Problém s rodiči přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
18.6.16 16:56

A ještě si dovolím takovou malou poznámku. Je to smutný, že jste o miminko přišli, sama bych se s takovou věcí těžko vyrovnávala. Ale píšeš, že se ti to krvácení stalo o víkendu ale ze strachu z doktorů jsi na pohotovost nešla. Víš kolikrát bys musela v těhu k doktorovi? Já jsem jenom o pár let starší než ty, a krvácení v těhu i takhle na začátku mě pořádně vyděsilo a jeli jsme ihned. A taky to byl víkend. A né že by v tom špitále pak bylo příjemně…ale strach o mimi by mi nedovolil čekat až do pondělka. Ber to tak, že na dítě ještě asi nejste připraveni a mělo to tak být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.6.16 16:59

Ještě kamarád do toho, to začíná vypadat, že tvé těhotenství, které trvalo pár dní, řešilo v té době celé příbuzenstvo plus kamarádi a kdoví kdo ještě 8o
Prosím tě, příště si to nechce pro sebe a světu to oznamujte až po prvním trimestru a máš klid :)

A přítel by měl rodičům říct, že tyto věci se jich absolutně netýkají, jelikož jste oba dospělí! Ať si věří čemu chtějí, jejich věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
18.6.16 16:59
@Halamka píše:
Tedy na me je to trochu moc. Zacala jsi krvacet, i kdyz jsi vedela, ze jsi tehotna, tak jsi cekala do pondeli ke avemu dr., i kdyz jakekoli krvaceni v tehotenstvi je riziko. Presto jste volali rodicum pritele a cekala jsi co?
Jako promin, ale tohle je mimo me chapani, ze ani nemam nazor nebo radu na tvuj primarni dotaz…

prostě nedospělý dítě, nic víc, neuvědomila si, že se hraje o život dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 17:00

@IvePr
Vzala jsem to tak že to tak mělo být. Usnadnilo se hodně věcí i když to bolí.
Tohle se mi stalo v neděli. Vím, že jsem měla jet hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.6.16 17:09
@mirecekblbecek píše:
prostě nedospělý dítě, nic víc, neuvědomila si, že se hraje o život dítěte.

Tohle je zase přehnaný, mnoho těhotenství nedopadne, i kdyby byla ženská 24 hodin denně pod dohledem doktorů. Jak se rozjede potrat, tak by s tím stejně nic nenadělala, i kdyby hned jela do nemocnice, takže za to bych ji neodsuzovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.6.16 17:11
@IvanaMatěj píše:
@IvePr
Vzala jsem to tak že to tak mělo být. Usnadnilo se hodně věcí i když to bolí.
Tohle se mi stalo v neděli. Vím, že jsem měla jet hned.

Přesně tak, vše bylo jak mělo být. Nic bys tím nezachránila, kdybys jela hned do nemocnice.
Takže vlastně řešíš jen ty rodiče, a těm je potřeba opravdu důrazně říct, že jim do toho vůbec, ale VŮBEC nic není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
18.6.16 17:11
@Klementyna píše:
Tohle je zase přehnaný, mnoho těhotenství nedopadne, i kdyby byla ženská 24 hodin denně pod dohledem doktorů. Jak se rozjede potrat, tak by s tím stejně nic nenadělala, i kdyby hned jela do nemocnice, takže za to bych ji neodsuzovala :nevim:

já ji neodsuzuju, ale prostě mi by to nedalo, zažila jsem masívní krvácení, hned mě napadlo nemocnice, alespoň prohlídka je nutná vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.6.16 17:17

@IvanaMatěj
Prosím tě, proč bys měla do zdravotního stavu uvádět samovolný potrat? Chceš tam uvádět i neštovice, chřipky a tak? Zdravotní stav je celkový stav, zda nemáš nějaké stálé omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
18.6.16 17:22

Neříkám, že by jí to třeba zachránili, ale ten pocit vědět na čem jsem. Když se to stalo mně, nebylo to teda tak masivní krvácení, tak první co mě napadlo bylo jít okamžitě k doktorovi. A vědět co se děje a neděje.
To už je skoro jak kdyby začala rodit a řekla by si bojím se nemocnic a doktorů, tak nikam nepůjdu.
A pro zakladatelku, píšeš, že nemůžeš bejt cca 4 roky těhotná, tak si zařiď nějakou antikoncepci. Rodicům řekni, že jim je po tom prd a ať si myslí co chtějí. Příště to řekni jen přítelovi a né hned všem okolo. A máš klid. Ahoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.6.16 17:33
@IvePr píše:
Neříkám, že by jí to třeba zachránili, ale ten pocit vědět na čem jsem. Když se to stalo mně, nebylo to teda tak masivní krvácení, tak první co mě napadlo bylo jít okamžitě k doktorovi. A vědět co se děje a neděje.

Myslím, že ona byla v tu chvíli hlavně zmatená jak beruška, zjistí těhotenství, o které vůbec neusiluje a vlastně ani nestojí, řekne to příteli, hned den na to začne krvácet, podle mě jí vůbec ani nemuselo docvaknout vo co go, natož aby řešila nějakou záchranu toho několikamilimetrového plodu.
Naprosto chápu, že to nechala na přírodě, ať to zařídí jak má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.6.16 17:36

@IvanaMatěj Budoucí tchýni řekni, ať ti ona doloží, kolikrát potratila nebo nepotratila, a pak se na této úrovni můžete pobavit jako rovný s rovným :jazyk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.6.16 17:36
@Klementyna píše:
Myslím, že ona byla v tu chvíli hlavně zmatená jak beruška, zjistí těhotenství, o které vůbec neusiluje a vlastně ani nestojí, řekne to příteli, hned den na to začne krvácet, podle mě jí vůbec ani nemuselo docvaknout vo co go, natož aby řešila nějakou záchranu toho několikamilimetrového plodu.
Naprosto chápu, že to nechala na přírodě, ať to zařídí jak má být…

Ale taky psala, že měla chutě a zvracela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
18.6.16 18:22

@IvanaMatěj ja bych rodiče neresila kord když matka to viděla. Jsi se svým přítelem ne s nimi.

Mám přítele policistu. Prý tvůj problém není důvod k nepřijetí. Prý to tam ale nemáš psát je to zbytečné. Zeptaj se te na běžné nemoci a vyšetří te sami. Prej by to nepsal z důvodu ze je to nemusí zajímat - nevadí ti to u této práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
18.6.16 18:24
@Klementyna píše:
@IvanaMatěj Budoucí tchýni řekni, ať ti ona doloží, kolikrát potratila nebo nepotratila, a pak se na této úrovni můžete pobavit jako rovný s rovným :jazyk: :roll:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.6.16 19:11

Je to cele absolutni nesmysl, co pises :roll: :roll: :roll:

Jednak lekar o tom zaznam udelat MUSI, a to ze zakona, jinak mu to pojistovna neproplati. Takze by ti stacilo vyzadat si dokumentaci, a v ni by to bylo uvedeno.

Takze lez cislo jedna.

Mohly ti prijit normalne opozdene kramy, zadny potrat to byt nemusel a pozitivni testi jsi videla jen ty, ze jo.

A ty kecy o prijeti k policii, to je naprosto absurdni, NIKDO SE NIKDY NEPTAL, ZDA KADETKA MELA SPONTANNI POTRAT.

Lez cislo dva.

Takze si myslim, ze rodice vidi, ze syn ma doma nejakou sociopatickou lharku, a nedivim se jim, ze vztahu nepreji. Lzes vsem a vsude i zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová