34

Nacpi jí postýlku do prd… a malému kup už normální postel, postýlka by ti stejně za chvíli jen překážela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
15.6.16 06:35

A to ja bych ji to taky hodila na hlavu, at se tim udavi :nevim: pro me by to byla lepsi varianta, nez se handrkovat o blbou postylku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová