Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych řekla, že tchýně si myslím, že jsi kecala a měla obyčejný menzes.. Možná i proto si to myslí, porotože kdybys byla těhotná, tak bys jednala hned a nečekala..
Buď si kecala že jsi těhotná a nebo prostě jsi- nechci napsat hloupá, protože bych tě urazila, ale spíš nedospělá, spíš dítě…
Při takové situaci by asi 99% těhotných jednalo hned..
Já ti věřím, že si těhotná byla, ale na druhou stranu se nedivím, že ti nevěří..
Jen nechápu, proč chtějí po tobě něco dokazovat, je to tv§j osobní život, ty nemusíš dokazovat nic..
Není důvod si vymýšlet. Nevěděla jsem kudy kam. Ani přítel nevěděl co dělat. Je mi líto, že to vypadá že lžu. Nikdy jsem nelhala a tohle je věc o které se lhát nemá. Sranda to opravdu není v mé kůži.
Kdybych lhala určitě bych se neptala zde na rady a šla radši s pravdou ven, když už to je v tomto stádiu. U té policie prostě mi to poradil kamarád. Oni si zjišťují prý všechno o tom človku co se hlásí a nebylo by příjemné, kdyby se ohledně tohoto ptali + by mě nedali tam kam bych chtěla pokud by si mysleli že chci třeba co nejdříve zakládat rodinu (což 4 roky minimálně nemůžu skrze práci)
Mockrát děkuji za rady, které si vezmu k srdci.
@IvanaMatěj Že chceš založit rodinu si budou myslet vždy a všude. Mladá holka, bude brzo chtít dítě.
Tak to prostě je, ale ty se nemusíš nikomu svěřovat jestlis potratila nebo ne a kdy plánuješ rodinu. Stejně v životě nejde nic podle přesných plánů.
Pošli přítelovi rodiče někam…co je jim po tom
.
A jestli tvůj přítel za něco stojí, tak bude stát za tebou a podrží tě ![]()
Celý mi to připadá na hlavu.
Víš, že jsi těhotná. A nejspíš už nějakých pár týdnů, když ti i bylo blbě. Pak po jedné noci celá postel od krve, ale ty NEJDEŠ k doktorovi, čekáš několik dní. ÚDAJNĚ to opravdu byl samovolný potrat - to je jako co? Jak to doktor zjistil? Odebral ti krev a stanovil hladinu hCG? Nebo už o těhotenství věděl předtím? To tě ani nic nebolelo? Proč jste to jako říkali hned rodičům?
A co má společného samovolný potrat s přijetím k policii? Nic.
To sis ani nezjistila, jak dlouho jsi byla těhotná? A skrz práci, vážně věříš těm nesmyslům, že 4 roky těhotná být nemůžeš, nebo že tě kvůli samovolnýmu potratu nedají tam, kam ty chceš? Hlouposti.
takže buď jsi fakt hloupý nedospělý děcko, anebo troll co si to vymýšlí.
Jinak ještě mi to nedá - ty máš údajně syndrom bílých plášťů, čili bojíš se vyšetření a doktorů, ale jde na policii? To ti už najednou všlijaká zdravotní vyšetření nevadí? Aspoň teda moji známí, co jsou u policie, chodí jednou ročně na celkové vyšetření a není to zdaleka jen u jejich obvodního doktora.
Bože chraň, jestli tě vezmou k policii. Co policajt to ťulpas, ale ty by jsi byla extraťulpas. Doufám že jen vytírat kancly. ![]()
Přijetí k policii, bože to je ptákovina. To snad ani nemůže nikdo myslet vážně.
Připadá mi, že tazatelka spíš potřebuje pozornost, příběh, ve kterým naprosto každý z aktérů jedná jako nesvéprávný idiot, je podivný a málo pravděpodobný. Tak velká koncentrace na hlavu jednajících lidí je běžná jen v argentinských telenovelách a fantaziích náctiletých.
Já už se ani nedivím, že existuje takovejch vtipů o policajtech. ![]()
Zakladatelko, prošla jsi už psychotestama?